- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.812
- 798
Yazdığın şeyler o kadar doğru ki.Keşke konuşurken beni dinlese,hak verse.Hep kendini haklı görüyor.Hep dediğini istiyor,ben şimdi kabul etsem ileride yine reddedeceğim desem de boş ona.Halbuki bu şehre onun için gelmiştim.Sormuştum ona orada canım sıkılırsa ne olacak demiştim ben varım demişti,peki sen canımı sıkarsan demiştim yine ben varım demişti.Meğer yanımda olmayacakmışŞimdi mutfakta yemeğimi yedim,o salaonda oynaya dursun
Daha önce bir konu paylaşmıştım.Bir hafta önce eşimle tartışmıştık.Sebebi onun bencil tutumuydu.Ben istemememe rağmen çocuk yapma girişimiydi(tecavüz değil içime boşaldı)Bundan sonra ben de kızıp gitmiştim,diğer odada ağlıyordum.Niye ağlıyorsun,bu böyle sürüp gidecek falan diyor ama kızarak bağırarak,ama ben çocuk istiyorum demişti bencilce daha 2,5 aylık evli olmamıza ve benim istemediğimi bilmesine rağmen.başka odaya gitmesini söylemiştim,çünkü yapıcı değil kırıcı oluyordu.küs kaldım,küs kaldı.ev hanımlığı görevimi yaptım bugüne kadar,ama yumuşamadı,özür dilemedi.ve bugün bir hafta oldu.gece uyuyamadım,sabahsa geç kalktım.her zamanki gibi bilgisayar başındaydı,kahvaltı hazırlamadım ilk defa bitkindim artık yorulmuştum.dünden kalan yemeği ısıttım yedim,farkına varınca kendine bir şeyler hazırlamış.hiç bir şey olmamış gibi davranmasına dayanamıyordum artık.hem markete gideyim hem de nefes alayım dedim.çıktım dışarı yolda aradı,nereye çıktın? -markete bana sormadan çıkma bir daha dedi kapattım telefonu,çok canım yandı çünkü.kendi bu bir hafta boyunca gündüz,akşam defalarca çıktı dışarı az önce de yaptığı gibi ve saatlerce yok,nereye gider bilmem.yazmış faceye insan bindiği dalı kesmemeli,düşerse de niye düştüm dememeli diye.. ben de hiç sevmem böyle şeyleri çocukça bulurum aslında ama onun dilinden konuşayım dedim.ben de dedim yıkıldı yolunu bekleyen şehir,artık gelsen de bir gelmesen de bir. Bilmiyorum çok soğudum,kırıldım,aşkımı,gülüşümü de yitirdim galiba.gelse özür dilese bile hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi.çok sinirli,ben çalışan biriyim.bayan arkadaşlarımla bile dışarıda buluşmamı istemiyor,pazara gitmemi bile istemiyor.bunaldım artık.evlenmeden önce böyle değildi,defalarca tartıştık bu kıskançlığını çözüm bulamadık.aileme her şeyi anlatsam soğurlar,ucundan çıtlatayım dedim annem çok üzüldü ve ona karşı tutumu değişti.kaynanama anlatsam,beni savunur ama anlattım diye yine kavga çıkar.sonra bir de kaynanamın herkese durumu anlatması var.bekledim olmadı,konuşmak istemiyorum yanına gidip.iki inatçı keçi gibiyiz şimdi.ne bileyim bazılarının kocası gider yanına,ağlamasına dayanamaz.erkek gibi konuşur takır takır benimki anca küsüyor.hadi ben bayanım ,kırılganım sana ne oluyor. bu mesele hallolmayacak galiba.oysa ki ben ona deliler gibi aşıktım,nice insanları teptim,onun için çok fedakarlıklar yaptım,borcun içindeyiz şuan.ama o hep benden bekliyor.bu güne kadar alttan aldığı tek bir konu var,o da benim vajinismusum.ama biliyor musunuz,ne eşyalar,ne düğün,ne borçlar,ne hastalığım hiç bir şey umrumda değil.boşmuş demek ki
evlenmeden once verılen sözler hep orda kalıyor uzulme hayel kırıklıgına ugrayan tek sen degılsın ne hayallerle gıyoruz o gelınlıgı kım sevdı adamdan parca ıstemezkı ama zamanı var işte zorla bebek mı yapılır allah nasıp ettıgınde olur zaten korunurken hamıle kalanlar yok mu tavız verme en ıysı buYazdığın şeyler o kadar doğru ki.Keşke konuşurken beni dinlese,hak verse.Hep kendini haklı görüyor.Hep dediğini istiyor,ben şimdi kabul etsem ileride yine reddedeceğim desem de boş ona.Halbuki bu şehre onun için gelmiştim.Sormuştum ona orada canım sıkılırsa ne olacak demiştim ben varım demişti,peki sen canımı sıkarsan demiştim yine ben varım demişti.Meğer yanımda olmayacakmışŞimdi mutfakta yemeğimi yedim,o salaonda oynaya dursun
evlılıgın yenı ınstls murat aynı yerde olmaz canımDaha önce bir konu paylaşmıştım.Bir hafta önce eşimle tartışmıştık.Sebebi onun bencil tutumuydu.Ben istemememe rağmen çocuk yapma girişimiydi(tecavüz değil içime boşaldı)Bundan sonra ben de kızıp gitmiştim,diğer odada ağlıyordum.Niye ağlıyorsun,bu böyle sürüp gidecek falan diyor ama kızarak bağırarak,ama ben çocuk istiyorum demişti bencilce daha 2,5 aylık evli olmamıza ve benim istemediğimi bilmesine rağmen.başka odaya gitmesini söylemiştim,çünkü yapıcı değil kırıcı oluyordu.küs kaldım,küs kaldı.ev hanımlığı görevimi yaptım bugüne kadar,ama yumuşamadı,özür dilemedi.ve bugün bir hafta oldu.gece uyuyamadım,sabahsa geç kalktım.her zamanki gibi bilgisayar başındaydı,kahvaltı hazırlamadım ilk defa bitkindim artık yorulmuştum.dünden kalan yemeği ısıttım yedim,farkına varınca kendine bir şeyler hazırlamış.hiç bir şey olmamış gibi davranmasına dayanamıyordum artık.hem markete gideyim hem de nefes alayım dedim.çıktım dışarı yolda aradı,nereye çıktın? -markete bana sormadan çıkma bir daha dedi kapattım telefonu,çok canım yandı çünkü.kendi bu bir hafta boyunca gündüz,akşam defalarca çıktı dışarı az önce de yaptığı gibi ve saatlerce yok,nereye gider bilmem.yazmış faceye insan bindiği dalı kesmemeli,düşerse de niye düştüm dememeli diye.. ben de hiç sevmem böyle şeyleri çocukça bulurum aslında ama onun dilinden konuşayım dedim.ben de dedim yıkıldı yolunu bekleyen şehir,artık gelsen de bir gelmesen de bir. Bilmiyorum çok soğudum,kırıldım,aşkımı,gülüşümü de yitirdim galiba.gelse özür dilese bile hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi.çok sinirli,ben çalışan biriyim.bayan arkadaşlarımla bile dışarıda buluşmamı istemiyor,pazara gitmemi bile istemiyor.bunaldım artık.evlenmeden önce böyle değildi,defalarca tartıştık bu kıskançlığını çözüm bulamadık.aileme her şeyi anlatsam soğurlar,ucundan çıtlatayım dedim annem çok üzüldü ve ona karşı tutumu değişti.kaynanama anlatsam,beni savunur ama anlattım diye yine kavga çıkar.sonra bir de kaynanamın herkese durumu anlatması var.bekledim olmadı,konuşmak istemiyorum yanına gidip.iki inatçı keçi gibiyiz şimdi.ne bileyim bazılarının kocası gider yanına,ağlamasına dayanamaz.erkek gibi konuşur takır takır benimki anca küsüyor.hadi ben bayanım ,kırılganım sana ne oluyor. bu mesele hallolmayacak galiba.oysa ki ben ona deliler gibi aşıktım,nice insanları teptim,onun için çok fedakarlıklar yaptım,borcun içindeyiz şuan.ama o hep benden bekliyor.bu güne kadar alttan aldığı tek bir konu var,o da benim vajinismusum.ama biliyor musunuz,ne eşyalar,ne düğün,ne borçlar,ne hastalığım hiç bir şey umrumda değil.boşmuş demek ki
artık tavrımı koyacağım.istemediğim şeyleri söyleyeceğim teker teker.istiyorsa da ayrılsın.seviyorum evet,ama yok oluyorum aynı zamandaŞimdisi yok işte sana uymayan, mantıksız hiç bir isteğine evet demeyeceksin.
Aranız iyiyken bile, gönlü olsun düşüncesiyle bile yapmayacaksın bunu.
Önce güçlü, kararlı bir kişiliğin olsun, kabul ettir kendini.
Sonra saygı, sevgi bekle. Çocuk konusunda bile bencil olma hakkını nasıl buluyor kendinde?
Bu yüzü ona sen vermişsin kusura bakma..
Bugünden itibaren çek restini. Ben buyum işine geliyorsa, gelmiyorsa çocuk olmadan ayrılalım de.
Bunu derken korkma. Seven hiç bir erkek boşanma yoluna girmez.
Kendini düzeltmeye çabalar emin ol.
saol canım huzur herseyden onemlı allah pısman etmesın kımseyıcanım benim inşallah Allah senin de gönlüne göre verir,önce yuvana huzur,sonra sağlıklı bir bebek
bunu ona anlatamıyorum işte.ben de istiyorum ama seneye.şu an manen de madden de çocuk bakamayız zatenevlenmeden once verılen sözler hep orda kalıyor uzulme hayel kırıklıgına ugrayan tek sen degılsın ne hayallerle gıyoruz o gelınlıgı kım sevdı adamdan parca ıstemezkı ama zamanı var işte zorla bebek mı yapılır allah nasıp ettıgınde olur zaten korunurken hamıle kalanlar yok mu tavız verme en ıysı bu
yanı ınatlasırsa esıde ınatlasıp bı anlık ofkeyle tamam bosanalım derseŞimdisi yok işte sana uymayan, mantıksız hiç bir isteğine evet demeyeceksin.
Aranız iyiyken bile, gönlü olsun düşüncesiyle bile yapmayacaksın bunu.
Önce güçlü, kararlı bir kişiliğin olsun, kabul ettir kendini.
Sonra saygı, sevgi bekle. Çocuk konusunda bile bencil olma hakkını nasıl buluyor kendinde?
Bu yüzü ona sen vermişsin kusura bakma..
Bugünden itibaren çek restini. Ben buyum işine geliyorsa, gelmiyorsa çocuk olmadan ayrılalım de.
Bunu derken korkma. Seven hiç bir erkek boşanma yoluna girmez.
Kendini düzeltmeye çabalar emin ol.
amin canımsaol canım huzur herseyden onemlı allah pısman etmesın kımseyı
sen pest etme elbet ıkna olcak cocuk ne kolay doguyor nede kolay buyuyor hersey masraf tabı kendını hazır hıssetmekte cok onemlı hakkında hayırlısı olsun zaten tazed evlısın evlılıgının tadını9 cıkarsana be adam ay cok kızıyorum bu erkeklere kendılerı dogurmuyoryabunu ona anlatamıyorum işte.ben de istiyorum ama seneye.şu an manen de madden de çocuk bakamayız zaten
hep alttan aldım.çocuk olayını affederdim belki özür dileseydi.ama o önce beni ağlatmayı,sonra kızmayı,sonra da ben küstüm diye küsmeyi tercih ettievlılıgın yenı ınstls murat aynı yerde olmaz canım
gonlunu al yanı kusmek evet erkegın kusketeni cekılmıyo ama
ıkınızde fazla uzatmıssınız cocuk ıstemedıgını ılerleyen zamanlarda dusundugunu soyle
ama sebepsız uzatma
yuva yıkmak kolay .. yapmak zor
daha ılk aylardan saygınızı yıtırmeyın yoksa nasıl alısırsanız oyle gıder.
alttan alın buyukluk sızde kalsın
ben de dedim tadını çıkaralım diye.zaten nikahtan sonra 4 ay,2 ay da aynı şehirdeydik gezdiğimiz yeter diyorsen pest etme elbet ıkna olcak cocuk ne kolay doguyor nede kolay buyuyor hersey masraf tabı kendını hazır hıssetmekte cok onemlı hakkında hayırlısı olsun zaten tazed evlısın evlılıgının tadını9 cıkarsana be adam ay cok kızıyorum bu erkeklere kendılerı dogurmuyorya
yapar benim eşim beklerim.bir tartışmada böyle olursa evliliğimizin uzun süre dayanacğını zannetmiyorum dedim.sen boşanmak mı istiyorsun dedi yaygara çıkardıyanı ınatlasırsa esıde ınatlasıp bı anlık ofkeyle tamam bosanalım derse
seve seve yenı evlıyken bı ınat yada ıletısımsızlıkten bosanırlarsa pekı
yanı ınatlasırsa esıde ınatlasıp bı anlık ofkeyle tamam bosanalım derse
seve seve yenı evlıyken bı ınat yada ıletısımsızlıkten bosanırlarsa pekı
Ayni durumdayiz sanki..bnde bir senelik evliyim ve suan hamileyim son aylarim..esime iki sene cocuk istemedigimi soylemistim hazir deildim ama geri cekilmedigi icn hamile kaldim onun yasi geciyomusta ailesi torun istiyomusta vs. bana kizdi..suan bebegim olcagi icin seviniyorum ama yinede hazir deilim ve son bir haftadir bizde kusus daha dogeusu ben..o hicbirsey olmamis gibi davraniyo ama kirdiginin farkina varsin ozur dilesin istiyorum bakalm inati kim kiricak ama su son hamilelik gunlerimi guzel gecirmek isterdimDaha önce bir konu paylaşmıştım.Bir hafta önce eşimle tartışmıştık.Sebebi onun bencil tutumuydu.Ben istemememe rağmen çocuk yapma girişimiydi(tecavüz değil içime boşaldı)Bundan sonra ben de kızıp gitmiştim,diğer odada ağlıyordum.Niye ağlıyorsun,bu böyle sürüp gidecek falan diyor ama kızarak bağırarak,ama ben çocuk istiyorum demişti bencilce daha 2,5 aylık evli olmamıza ve benim istemediğimi bilmesine rağmen.başka odaya gitmesini söylemiştim,çünkü yapıcı değil kırıcı oluyordu.küs kaldım,küs kaldı.ev hanımlığı görevimi yaptım bugüne kadar,ama yumuşamadı,özür dilemedi.ve bugün bir hafta oldu.gece uyuyamadım,sabahsa geç kalktım.her zamanki gibi bilgisayar başındaydı,kahvaltı hazırlamadım ilk defa bitkindim artık yorulmuştum.dünden kalan yemeği ısıttım yedim,farkına varınca kendine bir şeyler hazırlamış.hiç bir şey olmamış gibi davranmasına dayanamıyordum artık.hem markete gideyim hem de nefes alayım dedim.çıktım dışarı yolda aradı,nereye çıktın? -markete bana sormadan çıkma bir daha dedi kapattım telefonu,çok canım yandı çünkü.kendi bu bir hafta boyunca gündüz,akşam defalarca çıktı dışarı az önce de yaptığı gibi ve saatlerce yok,nereye gider bilmem.yazmış faceye insan bindiği dalı kesmemeli,düşerse de niye düştüm dememeli diye.. ben de hiç sevmem böyle şeyleri çocukça bulurum aslında ama onun dilinden konuşayım dedim.ben de dedim yıkıldı yolunu bekleyen şehir,artık gelsen de bir gelmesen de bir. Bilmiyorum çok soğudum,kırıldım,aşkımı,gülüşümü de yitirdim galiba.gelse özür dilese bile hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi.çok sinirli,ben çalışan biriyim.bayan arkadaşlarımla bile dışarıda buluşmamı istemiyor,pazara gitmemi bile istemiyor.bunaldım artık.evlenmeden önce böyle değildi,defalarca tartıştık bu kıskançlığını çözüm bulamadık.aileme her şeyi anlatsam soğurlar,ucundan çıtlatayım dedim annem çok üzüldü ve ona karşı tutumu değişti.kaynanama anlatsam,beni savunur ama anlattım diye yine kavga çıkar.sonra bir de kaynanamın herkese durumu anlatması var.bekledim olmadı,konuşmak istemiyorum yanına gidip.iki inatçı keçi gibiyiz şimdi.ne bileyim bazılarının kocası gider yanına,ağlamasına dayanamaz.erkek gibi konuşur takır takır benimki anca küsüyor.hadi ben bayanım ,kırılganım sana ne oluyor. bu mesele hallolmayacak galiba.oysa ki ben ona deliler gibi aşıktım,nice insanları teptim,onun için çok fedakarlıklar yaptım,borcun içindeyiz şuan.ama o hep benden bekliyor.bu güne kadar alttan aldığı tek bir konu var,o da benim vajinismusum.ama biliyor musunuz,ne eşyalar,ne düğün,ne borçlar,ne hastalığım hiç bir şey umrumda değil.boşmuş demek ki
peki neden sürekli ben mücadele ediyorum.yıprandım artık bu kaçıncı tartışmanikahla düğün arasındaki dönemde de böyleydi.istemiyorum kucağına oturmayı öpmeyi bile
ıletısım bırınden bırı kuslugu bırakıp sorunun dıle getırmesıdırBoşanma bir süreç bir inatlık anda olup biten bir olay değil..
Düşünmen için süren var, sevgini farketmen için, özlemen için süren var yani.
Bu süre içinde inadı uğruna cicim ayında karısından boşanmayı göze alan adamla evli kalıp,
bir de çocuk yapmanın anlamı yok zaten..
İletişim bir tarafın alttan alması demek değildir. İki tarafın birbirine adım adım gelerek anlaşması demektir..
işte onun da anlması gerekiyor senin hassas dönemin,neden bencil bu erkeklerAyni durumdayiz sanki..bnde bir senelik evliyim ve suan hamileyim son aylarim..esime iki sene cocuk istemedigimi soylemistim hazir deildim ama geri cekilmedigi icn hamile kaldim onun yasi geciyomusta ailesi torun istiyomusta vs. bana kizdi..suan bebegim olcagi icin seviniyorum ama yinede hazir deilim ve son bir haftadir bizde kusus daha dogeusu ben..o hicbirsey olmamis gibi davraniyo ama kirdiginin farkina varsin ozur dilesin istiyorum bakalm inati kim kiricak ama su son hamilelik gunlerimi guzel gecirmek isterdim
kesınlıkle katılıyorumBak canim benim. Anliyorum seni, ezilmiş hissediyorsun kendini. Dediğim gibi, ilişkilerde her zaman bir taraf daha vericidir, daha toparlayıcıdır. Toparlamayi ögretin eşinize. Ozveriyi, gecinmeyi ogretin.. "Bundan sonra hicbir dedigine evet demem." gibi dusunceler, sakin alttan alma, yumusama sakin gibi tavsiyeler de yanlis. Bu bir sidik yarisi degil yahu? Niye bu rekabet? Bi taraf yanlis olabilir, iki tataf da hatali olabilir. Ama bu sizinse ne kadar yorulsaniz da cabalamak zorundasiniz. Daha 3.5 aylikken pes mi edeceksiniz? Ne olursa olsun mu diyeceksiniz? Daha birbirinize alisamamissiniz bile. Elbet zaman gerekecek.
Aşık olduğum adam diyorsunuz.. kizgin olabilirsiniz ama bu onu opmemize, sarilmaniza engel degil. Bazen sarilmak, oylece sarilarak durmak kelimelerden cok daha etkilirdir. Insan icinde birseyleri yerinden oynatir.. Bence daha fazla gaza getirip, sogutmayin kendinizi. Her geçen küs dakika, evliliginize yazik ediyor..
ben tek gitsem de sonrasında dinlemez ki beni,inanmaz iletişimi kopardığına.yanlış anlamayın,önceki tarışmalarda ben gittim konuşmak istiyorum dedim,bir çay yaptım oturalım dedim.mektup yazdığım zamanlar oldu.ama bu tarışmada hekediyorum yanıma gelmesiniıletısım bırınden bırı kuslugu bırakıp sorunun dıle getırmesıdır
bence evlılık terapıstıne gıdılmelı
esınız gıtmıyosa sız gıtmelısınız
yanı ılıskı yenı .. bırbırınız tanımıyosunuz bu yuzden kırılmalar olabılır ama bosanma son asamadır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?