Evlilik öncesi ailemle yaşadığım sorunlar

Borçları nişanlımla birlikte ödeyeceğiz eğer zorlanırsam ya azaltacağım ya keseceğim. Düğünde takılanlarla bir kısmını karşılayacağız. Ama bu sefer de annem diyecek ki evlendi parayı kesti. Dediklerinize hak veriyorum bu da benim imtihanım inşallah herşey gönlümüzce olur.

Borçları nişanlımla birlikte ödeyeceğiz eğer zorlanırsam ya azaltacağım ya keseceğim. Düğünde takılanlarla bir kısmını karşılayacağız. Ama bu sefer de annem diyecek ki evlendi parayı kesti. Dediklerinize hak veriyorum bu da benim imtihanım inşallah herşey gönlümüzce olur.

O zamanda kendinden keseceksin degil mi? Istedigini alamicaksin mesela kendine, istedigin zaman cikip yemek yemege gidemiceksin. Istedigin tatile gidemiceksin.
Peki esinde sana derse bende aileme verecem para o zaman ne olacak?????

eşinin ailesi de eşini okutmuş
o da ben anneme her ay 1500 tl vericem derse siz nasıl geçineceksiniz?
bu şekilde anneni maaşa bağlamamalısın çünkü ihtiyacı yok
evlerinden birini satabilir
ya da o parasını taksit taksit ödediğin evi sana versin
sen zaten kredisini ödüyosun
yanlışlardasın
zaten evlenince para vermeyi kesmen gerekiyor

özel okula göndermek dersaneye yazdırmak durumu olan ya da olmasa bile şartları zorlayarak yapmak isteyen bir ailenin görevi zaten
yani bi zahmet beklentiye de girmemeleri lazım

sen de biraz güçlü dur lütfen
öğrencileri şekillendiren onlara idol olan bi konumdasın meslek olarak
kendi ailene ezilme bu kadar

Dertleri sen evlenince maddi yardımı kesmen.
O yüzden bu kadar tatava.
İşin zor. Eşinin ailesine bahset bundan önlemlerini alsınlar.
Rezillik onlar çıkarsa da eşinin ailesi soğukkanlı olsun.
Evlenince de zaten elini ayağını kes.
Çok çektirecekler sana :/

Yok onlara bahsetmem yarın öbür gün kakınç olur. Evleri zaten Allah gecinden versin bize kalacak. Bize bırakmak için aldı. Ama para konusunda haklısınız arkadaşlar teşekkür ederim.

Back
X