- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Niye yaw?Ben de bu aralar bu yalan kandırılma mevzularında agresifim,ama derdim keşke benle ilgilenmiyo gibi bi durum olsaydı.
Başlığa cevaben,
Evlilik ebesinin örekesi,zıkkımın kökü,cehennemim kör dibi,tipine tükürdümün kıtıpyozudur...
Örnekleri 3 gün boyunca itina ile çoğaltabilirim.
Nerede ne kadar evlilik varsa hepsine de sövebilirim.
Go to hell bile diyebilirim tüm kurbağalara.
Zıkkımın kökleri .
Boynu devrilesiceler.
Çok severek çok sevildiğini bilerek 5 yıl flört ardından evlilik ve 4 yıldır evliyim.esim flört döneminde resmen ağzıyla kuş tutardı öğrenciydi parası yoktu ama bulurdu beni hep mutlu ederdi elinden gelenin fazlasını yapardı günde 400-500 msj aşk dolu.mutluydum ya ben bu adamla evlenirsem hep mutlu olurum sandım. Gelgelelim evlendim kötü huyu yok yani içki kumar falan ama sessizliği yedi bitirdi beni yedi.ha zaten çok konuşkan değildi ama bu kadarini bilsem gerçekten evlenmezdim onunla.eve gelir zorla bireyler sorar konustururum elinde telefon tv karşısında afedersiniz mal gibi oturuyoruz.bu arada ben kilo aldım bunu istemediğini açıkça söyledi.bu konuda ben hataliyim ve düzeltmeye çalışıyorum.özel günlerinde es geçmez ama asla içinden geldiği için değil.sırf kusmeyim diye.bole gün içinde insan tek bir msj bekliyor tek bir arama oysa o sadece eve gelirken arar oda bişey lazimmi diye.Resmen yalvardı ilgiye ihtiyacim var nolur tek bi msj atsan benle ilgilendiren diye ama umurunda değil neymiş.msj yazmayı sevmezler.Resmen beni kandırdı resmen.gerçekten çok fena duygusal bosluktayim.zaten uzun süredir psikolojik tedavi görüyorum ka ldiramiyorum cinsel hayatımızda iyi değil onun bahanesine kilolarim. Bu adam beni sevmiyorlar neden evlendi seviyorsa neden böyle. Belki cahil cesareti ama beni aldatmadigina eminim umarım yani
Borcumuz var evet kabul o da işsiz 1 aydır evet kabul,bazı harcamaları borçla yaptı o da kabul.Be Allahın belası milyon kere dedim ki,istersen borcun kumar borcu olsun,istersen trilyon kaybetmiş ol.yeter ki dürüst ol,benle olduğunu hissedeyim beraber kapatırız.O gt borç kapatsın diye verdiğim paranın yarısnı oraya vermiş gerisini kçına sokmuş sanırım açıklama bile yapamıyor.kız noldu niye sinirlendin böyle ?
Seçip beğenip her gün birini kullanıcam bu sözlerin guzelmisBen de bu aralar bu yalan kandırılma mevzularında agresifim,ama derdim keşke benle ilgilenmiyo gibi bi durum olsaydı.
Başlığa cevaben,
Evlilik ebesinin örekesi,zıkkımın kökü,cehennemim kör dibi,tipine tükürdümün kıtıpyozudur...
Zıkkımın kökleri .
Boynu devrilesiceler.
Benimde korkum bu evet aynen bu.ya adama resmen yalvarıyorum bak ihtiyacim var nolur gün içinde tek bi msj atsan yok ya insan şablon bulur yazar içinden gelmiyorsa bile.ama yok.Ev çiçek dolu ama hepsi özel günlerde ezberlenmiş çiçekler birgün bir sürpriz yap okula gonder bi bisi yap inanın hani işin lüksüne değilim ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum benim yapmama bile bozuluyor ki beklentiye gidicem diye.Evlilik alınan beş on kilo ile çıkmaza girseydi ohoo. Aslında yazmak da istemedim ama eşiniz eski eşime çok benziyor, benim de kilolarımdan nefret etti. Oysa sevgiliyken de ( 5 sene flört ettik) 40 -42 bedendim yani zayıf değildim. Ama adam beni sevmiyordu ve herşey onun gözüne batıyordu. Eşinizin size olan sevgi ve saygısı bitmiş üzülerek söylüyorum ki.
Benimde en büyük merakım bu benim bu hayattaki misyonum ne?eve gelsin sürat asmuyim yemeği hazır olsun başka hiçbir beklentisi isteği yok adamın yokDerdini tasasini,gun icinde neler yaşadığını,hayallarini kime anlatıyor peki?
Hic konusmayacaksa ne diye yanina hayat arkadaşı istemiş?
Onu bir sure kendi haline birakip hayatiniza bakin bence cidden.
Sizinle ilgili bi rahatsizligi varsa ya da kendiyle ilgili bu surecte mutlaka ortaya çıkacaktır.
Mesela ne yapıyorsun arkadaşım cildiricam bana yardım et ben kendi basima hicbisey yapmak istemiyorum yapamiyorumBenim koca da öyle. .tv hayatının vazgeçilmezi. Önceden deli olurdum.artık kendi kendimi eglendirdigim için ona ihtiyacım kalmadı oda ondan sonra yapismaya başladı bana.şimdi akşamları o beni rahat bıraksın istiyorum.Dakika başı napıyorsun,gel bişey izleyelim filan diyor sıkıldım.
Inanır misin hiçbir ortak noktamız zevkimiz yok.bunu söyleyince oğlumuz varya diyor öküz öküz ruh okuzuOrtak zevkleriniz yok mu? Haftasonlari bi seyler yapiyo musunuz?
Ondan da uzak duruyorsa,bos zamanlarinizin tamamini kendinizle ilginerek,arkadaslarinizla gezerek keyif yaparak gecirin.
Bir sure sonra o da bu duruma son vermek isteyecektir.
Ama nasıl bir son bilemem.
O toplar ellerinde patlasın çok sinirliyim çok koca adamlar ne anlıyorlar oyundan ya gerizekalilarBiz de öyleyiz.saatlerce konuşmaya doyamazdik 1500/mesaj hakkı az gelirdi yetmezdi aynı evin içine girdik eşim ilk haftadan top oyunu araba oyunu şeker patlatma balon söndürme üzerine yüksek lisans yaptı. Bahanesi de ee sıkiliyorum başka yapacak bisey yok.3 yıllık evliyim aynı aynı ayni
O toplar ellerinde patlasın çok sinirliyim çok koca adamlar ne anlıyorlar oyundan ya gerizekalilar
telefon geldi yazamadım kusura bakma. yaptığı çok ayıp olmuş. da paranın diğer yarısını napmış öğrenebildin mi. o çok önemli ya sebebi bilinmeyen para beni çok huzursuz ederBorcumuz var evet kabul o da işsiz 1 aydır evet kabul,bazı harcamaları borçla yaptı o da kabul.Be Allahın belası milyon kere dedim ki,istersen borcun kumar borcu olsun,istersen trilyon kaybetmiş ol.yeter ki dürüst ol,benle olduğunu hissedeyim beraber kapatırız.O gt borç kapatsın diye verdiğim paranın yarısnı oraya vermiş gerisini kçına sokmuş sanırım açıklama bile yapamıyor.
Aldım maaşı dün,gittim borcum olan kişiye öğrendim ki yarısnı yatırmış.Rezili rüsva oldum itin bi tarafına girdim.
Bugün buldum yüklü bir para canıma tak etti çünkü borçlardan kurtulmak istiyorum,bunu duymuş hiç utanmıyor sen al parayı ben veririm dedi,hayır ben yatırıcam dediğimde de telefonu bir kapatışı var ananı .... diye küfür etse daha az canın yanar öyle söyliyim.Akşam işten çıktım yanına gittim,çektim parayı yatırmaya gidiyorum ama keşke yalan söylemeseydin dediğimde de,bu sefer napacağını şaşırdı yine saçmalamaya başladı.
Dünyanın sayılı en iyilerinden biri diyebilirim her konuda müthiş yardımcı-tamam ite kaka da olsa öğrendi sonuçta,yapıyor-ama parası yokken Allahın belası bir pislik oluyor.
Ve benim aklıma çok iğrenç şeyler getiriyor.
Ben de bu aralar bu yalan kandırılma mevzularında agresifim,ama derdim keşke benle ilgilenmiyo gibi bi durum olsaydı.
Başlığa cevaben,
Zıkkımın kökleri .
Boynu devrilesiceler.
Çok severek çok sevildiğini bilerek 5 yıl flört ardından evlilik ve 4 yıldır evliyim.esim flört döneminde resmen ağzıyla kuş tutardı öğrenciydi parası yoktu ama bulurdu beni hep mutlu ederdi elinden gelenin fazlasını yapardı günde 400-500 msj aşk dolu.mutluydum ya ben bu adamla evlenirsem hep mutlu olurum sandım. Gelgelelim evlendim kötü huyu yok yani içki kumar falan ama sessizliği yedi bitirdi beni yedi.ha zaten çok konuşkan değildi ama bu kadarini bilsem gerçekten evlenmezdim onunla.eve gelir zorla bireyler sorar konustururum elinde telefon tv karşısında afedersiniz mal gibi oturuyoruz.bu arada ben kilo aldım bunu istemediğini açıkça söyledi.bu konuda ben hataliyim ve düzeltmeye çalışıyorum.özel günlerinde es geçmez ama asla içinden geldiği için değil.sırf kusmeyim diye.bole gün içinde insan tek bir msj bekliyor tek bir arama oysa o sadece eve gelirken arar oda bişey lazimmi diye.Resmen yalvardı ilgiye ihtiyacim var nolur tek bi msj atsan benle ilgilendiren diye ama umurunda değil neymiş.msj yazmayı sevmezler.Resmen beni kandırdı resmen.gerçekten çok fena duygusal bosluktayim.zaten uzun süredir psikolojik tedavi görüyorum ka ldiramiyorum cinsel hayatımızda iyi değil onun bahanesine kilolarim. Bu adam beni sevmiyorlar neden evlendi seviyorsa neden böyle. Belki cahil cesareti ama beni aldatmadigina eminim umarım yani
Evet bende aynı şeye takıldım para nereye gitmistelefon geldi yazamadım kusura bakma. yaptığı çok ayıp olmuş. da paranın diğer yarısını napmış öğrenebildin mi. o çok önemli ya sebebi bilinmeyen para beni çok huzursuz eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?