Borcumuz var evet kabul o da işsiz 1 aydır evet kabul,bazı harcamaları borçla yaptı o da kabul.Be Allahın belası milyon kere dedim ki,istersen borcun kumar borcu olsun,istersen trilyon kaybetmiş ol.yeter ki dürüst ol,benle olduğunu hissedeyim beraber kapatırız.O gt borç kapatsın diye verdiğim paranın yarısnı oraya vermiş gerisini kçına sokmuş sanırım açıklama bile yapamıyor.
Aldım maaşı dün,gittim borcum olan kişiye öğrendim ki yarısnı yatırmış.Rezili rüsva oldum itin bi tarafına girdim.
Bugün buldum yüklü bir para canıma tak etti çünkü borçlardan kurtulmak istiyorum,bunu duymuş hiç utanmıyor sen al parayı ben veririm dedi,hayır ben yatırıcam dediğimde de telefonu bir kapatışı var ananı .... diye küfür etse daha az canın yanar öyle söyliyim.Akşam işten çıktım yanına gittim,çektim parayı yatırmaya gidiyorum ama keşke yalan söylemeseydin dediğimde de,bu sefer napacağını şaşırdı yine saçmalamaya başladı.
Dünyanın sayılı en iyilerinden biri diyebilirim her konuda müthiş yardımcı-tamam ite kaka da olsa öğrendi sonuçta,yapıyor-ama parası yokken Allahın belası bir pislik oluyor.
Ve benim aklıma çok iğrenç şeyler getiriyor.