evlilik ne zormuş meğer :( kızlar 3 haftalık hamileyim hapa rağmen,sağlıklı olur inşallah...

Şimdisi yok işte sana uymayan, mantıksız hiç bir isteğine evet demeyeceksin.
Aranız iyiyken bile, gönlü olsun düşüncesiyle bile yapmayacaksın bunu.
Önce güçlü, kararlı bir kişiliğin olsun, kabul ettir kendini.
Sonra saygı, sevgi bekle. Çocuk konusunda bile bencil olma hakkını nasıl buluyor kendinde?
Bu yüzü ona sen vermişsin kusura bakma..
Bugünden itibaren çek restini. Ben buyum işine geliyorsa, gelmiyorsa çocuk olmadan ayrılalım de.
Bunu derken korkma. Seven hiç bir erkek boşanma yoluna girmez.
Kendini düzeltmeye çabalar emin ol.

evlenmeden once verılen sözler hep orda kalıyor uzulme hayel kırıklıgına ugrayan tek sen degılsın ne hayallerle gıyoruz o gelınlıgı kım sevdı adamdan parca ıstemezkı ama zamanı var işte zorla bebek mı yapılır allah nasıp ettıgınde olur zaten korunurken hamıle kalanlar yok mu tavız verme en ıysı bu

evlılıgın yenı ınstls murat aynı yerde olmaz canım
gonlunu al yanı kusmek evet erkegın kusketeni cekılmıyo ama
ıkınızde fazla uzatmıssınız cocuk ıstemedıgını ılerleyen zamanlarda dusundugunu soyle
ama sebepsız uzatma
yuva yıkmak kolay .. yapmak zor
daha ılk aylardan saygınızı yıtırmeyın yoksa nasıl alısırsanız oyle gıder.
alttan alın buyukluk sızde kalsın

artık tavrımı koyacağım.istemediğim şeyleri söyleyeceğim teker teker.istiyorsa da ayrılsın.seviyorum evet,ama yok oluyorum aynı zamanda

bunu ona anlatamıyorum işte.ben de istiyorum ama seneye.şu an manen de madden de çocuk bakamayız zaten

yanı ınatlasırsa esıde ınatlasıp bı anlık ofkeyle tamam bosanalım derse
seve seve yenı evlıyken bı ınat yada ıletısımsızlıkten bosanırlarsa pekı

bunu ona anlatamıyorum işte.ben de istiyorum ama seneye.şu an manen de madden de çocuk bakamayız zaten
sen pest etme elbet ıkna olcak cocuk ne kolay doguyor nede kolay buyuyor hersey masraf tabı kendını hazır hıssetmekte cok onemlı hakkında hayırlısı olsun zaten tazed evlısın evlılıgının tadını9 cıkarsana be adam ay cok kızıyorum bu erkeklere kendılerı dogurmuyorya

hep alttan aldım.çocuk olayını affederdim belki özür dileseydi.ama o önce beni ağlatmayı,sonra kızmayı,sonra da ben küstüm diye küsmeyi tercih etti

ben de dedim tadını çıkaralım diye.zaten nikahtan sonra 4 ay,2 ay da aynı şehirdeydik gezdiğimiz yeter diyor

yapar benim eşim beklerim.bir tartışmada böyle olursa evliliğimizin uzun süre dayanacğını zannetmiyorum dedim.sen boşanmak mı istiyorsun dedi yaygara çıkardı

Boşanma bir süreç bir inatlık anda olup biten bir olay değil..
Düşünmen için süren var, sevgini farketmen için, özlemen için süren var yani.

Bu süre içinde inadı uğruna cicim ayında karısından boşanmayı göze alan adamla evli kalıp,
bir de çocuk yapmanın anlamı yok zaten..

İletişim bir tarafın alttan alması demek değildir. İki tarafın birbirine adım adım gelerek anlaşması demektir..

Ayni durumdayiz sanki..bnde bir senelik evliyim ve suan hamileyim son aylarim..esime iki sene cocuk istemedigimi soylemistim hazir deildim ama geri cekilmedigi icn hamile kaldim onun yasi geciyomusta ailesi torun istiyomusta vs. bana kizdi..suan bebegim olcagi icin seviniyorum ama yinede hazir deilim ve son bir haftadir bizde kusus daha dogeusu ben..o hicbirsey olmamis gibi davraniyo ama kirdiginin farkina varsin ozur dilesin istiyorum bakalm inati kim kiricak ama su son hamilelik gunlerimi guzel gecirmek isterdim

peki neden sürekli ben mücadele ediyorum.yıprandım artık bu kaçıncı tartışma nikahla düğün arasındaki dönemde de böyleydi.istemiyorum kucağına oturmayı öpmeyi bile

Bak canim benim. Anliyorum seni, ezilmiş hissediyorsun kendini. Dediğim gibi, ilişkilerde her zaman bir taraf daha vericidir, daha toparlayıcıdır. Toparlamayi ögretin eşinize. Ozveriyi, gecinmeyi ogretin.. "Bundan sonra hicbir dedigine evet demem." gibi dusunceler, sakin alttan alma, yumusama sakin gibi tavsiyeler de yanlis. Bu bir sidik yarisi degil yahu? Niye bu rekabet? Bi taraf yanlis olabilir, iki tataf da hatali olabilir. Ama bu sizinse ne kadar yorulsaniz da cabalamak zorundasiniz. Daha 3.5 aylikken pes mi edeceksiniz? Ne olursa olsun mu diyeceksiniz? Daha birbirinize alisamamissiniz bile. Elbet zaman gerekecek.

Aşık olduğum adam diyorsunuz.. kizgin olabilirsiniz ama bu onu opmemize, sarilmaniza engel degil. Bazen sarilmak, oylece sarilarak durmak kelimelerden cok daha etkilirdir. Insan icinde birseyleri yerinden oynatir.. Bence daha fazla gaza getirip, sogutmayin kendinizi. Her geçen küs dakika, evliliginize yazik ediyor..

ıletısım bırınden bırı kuslugu bırakıp sorunun dıle getırmesıdır
bence evlılık terapıstıne gıdılmelı
esınız gıtmıyosa sız gıtmelısınız
yanı ılıskı yenı .. bırbırınız tanımıyosunuz bu yuzden kırılmalar olabılır ama bosanma son asamadır bence

işte onun da anlması gerekiyor senin hassas dönemin,neden bencil bu erkekler

kesınlıkle katılıyorum
yanlıs yonlendırmelerle asık oldugunuz adama haksızlık etmeyın

ben tek gitsem de sonrasında dinlemez ki beni,inanmaz iletişimi kopardığına.yanlış anlamayın,önceki tarışmalarda ben gittim konuşmak istiyorum dedim,bir çay yaptım oturalım dedim.mektup yazdığım zamanlar oldu.ama bu tarışmada hekediyorum yanıma gelmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…