Evlilik Öncesi Anormallikler

Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.

şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...

Canım öncelikle senin adına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Seni daha fazla üzmek istemem ama bu kişinin sana karşı sevgisi varsa da saygısı yok diye düşünüyorum ki bir evlilikte saygı sevgiden bile önceliklidir bana kalırsa. O kim ki sana haddini bilmeni söyleyebiliyor önce kendisi haddini bilsin. Sonuçta evlilikten bahsediyoruz ve bir ömür ayni yastığa baş koyacağın insanın seni çok mutlu etmesi gerekir bence yolun başındayken bitir kurtul sana bu adamdan hayır gelmez. Kendine çok iyi bak canım umarım faydam dokunur 😌

Ben de bir gaslighting kurbaniymisim hiç bilmediğim bir kavram olduğu için anlamıyordum.beyhan budak in videosu sayesinde tevafuken anladım.ben de biraz kendi yasadiklarimdan bahsetmek istiyorum farkındalık oluşturmak için yaşayan anlamlandırmayan varsa diye.basindan beri inkarciydi ağır laflar eder sonra benim yanlış çıkarımlar yaptığımı savunup suçlu hissettirir haklı çıkma gayesinde olurdu.ailesinden biri ağır bı laf eder şaka olur kendisi hakaret eder şaka olur..hep ben hatalı ben yanlış degerlendiriyo olurdum.ve öyle ezik öyle içime kapanik bakımsız biri oldum ki bu süreçte kendime aciyorum aynaya baktıkça.en son anandan babandan görmediğin şeyleri benden istiyosun demiş ve ben bunu da yutmustum artık tepki gosteremiyodum korkumdan ve saçma açıklamalarından dolayı işin yine benim ne kadar haksız olduğumla noktalanmasindan yoruldugumdan.sen güzel bakmadigin için güzel görmüyosn dedi yine bir konuşmada.ben de bu lafına nasıl güzel bakabilirim diye (anandan babandan mı gördün) cümlesini hatırlattım.ben onu anladığın anlamda söylemediğime yemin etsem inancan mı dedi.sonra yemin etti ve hatırlamıyorum konuyu dedi.ben de daha hatırlamadığn konu için nasıl yemin ettin dedim.beni sinirlendirme konuyu hatırlıyorum söylemleri tam hatırlamıyorum dedi bu sefer.sonra suskunluktan sonra ben orda şaka yaptım hem diye hatırlıyorum diyor.ben de ekran görüntüsünü attım çünkü buna mecbur ediyor insanı.bu sefer sen kincisin de söylesin de deyip haksız olduğunu yine asla kabul etmeyen söylemlerde bulununca yok dedim bununla gerçekten ömür geçmez dedim ve bitirdim.kosarak uzaklaş ondan 🙏

Valla ben de iyi ki Corona sayesinde biseyler olmadı diye şükrediyorum şuan Allah in sevgili kuluymusuz ki kurtarmış bizi cehennem çukurundan

Kimseye kolay kolay ayrıl demem ama sen düşünme bile ayrılsam mı diye kanser olduğunu düşün ve onun da seni kanser eden kitle olduğunu.ondan kurtul kes at hayata dön 🙏sen değersiz değilsin o sana öyle hissettirdi çünkü o narsist inan bana.bos avuntu değil yaşayan biri olarak söylüyorum

Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.

şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Cok üzüldm bu anlattiklarina...ne olursa olsun kardeşim uzak dur nolur hayatini mahvetme. Gunumuzde evlilik yasi ilerledi yasin daha genc. İlerleyen zamanlarda birbirine askla bakan saygi duyan ciftler gordkce kahrolacaksin. Lutfen sil at hayatindan. Bir saniye bile dusunme🥺
Ne ekonomiik acidan ne duygusal acidan sana bir faydasi olmaz gunden gune cürür gidersin... Bak ben lisede ogretmenim ve ogrencilerimden bu tarz seyler cok gordum. Aileden kacan ya da icinde bulndgu kosullardan kacan sevildigini sanan ve evlenince bir kopek kadar deger gormeyen kizlarim icin icin aglarken ne annenin ne babanin elinden hicbir sey gelemedi... Sen yakma kendini goz gore gore🙏🏻 eminim sana hak ettigin degeri verecek insalnlar cikacaktir karsina. Cikmasa da bosver baskasi yuzunden yaslanacagina kendi hayatini yasayarak yaşlan🙏🏻🥺🥰

Erken yaşta annesiz kaldığınız için önünüzde yakinen gözlemleyebildiginiz bir evlilik örneği olmamış muhtemelen.O yüzden adamın bu davranışlarınin aslında ne kadar "bela geliyorum diyor" demek olduğunun farkında olmayabilirsiniz.Ama burada size sakın evlenme diyenlerin çoğunluğu evli ve emin olun evlenme diyorsak bir bildiğimiz var.Yaşım oldu 29,artık kimi bulcam da ne zaman çocuk yapıcam bilinçaltının da bu adamla devam etmenizde etkili olduğunu düşünüyorum ama çok gençsiniz.Sakın bu saçma düşünceyle kendinizi ateşe atmayın,sakın!!O adamın ilk evliliği boşuna bitmemiş belli ki.

Okurken sona gelmeden önce ayrılmıştır inşallah dedim içim gitti lütfen göz göre göre böyle birisi ile kim evlenir lütfen yapmayın bugün hakaret eder yarın döver diğee fün Allah korusun böylesi öldürür bile lütfen ya göz göre göre yapılır mı? Çok daha iyisini bulursunuz lütfen bakın bir hayat daha yok olmasın

Bazı konularda sonuç ne oldu /olacak diye cok merak ediyorum.
Boyle konularda son durum acıklaması yapilma kuralı olsa keske forumda 😁
Oyle olaylar, ilisķiler,kişiler okuyoruz ki burda yükseldigimizle kaliyoruz 🤬
Bu adama haddi bildirilecek mi simdi merak et dur 🙄🙄

Sen kaşınmışsın adam da kaşımış. En başından rezil olan bu adamla ne diye barıştın da hala bize soruyorsun?

adam evlenmiş boşanmış ve hala ergen, buna rağmen hala peşinden koşan var. niye düzeltsin ki kendini?

Bu nasıl bir üsluptur ya... nasıl bir tavsiye verme veya eleştirme şekli... ben yıllar önce Kk üyesiydim sırf bu tarz kişiler yüzünden ne derdimi anlattım ne de insanlara yorum yaptım sonra da bu şekilde bir ortamda yazamayacağıma karar verdim çıktım. Yıllar sonra tekrar bu hesabımı oluşturdum ama anlaşılan linç tayfa bitmemiş... çok çok değerli yorum yapan arkadaşlar olduğu gibi sizin gibi “yazacak yer buldum, başıma da gelmemiş, kişiyi tanımıyorum da yaşadığı olaydan ötürü her türlü lafı yer/ hakeder dur yazayım.” Mantığıyla Kk’yi bir kadın platformundan çok “Kadın Kurdu” platformuna çevirdiniz ve bir süre şu değerli forumun düşmediği alay konusu kalmamıştı (ekşi yazarıyım aynı zamanda ve bu forumu her zaman savundum) ve yine bu “dertleşirken dövüyoruz haydi” sloganınızla maalesef sinir bozuyorsunuz daha çok, anlattığıma pişman ettiniz “aaa neden ama “ dimiii !

merak eden ve yorumunu değerli bulduğum arkadaşlarım ve güzel mesajlarıyla “kadın kadının yurdudur” felsefesini gönülden hissettiklerim çok teşekkürler ve barışmadım hatta iletişimi kestim ancak bu platform ayrı bir yoruyor bu tip arkadaşlarla...

bu adam gibisini ısrarla pışpışlayarak hepimize kötülük yaptığının farkında değilsin. kolektif bilincin olsa önce bunu düşünür, o adamı ilk lafında kapının önüne koyardın.

Bazı konularda sonuç ne oldu /olacak diye cok merak ediyorum.
Boyle konularda son durum acıklaması yapilma kuralı olsa keske forumda 😁
Oyle olaylar, ilisķiler,kişiler okuyoruz ki burda yükseldigimizle kaliyoruz 🤬
Bu adama haddi bildirilecek mi simdi merak et dur 🙄🙄

Arkadaşlar selamlar tekrardan

son konuştuğumuzdan bu yana olayı çözdüm ve kendi hayatıma bakıyorum iletişim yok, ayrı yollardayız.Güzel ve sevecen yorumlarınız için çok teşekkürler aynı zamanda had bildirmeye çalışır gibi yorumlardan ötürü eleştiri de bulundum diye ban yedim:) ve birisinin derdine karşılık had bildirmek ve bildirircesine kendi aklı fikiriyle meydan okumak filan bu portaldan çok soğumama neden oldu. çok değerli forumlara üyeyim bir yandan profesyonel yazıyorum ancak paylaşımlara da yapılan yorumlarda dikkatli olmak da fayda var, tetikleyici veya insana kendini değersiz hissettiren türden olmamalı eminim ki sizin bendem harika hayatlarınız, muhteşem evlilikleriniz, sekmeyen doğru kararlarınız elbet vardır ama ben de yaşadığım olayı değerli buluyorum bir çok şey öğretti ve her şey bizler için, sevgiler.

bu adam gibisini ısrarla pışpışlayarak hepimize kötülük yaptığının farkında değilsin. kolektif bilincin olsa önce bunu düşünür, o adamı ilk lafında kapının önüne koyardın.
Harika kolektif bilincinle benden korunacağını düşünüyorum, böylece hepinize kötülük yapmaktan bahsetmeyiz neticede kolektif bilinç ... ne entresan yaklaşımlar

son konuştuğumuzdan bu yana olayı çözdüm ve kendi hayatıma bakıyorum iletişim yok, ayrı yollardayız.Güzel ve sevecen yorumlarınız için çok teşekkürler aynı zamanda had bildirmeye çalışır gibi yorumlardan ötürü eleştiri de bulundum diye ban yedim:) ve birisinin derdine karşılık had bildirmek ve bildirircesine kendi aklı fikiriyle meydan okumak filan bu portaldan çok soğumama neden oldu. çok değerli forumlara üyeyim bir yandan profesyonel yazıyorum ancak paylaşımlara da yapılan yorumlarda dikkatli olmak da fayda var, tetikleyici veya insana kendini değersiz hissettiren türden olmamalı eminim ki sizin bendem harika hayatlarınız, muhteşem evlilikleriniz, sekmeyen doğru kararlarınız elbet vardır ama ben de yaşadığım olayı değerli buluyorum bir çok şey öğretti ve her şey bizler için, sevgiler.

Bazı konularda o kadar değmeyecek adamlara o kadar güzel kadınlar değer veriyor ki insan sinirlenmeden edemiyor,sizin konunuzda yükselmemek mümkün değildi. Yani böyle bi adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz diye kızıyordum size,bazı arkadaşlar bu anlamda sınırı aşan yorumlar yapmış olabilir ama özü itibariyle haklılardı bakın sizde ayrılmışsınız,küsmeye uzaklaşmaya gerek yok hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz bazen eleştirilere karşı bu kadar hassas olmamak lazım sanırım. Profesyonel platformlar kadar ilginizi çeker miyiz bilmiyorum ama burası iyidir her zaman kendi adıma beklerim 😊

Bazı konularda o kadar değmeyecek adamlara o kadar güzel kadınlar değer veriyor ki insan sinirlenmeden edemiyor,sizin konunuzda yükselmemek mümkün değildi. Yani böyle bi adamla nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz diye kızıyordum size,bazı arkadaşlar bu anlamda sınırı aşan yorumlar yapmış olabilir ama özü itibariyle haklılardı bakın sizde ayrılmışsınız,küsmeye uzaklaşmaya gerek yok hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz bazen eleştirilere karşı bu kadar hassas olmamak lazım sanırım. Profesyonel platformlar kadar ilginizi çeker miyiz bilmiyorum ama burası iyidir her zaman kendi adıma beklerim 😊
burası da başarılı ve profesyonel bir platform o yüzden zaten her yoruma değer verip bu şekilde bir geri bildirimde bulunmak istedim. Teşekkür ederim yorumunuz için, tabii ki duygusal tepkilerin çoğu olağan sevgiler

Back
X