evlenmeden önce cinsel birlikteliğiniz oldu mu?Çok severek çok sevildiğini bilerek 5 yıl flört ardından evlilik ve 4 yıldır evliyim.esim flört döneminde resmen ağzıyla kuş tutardı öğrenciydi parası yoktu ama bulurdu beni hep mutlu ederdi elinden gelenin fazlasını yapardı günde 400-500 msj aşk dolu.mutluydum ya ben bu adamla evlenirsem hep mutlu olurum sandım. Gelgelelim evlendim kötü huyu yok yani içki kumar falan ama sessizliği yedi bitirdi beni yedi.ha zaten çok konuşkan değildi ama bu kadarini bilsem gerçekten evlenmezdim onunla.eve gelir zorla bireyler sorar konustururum elinde telefon tv karşısında afedersiniz mal gibi oturuyoruz.bu arada ben kilo aldım bunu istemediğini açıkça söyledi.bu konuda ben hataliyim ve düzeltmeye çalışıyorum.özel günlerinde es geçmez ama asla içinden geldiği için değil.sırf kusmeyim diye.bole gün içinde insan tek bir msj bekliyor tek bir arama oysa o sadece eve gelirken arar oda bişey lazimmi diye.Resmen yalvardı ilgiye ihtiyacim var nolur tek bi msj atsan benle ilgilendiren diye ama umurunda değil neymiş.msj yazmayı sevmezler.Resmen beni kandırdı resmen.gerçekten çok fena duygusal bosluktayim.zaten uzun süredir psikolojik tedavi görüyorum ka ldiramiyorum cinsel hayatımızda iyi değil onun bahanesine kilolarim. Bu adam beni sevmiyorlar neden evlendi seviyorsa neden böyle. Belki cahil cesareti ama beni aldatmadigina eminim umarım yani
Hayır olmadı beraberlik aksine.evliliğimizin beraber iyi bir işi iyi bir kazancı oldu.eskiden parası yokken ustume titrerdievlenmeden önce cinsel birlikteliğiniz oldu mu?
evlenince evin eşin işin yükü artar bunlar erkeklerin değişmesinde sebeptir.
Hayır olmadı beraberlik aksine.evliliğimizin beraber iyi bir işi iyi bir kazancı oldu.eskiden parası yokken ustume titrerdi
Çok severek çok sevildiğini bilerek 5 yıl flört ardından evlilik ve 4 yıldır evliyim.esim flört döneminde resmen ağzıyla kuş tutardı öğrenciydi parası yoktu ama bulurdu beni hep mutlu ederdi elinden gelenin fazlasını yapardı günde 400-500 msj aşk dolu.mutluydum ya ben bu adamla evlenirsem hep mutlu olurum sandım. Gelgelelim evlendim kötü huyu yok yani içki kumar falan ama sessizliği yedi bitirdi beni yedi.ha zaten çok konuşkan değildi ama bu kadarini bilsem gerçekten evlenmezdim onunla.eve gelir zorla bireyler sorar konustururum elinde telefon tv karşısında afedersiniz mal gibi oturuyoruz.bu arada ben kilo aldım bunu istemediğini açıkça söyledi.bu konuda ben hataliyim ve düzeltmeye çalışıyorum.özel günlerinde es geçmez ama asla içinden geldiği için değil.sırf kusmeyim diye.bole gün içinde insan tek bir msj bekliyor tek bir arama oysa o sadece eve gelirken arar oda bişey lazimmi diye.Resmen yalvardı ilgiye ihtiyacim var nolur tek bi msj atsan benle ilgilendiren diye ama umurunda değil neymiş.msj yazmayı sevmezler.Resmen beni kandırdı resmen.gerçekten çok fena duygusal bosluktayim.zaten uzun süredir psikolojik tedavi görüyorum ka ldiramiyorum cinsel hayatımızda iyi değil onun bahanesine kilolarim. Bu adam beni sevmiyorlar neden evlendi seviyorsa neden böyle. Belki cahil cesareti ama beni aldatmadigina eminim umarım yani
Çok haklısın ama küçük biryerde yaşıyorum imkan çok az yani çoğu sosyal aktivitem ona bağımlı maalesef.birde çocuğum var o yüzden çok özgür davranamiyorum.iyice bağımlı oldum.nefret ediyorum ne yapicam şaşırdımMesele para değil tatlım,
Elde etme psikolojisi tamamen.
Elinin altında hissi uyandırma sen de madem.
Kaç biraz.
Meşgale bul, ona ayıracak vaktin olmayacak kadar.
O zaman koşar peşinden, gör bak.
Evet sanırım kilo vermem lazım bu arada kondisyon bisikletinin üstünden yazıyorum .tek ihtiyacim olan bu.ama neden diyorum neden kiloda almış olsam ben onun sevdiği değilmişim 4 yılda ki bu çok daha eski bir problem bu bikmislik nedir ya?demin tartıştık bana triplerinden bıktım dedi.bir kere kendine sormuyor bu kadın neden trip atıyor diyeçalışıyor musunuz? genelde her şey köprüyü geçene kadardır zaten. bunu ben de yaşamıştım zamanında. fazla üstüne düşmüşsünüz gibi geldi. yani sizi hala sevdiğinizi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. biraz kendinizle ilgili değişiklikler mi yapsanız acaba?
Ona bile cvp vermiyor desem?ne konusacakmis bişey yokmuş!O ne diyor bu durum hakkında? Sebep olarak neleri gösteriyor suskunluguna?
Evet sanırım kilo vermem lazım bu arada kondisyon bisikletinin üstünden yazıyorum .tek ihtiyacim olan bu.ama neden diyorum neden kiloda almış olsam ben onun sevdiği değilmişim 4 yılda ki bu çok daha eski bir problem bu bikmislik nedir ya?demin tartıştık bana triplerinden bıktım dedi.bir kere kendine sormuyor bu kadın neden trip atıyor diye
Derdini tasasini,gun icinde neler yaşadığını,hayallarini kime anlatıyor peki?Ona bile cvp vermiyor desem?ne konusacakmis bişey yokmuş!
hımm o zaman seni cok arzulamış, birlikte olmuş. hevesini almış.Hayır olmadı beraberlik aksine.evliliğimizin beraber iyi bir işi iyi bir kazancı oldu.eskiden parası yokken ustume titrerdi
kız noldu niye sinirlendin böyle ?Ben de bu aralar bu yalan kandırılma mevzularında agresifim,ama derdim keşke benle ilgilenmiyo gibi bi durum olsaydı.
Başlığa cevaben,
Evlilik ebesinin örekesi,zıkkımın kökü,cehennemim kör dibi,tipine tükürdümün kıtıpyozudur...
Örnekleri 3 gün boyunca itina ile çoğaltabilirim.
Nerede ne kadar evlilik varsa hepsine de sövebilirim.
Go to hell bile diyebilirim tüm kurbağalara.
Zıkkımın kökleri .
Boynu devrilesiceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?