Evlilik nedir?

Niye yaw?

Keske sevdigim adamla evlenseydimse sessiz olsaydi. Yanlis anlama konu sahibi anliyorum seni ama insanin hic bisi yasamasindansa birseyleri yasayip durulmasi en iyisi

kız noldu niye sinirlendin böyle ?
Borcumuz var evet kabul o da işsiz 1 aydır evet kabul,bazı harcamaları borçla yaptı o da kabul.Be Allahın belası milyon kere dedim ki,istersen borcun kumar borcu olsun,istersen trilyon kaybetmiş ol.yeter ki dürüst ol,benle olduğunu hissedeyim beraber kapatırız.O gt borç kapatsın diye verdiğim paranın yarısnı oraya vermiş gerisini kçına sokmuş sanırım açıklama bile yapamıyor.
Aldım maaşı dün,gittim borcum olan kişiye öğrendim ki yarısnı yatırmış.Rezili rüsva oldum itin bi tarafına girdim.
Bugün buldum yüklü bir para canıma tak etti çünkü borçlardan kurtulmak istiyorum,bunu duymuş hiç utanmıyor sen al parayı ben veririm dedi,hayır ben yatırıcam dediğimde de telefonu bir kapatışı var ananı .... diye küfür etse daha az canın yanar öyle söyliyim.Akşam işten çıktım yanına gittim,çektim parayı yatırmaya gidiyorum ama keşke yalan söylemeseydin dediğimde de,bu sefer napacağını şaşırdı yine saçmalamaya başladı.
Dünyanın sayılı en iyilerinden biri diyebilirim her konuda müthiş yardımcı-tamam ite kaka da olsa öğrendi sonuçta,yapıyor-ama parası yokken Allahın belası bir pislik oluyor.
Ve benim aklıma çok iğrenç şeyler getiriyor.

Evlilik alınan beş on kilo ile çıkmaza girseydi ohoo. Aslında yazmak da istemedim ama eşiniz eski eşime çok benziyor, benim de kilolarımdan nefret etti. Oysa sevgiliyken de ( 5 sene flört ettik) 40 -42 bedendim yani zayıf değildim. Ama adam beni sevmiyordu ve herşey onun gözüne batıyordu. Eşinizin size olan sevgi ve saygısı bitmiş üzülerek söylüyorum ki.

Ben de benzer bir turle evliyim
Tv ve telefon ile yasayan bi canli ama ne olduguna henuz karar veremedim, erkek diyollaaa gerci de

Seçip beğenip her gün birini kullanıcam bu sözlerin guzelmis

Benimde korkum bu evet aynen bu.ya adama resmen yalvarıyorum bak ihtiyacim var nolur gün içinde tek bi msj atsan yok ya insan şablon bulur yazar içinden gelmiyorsa bile.ama yok.Ev çiçek dolu ama hepsi özel günlerde ezberlenmiş çiçekler birgün bir sürpriz yap okula gonder bi bisi yap inanın hani işin lüksüne değilim ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum benim yapmama bile bozuluyor ki beklentiye gidicem diye.

Benim koca da öyle. .tv hayatının vazgeçilmezi. Önceden deli olurdum.artık kendi kendimi eglendirdigim için ona ihtiyacım kalmadı oda ondan sonra yapismaya başladı bana.şimdi akşamları o beni rahat bıraksın istiyorum.Dakika başı napıyorsun,gel bişey izleyelim filan diyor sıkıldım.

Biraz uzak durmalısınız. Aşkım Kapışmak'ın videolarını izlerim genel de orda diyor ki adamın kötü bir alışkanlığımı var istemediği bir huyumu bazı şeylerden mahrum edin ceza verin ki bir daha yapmamayı bilsin. Bir de adam kovalamayı çok sever belki etkisi olur :)

Benimde en büyük merakım bu benim bu hayattaki misyonum ne?eve gelsin sürat asmuyim yemeği hazır olsun başka hiçbir beklentisi isteği yok adamın yok

Mesela ne yapıyorsun arkadaşım cildiricam bana yardım et ben kendi basima hicbisey yapmak istemiyorum yapamiyorum

Inanır misin hiçbir ortak noktamız zevkimiz yok.bunu söyleyince oğlumuz varya diyor öküz öküz ruh okuzu

Biz de öyleyiz.saatlerce konuşmaya doyamazdik 1500/mesaj hakkı az gelirdi yetmezdi aynı evin içine girdik eşim ilk haftadan top oyunu araba oyunu şeker patlatma balon söndürme üzerine yüksek lisans yaptı. Bahanesi de ee sıkiliyorum başka yapacak bisey yok.3 yıllık evliyim aynı aynı ayni

O toplar ellerinde patlasın çok sinirliyim çok koca adamlar ne anlıyorlar oyundan ya gerizekalilar

O toplar ellerinde patlasın çok sinirliyim çok koca adamlar ne anlıyorlar oyundan ya gerizekalilar

Bağımlılık oluyo artik.kaynanamlara gittiğimizde bile doğru dürüst sohbet etmez başlar oyuna kafası dagiliyomus.iyi ki benim oğlum var onunla uğraşıyorum olmasaydı bende bir oyun oynardim ev oyun salonu gibi olurdu

telefon geldi yazamadım kusura bakma. yaptığı çok ayıp olmuş. da paranın diğer yarısını napmış öğrenebildin mi. o çok önemli ya sebebi bilinmeyen para beni çok huzursuz eder

O kadar mi kötü evlilik ya. Ablam ve abimden gördügum kadariyla kötü. ama ben hala hayal kuruyorum ya benim güzel bi evliligim olacak diye masallardaki gibi evde kaldim diye üzülmeye bile basladım.Hatta millet başıma kakmaya başladı evlen artık diye sinir bozucu.

Valla seven adam karisini isteyen adam kilolari falan dinlemez bence o bahanesi olmus bence, ayrica eskiden oyleydi simdi birden bire nasil hic konusmayan bir adama donustu ben anlamadim. Siz bu 5 senede hicmi uzun bas basa kalmadiniz adamin konuskan olmadigini anlayacak kadar. Bir erkek nasil bu derece degisebilir ben inanamadim acikcasi. Tamam 5 sene onceki flort donemi heyecani kalmaz ama siz resmen kisiligi degisti diyorsunuz. Cinsellik olayinada aklim ermedi bana bahane gibi geldi bence evlilikte duygularda bir problem var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…