- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
İyi geceler arkadaşlar. Çok zor durumdayım psikolojim çok bozuldu nerden başlasam bilemiyorum. Düğünüme 10 gün kaldı. 1 yıldır ailemle özellikle annemle kavga ediyoruz. Sebebi eften püften şeyler. Annem sürekli küçük konuları gündeme getirerek benim huzurumu bozuyor. Erkek tarafını hiçbir şekilde beğenmiyor herşey 4 4 lük olsa bile bi kusur bulup bunu aylarca söylüyor. Sürekli bana değer verilmediğini iddia ediyor. Dahası bu sebepler yüzünden beni evlatlıktan reddetti hakkını haram etti vs vs. Ailemden manevi anlamda olumlu hiçbir destek görmedim. Yok nişan bohçan yırtık geldi yok hamam seti yoktu onlara gittik aç geldik damat kendini beğenmiş vs vs. Bir sürü saçma sapan şeylerden bana ve erkek tarafına cephe almış durumda. O kadar bunaldım ki ben de artık susmuyorum bu sefer de onları attığımı karşı tarafı tuttuğumu sölüyolar. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her gün kavga ediyoruz her gün ağlıyorum hiç acıması yok. Babam diyoki kınanda olay çıkaracam sevmiyorum onları yakalarından tutup kız istemesiydi kızı benden alamazdınız diyeceğim diyo. Ben aylık anneme 1500 tl para gönderirim ben geçinemem ama geçenlerde bana bu eve 5 kuruş katkın yok dedi çok zoruma gitti. Yazmadığım daha bir sürü şey var. Bir anne bir baba evladına bu kadar zulmetmez. Arkadaşlar bana bir akıl verin napayım benim psikolojim iyice bozuldu ne heyecan ne heves kaldı.