hıı ..sosyalleşmekten kastı neymiş eşinin sordunmu?
konuşkan eğlenceli gibi şeyler işte bende tam tersi hiç konuşkan değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıı ..sosyalleşmekten kastı neymiş eşinin sordunmu?
yaşın küçük ama eşine küçük olduğunu belli etme, mesela hep olgun gibi görünmeye çalış. kendini geliştir... kitap oku, arkadaşlar edin, çalışmaya başla:13: hayatını monotonlaştırma, eşini heyecanlandır bu konuda. görsün karısının gücünü![]()
Yaşın daha çok genç bende 19 yaşın evlenmek için erken olduğunu düşünüyorum.Ama herkesin hayat şartları farklı o yüzden yargılayamam.Çocuk içinde erken bir dönem ama rabbim nasip etmiş sağlıkla doğar inş.Eşin çalışmanı istemiyor ama sosyalleşmeni istiyorsa biraz daha kendine özen göstermelisin onun geleceği saatlerde hemen üstünü değiştirdir hafif bir makyaj saçlarının şekillendir kendini asla salma bakım ol.Onun hoşlandığı yemekleri yap sevdiği tarz filmlere varsa hadi bugün sinemaya gidelim de bak şu film de varmış konusu şöyle beraber izleyelim de tabi bu arada da kendinden de fazla ödün verme yoksa hayatın boyunca hep verirsin bir dahaki filme de senin sevdiğin tarzda filme gidelim de hamilesin gebelikle ilgili dergiler almalısın hatta eşine söyle o alsın böylelikle sendeki değişimleri fark eder.Mutlaka kitap oku beraber kitapçıya gidin ve kişisel gelişim kitaplarından al oku hem gerçekten kendini geliştirmiş olursun hemde eşinin bunları görmesi hoşuna gider.Kıyafetlerine de özen göstermelisin.
hamile değilim ayrıca kapalıyım kayınvalidemlerle yaşıyorum kayınpederimin yanında süslenmek hoş olur mu sizce eşim sinamaya gitmeyi sevmez ben kitaplarea bakarken bile o başka şeylerle ilgilenir![]()
Ben hamilesin sandım.çok abartlı yapmazsın sende gözlerine hafif fondoten yanaklarına allık önemli olan gözler bir kalem çek rimelle kirpiklerini belirleştir yeter hafif sürersen sorun olmaz bende kapalıyım kayınpederimle yan yana oturuyorum ama yanında başım hep açıktır.yani günah değil sonuçta artık senin baban eşini de sen daha iyi tanıyorsun ben sadece fikir vermek için söyledim sinema yada kitap sevmiyorsa başka şeyler bul ama sen kitap oku
konuşkan eğlenceli gibi şeyler işte bende tam tersi hiç konuşkan değilim![]()
hadi evlendin 19 yaşında bari çocuk yapmasaydın be güzelim daha.. diyorsun ya okumadm başka şansım yoktu yapacak bişeyim yoktu bende okumadım ama aslanlar gibide 26 yaşıma kadar çalışıp hayatımı idame ettirdim ve bana kalsa daha evlenmezdim eşimden kurtulamadımheee bu arada eşimle aramdada 13 yaş var ama hiç sorun olmuyor olmamaısının sebebi karşılıklı anlayış ve olgunluk..neyse şu an 28 yaşındayım ve çocuk konusu geçince 1 kez iki kez değil 10 kez düşünüyorum sorumluluğu çok büyük çocuğun sen daha çocuksun ve bir çocuğun olacak keşke bekleseydin
(
19 yaşındayım ve 9 aylık evliyim kayınvalidemlerle yaşıyorum.mutluyum aslında ama mutsuzlugumda var.eşimi çok seviyorum ama o beni seviyomu emin degilim.romantikte değil ama ynede seviyorum işte.bana hep bir kusur bulur aslında hiç öle bir insan değilim bunu çevremde ki insanların bana söyledikleri güzel şeylerden biliyorum.yani onların samimiyetine inanıyorum.eşim benden 9yaş büyük ve oldukça olgun sizce bu yüzden mi anlaşamıyoruz?bide bana çocukmuşum gibi davranıyor.olgun olmam gerektiğini sylüyor oysa ben yaşıma rağmen çok olgunum.giydiğimi beğenmiyor falan falan falan.........................................işte lütfen bana cevap yazın
​gerçekten evlilik çok zor eşle ilgilenmek eşin ailesiyle ilgilenmek ev işleri falan çok yıpranıyor inan..sevdiğinle evlendine bile sevinemiyor
açıköğretime kayıt olmana sevindim okudukca kendini daha iyi hissedeceksin bunu üniversite ile tamamlayabilirsin
konuskan olmak icin zorlama kendini cünkü bu daha cok gerer ve ne anlatıcam stresinden iyice kapanırsın icine...en konuskan olmayan kisiler bile aslnda esleriyle konusur bayansa özellikle:)
sasırdım o yuzden
ilgi alanlarını biliyorsan onlar hakkında bilgi edinip konu aç..ilgi alanlarından bahset esinin...macı seviyorsa gerekirse mac olsun bazen araba filan ona anlattır sen dinle
en konusmayan erkek bile ilgi alanları meselesinde gevezelik yapar genelde
nasıl yaşla alakası yok 18 yaşını bitirmeyenlere hala pediatride bakıolar
19 olunca birden olgunlaşıyo mu insan yani?
Dünyada 21 yaşına kadar hatta kendi paranı kendin kazanana ayaklarının üstünde durana kadar ergenlik döneminde sayılıyor.
19-20-21 yaşları filan evlenmek için gayet erken kabul edin arkadaşlar :)
olgunluğun yaşla ilgisi olmadığını söyleyenler de hep erken evlenenler nedense :)
nasıl yaşla alakası yok 18 yaşını bitirmeyenlere hala pediatride bakıolar
19 olunca birden olgunlaşıyo mu insan yani?
dünyada 21 yaşına kadar hatta kendi paranı kendin kazanana ayaklarının üstünde durana kadar ergenlik döneminde sayılıyor.
19-20-21 yaşları filan evlenmek için gayet erken kabul edin arkadaşlar :)
olgunluğun yaşla ilgisi olmadığını söyleyenler de hep erken evlenenler nedense :)
ben erken evlenmedim ama şunu söylemek isterimki evlenememk sende kompleks olmuş canım üzülme seni de alan bulunur erken veya değil evlenip yuvasının başına geçmeiş cesaret etmiş ya allah yardımcısı olur onun..sen kendini düşün bence durumun zor..