Evlilik Öncesi Anormallikler

Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.

şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Onun seni engellemesini neden bekliyorsun ilk adimi atip engelleseydin ya hayatina bak donme

Ayol konu açmaya bile değmeyecek bir herife 4 yılını armağan ettin şimdi bir de nikahını vereceksin,biz ne diyelim ki? Uçurumun kenarındasın farkındasındır umarım. !!!!!!

Arkadaşlar bir arkadaşımızın önerisiyle narsiszm ile ilgili bir site okuyorum, o bu kadar seyi yaparken benim kalma nedenim “ kaygılı bağlanma sorunu” bunu yaşayan kişilerde her zaman düzeltebilirim, idare edebilirim psikolojisi oluyormuş ve harfiyen yasadıklarım aynı. İlk iş bir psikologla görüşeceğim karar verdim.
Psikologla görüşün ama görüşmeden önce bu ilişkiyi tamamen bitirmeniz lazım. İlk adımınız bu olmalı. Tamamen bitirip onu her yerden engelleyin. Ama anladığım kadarıyla siz hala onun size yazmasını, af dilemesini vs bekliyorsunuz yani içinizden bu geçiyor hatta ayrılığa dayanamıyorsunuz ama ayrılmankz şart!!!

N NilPerisi bir zahmet hemen ayrılık mesajını gönderip konunu güncelliyorsun bende derin bir nefes alıyorum tatlım. Bu adam böyle açık yaraya çekilen kara sinek gibi birşey. Kırgınlıklarının kokusunu alıp gelmiş sana. Seni acıtabileceğini bildiği için seninle sırf.

Ayrılık mesajın kısa ve öz olsun. Hiç sende şunları yaptın, bunları yaptın, şöylesin, narsistsin filan bu konulara girme. Uzun yazma inan zahmet edip okumayacak. Senin gibi biriyle birlikte olmak istemiyorum bundan sonra yolun açık olsun, sakın iletişim kurmaya çalışma yaz. Sonra heryerden engelle ve asla tekrar iletişime geçme. Senin negatif enerjin onun için bir ödül, seni bir şekilde etkileyebildiğinin göstergesi o yüzden asla kavgaya filan girme. Keskin ve soğuk tek bir hamleyle kapat konuyu. Sana tekrar ulaşmayı başarır birşeyler saçmalarsa ne derse desin ciddiye alma. Duymamazlıktan gel.

Son düzenleme:
Bir de soruyormusun? Kuzum senin caninin hic mi kiymeti yok? Adam da her sey falso. Bir de bir cocuk, senin yok. Kosarak uzaklas

İmkan varken bırak şu adamı ,davranışları çok itici ,birde üstüne evlenmeyi düşünme sakın,hayatını kabusa çevireceksin..

Aklınız mi yok basiretiniz mi bağlanıyor size büyü mü yapılıyor bu nasıl birşey ben anlamıyorum arkadaşım son durum nedir bilmem ama daha nikah diyorsun daha aklınla zorunmu var bu forumda ki kadınların bu pislik heriflere karşı daha düzelir mi diye konu acmalarina ınanamiyorum gerçek misiniz siz ya yok nasıl bir kendine güvenmektir o herifin ki de hem kalp kırıp hem saydırıp hemde üste çıkıyor engelliyor

Allahim hareketlere bak aşağılık herif ama emin yani rahat rahat küsüyor engelliyor sana hakaret ediyor annenle ilgili bam teline basıyor senden yana da hic korkusu yok

Sonra evlenip dayak başlıyor ve bu sefer beni dövdü aldattı acaba düzelir mi acaba artik dövmez mi cocugum var boşanamam boşan demeyin bu adam düzelmez mi konuları geliyor

Bu adamla sakın evlenme sen aklını peynir ekmekle mı yedin karısının niye bıraktığı belli kesinlikle uzak dur .sana yeterince kötü sinyalleri vermiş bir adam evlendikten sonra daha beter oluyor bunu unutma .29 yaş evlilik için asla geç değil . Buradaki bayanları dinle çoğu görmüş geçirmiş birşeyleri yaşamış hayat tecrübelerini hafife alma .insan içindeyken göremiyor dışardan bakanlar mantıklı olur.eger evlenirsen kesinlikle dayanamaz bosanirsin bu adamdan ve buraya boşanıyor m diye konu açarsın.AKİLLİ OL ABLANİ DİNLE HAYATİNİ HEBA ETME!

Ablacım inşallah ayrilmissindir burayada ayrıldım diye konu açman dileğiyle.su mübarek Ramazan gününde inşallah ayrilirsiniz sonsuza kadar bı daha bir birbirinizi görmezsiniz amin

Adam size buyu yapmis evlenmeyin.

(Hala ozur vs.bekleyip evlenmeyi dusunmenin baska aciklamasi olamaz cunku.bu nasil bir ruh hali?)

Evlenme merakı bir kızımızın daha başını yakmasıyla sonuçlanacak.
Ne bu heves yani, evde kalacağım, aman elalem başımda koca görsün diye önünüze çıkan denk gele tiplerle gram kafanızı kullanmadan salt erkektir diye evlenip ömrünüzü ziyan zebil ediyorsunuz.Bayılıyorsunuz aşağılanıp ezilmeye, sonra da "Neden böyle oldu, vah evliliğim bk gibi oldu yazık oldu". Ne çeşit bir salaklıktır bu insan akıl erdiremiyor ve inanasım da gelmiyor.

29 olmuşsun kız evde kalırsın aman aman evet evlen bu adamla tabi, her gün bir yandan bklu donlarını yıkadığın adamdan küfür işit bir yandan "Kaderimmiş ühüğ" diye sorgula dur. Salaklığının adına "Kaderim" de filan, güzel olur.
Fake midir nedir ya.

Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.

şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Yapman gereken şey çok basit,ayrıl ve engelle.Bile bile lades yapma çok pişman olursun coky

Evlenme merakı bir kızımızın daha başını yakmasıyla sonuçlanacak.
Ne bu heves yani, evde kalacağım, aman elalem başımda koca görsün diye önünüze çıkan denk gele tiplerle gram kafanızı kullanmadan salt erkektir diye evlenip ömrünüzü ziyan zebil ediyorsunuz.Bayılıyorsunuz aşağılanıp ezilmeye, sonra da "Neden böyle oldu, vah evliliğim bk gibi oldu yazık oldu". Ne çeşit bir salaklıktır bu insan akıl erdiremiyor ve inanasım da gelmiyor.

29 olmuşsun kız evde kalırsın aman aman evet evlen bu adamla tabi, her gün bir yandan bklu donlarını yıkadığın adamdan küfür işit bir yandan "Kaderimmiş ühüğ" diye sorgula dur. Salaklığının adına "Kaderim" de filan, güzel olur.
Fake midir nedir ya.
Bu nasıl bir üsluptur ya... nasıl bir tavsiye verme veya eleştirme şekli... ben yıllar önce Kk üyesiydim sırf bu tarz kişiler yüzünden ne derdimi anlattım ne de insanlara yorum yaptım sonra da bu şekilde bir ortamda yazamayacağıma karar verdim çıktım. Yıllar sonra tekrar bu hesabımı oluşturdum ama anlaşılan linç tayfa bitmemiş... çok çok değerli yorum yapan arkadaşlar olduğu gibi sizin gibi “yazacak yer buldum, başıma da gelmemiş, kişiyi tanımıyorum da yaşadığı olaydan ötürü her türlü lafı yer/ hakeder dur yazayım.” Mantığıyla Kk’yi bir kadın platformundan çok “Kadın Kurdu” platformuna çevirdiniz ve bir süre şu değerli forumun düşmediği alay konusu kalmamıştı (ekşi yazarıyım aynı zamanda ve bu forumu her zaman savundum) ve yine bu “dertleşirken dövüyoruz haydi” sloganınızla maalesef sinir bozuyorsunuz daha çok, anlattığıma pişman ettiniz “aaa neden ama “ dimiii !

merak eden ve yorumunu değerli bulduğum arkadaşlarım ve güzel mesajlarıyla “kadın kadının yurdudur” felsefesini gönülden hissettiklerim çok teşekkürler ve barışmadım hatta iletişimi kestim ancak bu platform ayrı bir yoruyor bu tip arkadaşlarla...

Bu nasıl bir üsluptur ya... nasıl bir tavsiye verme veya eleştirme şekli... ben yıllar önce Kk üyesiydim sırf bu tarz kişiler yüzünden ne derdimi anlattım ne de insanlara yorum yaptım sonra da bu şekilde bir ortamda yazamayacağıma karar verdim çıktım. Yıllar sonra tekrar bu hesabımı oluşturdum ama anlaşılan linç tayfa bitmemiş... çok çok değerli yorum yapan arkadaşlar olduğu gibi sizin gibi “yazacak yer buldum, başıma da gelmemiş, kişiyi tanımıyorum da yaşadığı olaydan ötürü her türlü lafı yer/ hakeder dur yazayım.” Mantığıyla Kk’yi bir kadın platformundan çok “Kadın Kurdu” platformuna çevirdiniz ve bir süre şu değerli forumun düşmediği alay konusu kalmamıştı (ekşi yazarıyım aynı zamanda ve bu forumu her zaman savundum) ve yine bu “dertleşirken dövüyoruz haydi” sloganınızla maalesef sinir bozuyorsunuz daha çok, anlattığıma pişman ettiniz “aaa neden ama “ dimiii !

merak eden ve yorumunu değerli bulduğum arkadaşlarım ve güzel mesajlarıyla “kadın kadının yurdudur” felsefesini gönülden hissettiklerim çok teşekkürler ve barışmadım hatta iletişimi kestim ancak bu platform ayrı bir yoruyor bu tip arkadaşlarla...

Keşke bu üslup kabul etmezligini burada carpiya basip kurtulabilecegin üyeye değil de seni aşağılayan , küfürler eden, fiziksel ve ruhsal şiddet uygulayan kişiye yapabilsen

Böyle bir evliliğe evet derseniz en büyük kötülüğü kendinize yapmış olursunuz, yapmayın, ömür boyu ağlamaktansa üç beş ay ağlar unutursunuz, rahatsız olduğunuz konuyu bile söylemekten çekindiğiniz bir adamdan hayır gelir mi Allah aşkına, yapmayın...

Back
X