- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 26
Ekstra olumsuz kk üyesi bade huzurlarınızda :)
Beni yargılayan bi kesim olduğu gibi derdime ortak olup benimle ilgilenen üyelerde oldu,onların sayesinde kendimi bir nebze iyi hissettim.
Sadece size sormak istediğim şey şu;
2 hafta sonra nikahım var,endişelerimde var. Buraya zaman ayırıp evlilikle alakalı konular okuduğumdan beri biraz daha endişeli yaklaşıyorum.
Sahi bu evliliğin hiç güzel bi yanı yok mu?
Hep maddiyat.
Her şey hesap kitap.
Sohbetsizlik,iletişimsizlik.
Cinsellik (bazılarımızda bu durumda problem oluyor.)
Yemek.
Ütü.
Temizlik.
Korkuyorum arkadaşlarım. Ne olur anlayın beni
Pişman olmaktan,umduğumu bulamamaktan bu muymuş evlilik demekten keşke o imzayı atmasaydım demekten çok korkuyorum.
Nişanlımı seviyorum senelerdir kendisini tanıyorum o açıdan bir problem yok. Ama yıllardır birlikte olup hüsrana uğrayan hikayeleri okuduğumda kalbim küt küt atıyor.
Ya bende ? Ya bizde ? Böyle olursak diye..
Bana evlilikle alakalı söylebileceğiniz şeyler, verebileceğiniz akıllar varsa seve seve bi kenara not alacağım..
İyi ki varsınız!
Bence evlilik bana göre çok güzel birşey kendimden örnek vereyim kimseyi katmak istemiyorum 1 buçuk yıllık evliyim 3 ay ayrilik yasadiik ama yine de kopamadik birbirimizden herşey maddiyat değil inan öyle zamanlar oldu ki ay sonunu getiremedik ama hiç de bir defa bunun tartışması geçmedi aramizdan ya da herşey yemek temizlik değil bazen yapmadığım da oluyor eşim söylenir belki ama kısa bı süre sohbet her akşam işten geldiği zaman net balkonda 1 saat oturur sohbet ederiz evlilik gözünü korkutmasın evet bazı kadınlar var ki çok zor şeyler yaşıyor rabbim onların yardımcısı olsun onlar çok güçlüler kesinlikle korkma korkarsan o zaman sıkıntı zaten kendi evinde eşinle birlikte olduğun zaman kavga bile etseniz çok sürmüyor ki nereye kadar kacilabilir ki demem odur ki korkmayın evlilik maddiyat temizlik yemekten ötürü olan birşey değil öyle zamanlar oluyor ki birbirinize eş dışında herşey oluyorsunuz abla abi anne baba hepsi evlilik çok güzel birşey dert ortagin sirdasin herşeyin oluyor ya korkma hiç