Evlilik ne zaman oturur?

Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum
Bizim 4. Senede oturdu artik hic kavga etmeyiz ben basindan beri o sinirliykn susarim ve onunda 5 dk sonra gecer siniri oyle yanina giderim dayanin biraz daha

Bir buçuk sene oldu evlenmeli. İşte diyorum artık oturdu hooop ayağa kalkıyor :) ben de merak ediyorum acaba ne zaman oturacak

Ben ilk zamanlar takıldığım konulara takılmayı bıraktım. Tabi ki yine tartışmalarımız oluyor ama sık ve can sıkıcı değil. İlk 6 ayımız alışma sürecinde çok aksiyonlu geçti. Çok şükür şimdi daha iyi.

Ben evlendigimde herkes derdi en az bes yilda oturur diye. Hakikaten bir sihir mi var 5 yilda, bir keramet mi bilemedim ama 5 yildan sonra artik iyice aile, kari-koca, anne-baba moduna gectik, resmen oturuyor evlilik, tartismalar azaliyor, tartisma olsa da bosanma dusuncesi akildan cikiyor, baba evine donme istegi sifirlaniyor.

benimde aynı eskiden daha sıktı simdi bazı seylere alısıyorsuz ama yiinede tartısıyoruz genelde anlayıssız davrandın kavgası ...offf

İki taraf da birbirini olduğu gibi kabul edene kadar oturmaz evlilik. Ne zaman taraflar karşı tarafın değişmeyeceğini kabul eder orta yolu bulmaya başlarsa o zaman oturur. Biz de böyle olduğunu düşünüyorum en azından.

Senin ailen benim ailem muhabbeti ortadan kalkınca oturur.
Anlayışlı olmayı saygı duymayı öğrenince oturur.
Kıskanmak yerine güvenmeyi seçince oturur.
14 yıllık evliyim 4 senedir hiç kavga etmeyiz.

Tartışmaların konusu önemli tabi ki. Ama benimki mesela 3 'te oturdu. 3.yıla kadar benim de illa ki haftada 2 kavga çıkardı. 3 yıl bitti çok şükür son 1 yıla yakındır iyiyiz

Karşılıklı güven ve ne istediğini bilmek galiba evliliğin temel taşı. Ben de eski yaşanmışlıkların da etkisiyle bu ikisi de eksik

Senin ailen benim ailem muhabbeti ortadan kalkınca oturur.
Anlayışlı olmayı saygı duymayı öğrenince oturur.
Kıskanmak yerine güvenmeyi seçince oturur.
14 yıllık evliyim 4 senedir hiç kavga etmeyiz.
Geri kalan 10 senede boşanmadan nasıl dayandınız bir formülü var mı?

Bazı adamların karakterlerı tam otururken bırı sandalyeyı cekıyor. Malesef huylu huyundan vazgecmıyor. Degısır dıye umıt etmeyın ben bunun bu huyuna katlanabılırmıyım dıye dusunun

valla aynı anlattığınız gibiydi ilk yıllar
5 yıl iki çocuk sonrası daha uyumlu ve anlayışlıyız
kıskançlık o büyük aşk yerini daha bi güven sevgi saygı hoşgörüye bırakınca yani monotonlukta denebilir:halay:

Bence karşılıklı anlaşmayla alakalı evlilik oturması 4 yıllık evliyiz hep uyumlu ve hep anlayışliydik. Ailesi ile anlasamama ramen esim de bende hep deriz keşke daha önce evlenip aynı eve girdeydik ki bne 26 esim 28 yaşında bu kadar güzel bir evliliğimiz olacağını hiç düşünmezdim erkeklerle anlaşamayan bir bayan olarak sukur halimize. Bence kisiliklerle alakalı yani yok 5 yıl yok 2 yıl alakası yok.

Kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim.1 kızım var..eşimle evlendiğimizden beri haftanın 3-4 günü tartışmalı geçer..sosyal çevremizde, bebeğimizin önünde değil bunu belirteyim.size sormak istediğim şu, evlilik ne zaman biraz olsun rayına oturur? Ne zaman çiftler birbirini daha iyi tanır? Eşimle tartışmalarımız sonrası konuşamamak en fazla birkaç saat sürer.birbirimizi seven ve özleyen bir çiftiz.lakin hâlâ tartışırız uyumsuzluklar, benim erkeklere olan genel bi güvensizliğimden dolayı..cevaplarınızı merakla bekliyorum

Hep diyorum her evliliğin dinamiği farklıdır. Kişilerin karakteri , çevre , ailelerin tutumu her şey etkiler bunu. Ben 3.5 senelik evliyim çok şükür oturduğunu düşünüyorum. Herşeyden önce 2 arkadaşız evde. Ablam ameliyat oldu ona bakmak için 5 gündür onda kalıyorum. Eşim tam destek mesela. Daha önce aramıştı Dün de tatildi ziyaretine geldi ablamın, hatta alışveriş yapmış. Beni aldı dışarı çıkardı biraz hava değişimi olsun diye. Sonra bıraktı tekrar. Bunları yaşamak çok güzel, çok şükür. İlk zamanlarda aileden kaynaklı çok sorun yaşadık. Sonra baktı ki sorun kendi ailesinde , arkamda durdu. Ailesi ile görüşmüyorum. Hatta annesinin de dün parmağı çıkmış. Dedim hayatım annen ablamı aramadı geçmiş olsun için ben de aramıyorum. Tamam dedi. Çünkü olaya duygusal değil mantıkla bakıyor. Eşler (her 2 tarafta) mantıklı bakmaya başladığı an evlilik rayına oturuyor bence

Geri kalan 10 senede boşanmadan nasıl dayandınız bir formülü var mı?
Iyi yönlerini düşünerek ne aldatma el kaldırma hiç olmadı onlar benim kırmızı çizimdi bunlar olursa geri dönüşü olmazdı zaten onun haricindeki sorunların çözebilecegimizi düşündüm hiç vazgeçmedim o yüzden bide anlayışımız ve sabrımız çok sanırım o sayede aşabildik sorunlarımızı

cocuk varken 3 4 gun tartisacak enerjiyide konuyuda buluyorsaniz evliliginizde problemlr var demektir bence
bendemi sorun var bilmiyorum herşeye okadar zaman yetmiyorki tartismaya zamanimiz olmuyor
gerci tartisan ciftlerde degiliz oda var

Yaa o kadar şey yazdım sayfa ileri geri yaptı silindi yazmıyorum sinirlendim 😡😡😂😂😂 oysa çok faydalı bilgilerdi babamın nasihatlari yazık oldu 😝😝😝

iki insanın kişiliği karakteri faklıysa onların evliliği hiç bir zaman yerine oturmaz..örnek ben;28 yıllık evliyiz hiç anlaşamayız herşeyimiz hayat görüşümüz yememiz içmemiş aile yapımız vs vs.....ama artık kanıksadım üstüne hiç gitmiyorum boş verdim gitti..

Back
X