Var ama konuşmadan nasıl öğreneceğim ki ben bunu.bu gece ayrı yatmayı düşünüyorum bakalımValla seven adam karisini isteyen adam kilolari falan dinlemez bence o bahanesi olmus bence, ayrica eskiden oyleydi simdi birden bire nasil hic konusmayan bir adama donustu ben anlamadim. Siz bu 5 senede hicmi uzun bas basa kalmadiniz adamin konuskan olmadigini anlayacak kadar. Bir erkek nasil bu derece degisebilir ben inanamadim acikcasi. Tamam 5 sene onceki flort donemi heyecani kalmaz ama siz resmen kisiligi degisti diyorsunuz. Cinsellik olayinada aklim ermedi bana bahane gibi geldi bence evlilikte duygularda bir problem var..
3 gün boyunca kötü.3 gün nefret etcem ondan.Sonra bi daha düşünürümO kadar mi kötü evlilik ya. Ablam ve abimden gördügum kadariyla kötü. ama ben hala hayal kuruyorum ya benim güzel bi evliligim olacak diye masallardaki gibievde kaldim diye üzülmeye bile basladım.Hatta millet başıma kakmaya başladı evlen artık diye sinir bozucu.
Biliyorum nasıl öğreneceğimi,de zamanı var..Tanıyorum malımı..telefon geldi yazamadım kusura bakma. yaptığı çok ayıp olmuş. da paranın diğer yarısını napmış öğrenebildin mi. o çok önemli ya sebebi bilinmeyen para beni çok huzursuz eder
iyi madem :) burnunu iyi sürt ama yine de arkandan iş çevirmemeyi öğrensinBiliyorum nasıl öğreneceğimi,de zamanı var..Tanıyorum malımı..
Burnunu sürtmek bir yana,onun taa cibiliyetini bile....iyi madem :) burnunu iyi sürt ama yine de arkandan iş çevirmemeyi öğrensin
ahah sen de bendensinBurnunu sürtmek bir yana,onun taa cibiliyetini bile....
Ayy neyse,terbiye timsali olmasam da susiciimm
Devamlı bulunmadık tabiki farklı sehirlerdeydik ancak sadece msja dayalı bir ilişkiyle evlenmeyecek kadar bilincliyim yeteri kadar herşey yaşandı evet kaldırılsın diyorum çünkü karşımda başka bir insan goruyorum
Farklı şehirlerde mesajla yürütülen ilişkinin sonucu. Görüşmüyordunuz sık. Arada 3 gün görüşünce tabiki prenses muamelesi. Sonra bir araya gelince adamın gerçek yüzü...Devamlı bulunmadık tabiki farklı sehirlerdeydik ancak sadece msja dayalı bir ilişkiyle evlenmeyecek kadar bilincliyim yeteri kadar herşey yaşandı evet kaldırılsın diyorum çünkü karşımda başka bir insan goruyorum
Peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun cahilce bir evlilik yapmışım sonumda bu olmuş görüşmek göreceli bir kavramdır bana göre tam.size göre eksik5 yıl boyunca bir insan üzgünüm ama rol yapamaz. Yeterince gorememissiniz sadece.
O tv izlerken bende kitap okuyorum.nette dizilerimi izliyorum.kendime bakim yapıyorum müzik eşliğinde mumları yakıp banyo keyfi yapıyorum bazen vs..gündüzleri zaten yoğun geçiyor o yüzden bunlar dinlendiriyor beni.tabi esimlede vakit geçiriyorum tamamen yok sayamam.ama artık o istiyor gel oturalım konuşalım vs diye..Mesela ne yapıyorsun arkadaşım cildiricam bana yardım et ben kendi basima hicbisey yapmak istemiyorum yapamiyorum
Evet eskiden de sessizdi hani mizacinda çok yok bunu biliyorum ama ilişki çok küçük dokunuslarla canlı tutulabilir.sanırım bir arkadaşımızın dediği gibi kaybetme korkusu geçti bir rehavete girdi evindeyim kucagimdada bir çocuk ne yapicam adam konusmuoyo msj atmio die bosanacakda değilim ne gerek varki.şimdi daha iyi anlıyorum üniversitede popüler bir kızdım korkuyordu kaybetmekten.şimdi özüne döndü. Ama yani ben çok üzülüyorum bakalım ne olacakkilo isin bahanesi bence, ne sisman insanlar var esleri tapiyor.
sessizligi ilgisizlikten yada sevgisizlikten olmayabilir, karakteri boyledir bence.
eskidende biraz sessizmis zaten, bulustugunuz iki uc saat konusuyodu, simdi butun gunler boyu konusamiyo demekki.
onun sevdigi bikac biseyden konusmayi dene, yada beraber izleyin film dizi ne izliyosa.
birde cok beklenti icine girip hep ondan biseyler bekleme bence, kendince biseylerle ugras.
bizde gun boyu mesajlasmiyoruz, isismiz dusunce yaziyoruz, aksamlari zaten coocuktan vakit kalmiyo muhabbete cogu zmn, o uyuyuncada bizde hal kalmiyo.
is hayati kosturmaca cok yoruyor aslinda insanlari iki muhabbet etmeye haliniz kalmiyordur belkide.
Bebeğim var zaten ama o ayrı o ayrı maalesefBebeğin olunca kocana ihtiyacın kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?