- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
- 63
- Konu Sahibi incikartanesi
4.5 yıldır evliyiz. küçük bi ilçede yaşıyoruz birbirimizi çok severek evlendik. fakat düzeltemediğimiz problemler var. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir yaşında ikizlerimiz var hayat beni çok yoruyor.işe git çocuklarla ilgilen kocanla ilgilen bide aradaki problemler.problemler şunlar ;evlendikten 1.5 yıl sonra başladı. başta eşim çok pupg oynardı aşırı oynardı benle ilgilenmediği için kızardım . sonra 1 yıl kadar hemen hemen hergün dışarı çıkmaya başladı sebep olarak da şunu söylüyordu dogum yapmıştım sen çocuklarla sürekli yatıyosun babam tv izliyor annem diğer odada yatıyor benim evde canım sıkılıyor gerçekten öyle ama bir iki kaldı ben çocuklarla 7/8 dedimi yatıyodum bitek emzirmek için kalkıyodum o da mutfakda tek takılıyordu.sonra arkdaslarının tayini çıktı çıkmaz oldu dışarı çocuklarda büyüdü geç yatıyolar birlikte oyun oynuyoruz. sorun şu ki ilk çıktıgı dönem nargile içmeye başlamış ilk öğrendiğimde söz verdi içmicem dedi sonra üç kere nargile ucu buldum cebinde.içtiğine kızmadım içiceksin madem niye içmicem diye söz veriyosunki sonra ark. nargile hediye etti birlikte içtiğimiz de oldu yani. uzun zamandır dışarı çıkmıyodu geçen çıktı ama bana işe gidiyorum dedi işteyken aradım görev erken bitti bizde iş yerindeki arkdaslarla cafede takılıyoruz. ama göreve gitmemiş çok samimi bi arkadası var onla *2 kişi daha okey oynamışlar dışarı çıkmasını kızmıyorum o arkdaslarıyla görüşmesinede kızmıyorum neden böyle yalan söylediki. ona sordum neden yalan söyledin dedim daha öncede samimi arkd. dışarı çıkarken eşine işe gidiyorum demişti ben bunu biliyodum yine oda eşine öyle dimiş benim eşimde onun eşine söylerim diye bana öyle demiş ama daha öncesinde söylemedimki bu bahane söylediğini unuttu sonraki bahanesi bana çok soru soruyosun beni bunaltıyosun çok karışıyosun insan eşine nereye gittin kimlerle buluştun diye sormak hesap sormakmı dedim bu da bi bahane değil bana mantıklı bi açıklama yapamıyosun tripli yani benim trip atıp küsmem gerekiyor ama ben aramız bozulsun istemiyorum ne gerek var kavgaya bi sıkıntı varsa konuşarak halledebiliriz