Evlilik Öncesi Anormallikler

Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.

şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Sence bu adamı karısı boşuna mı boşamıştır. Belli ki adam hep böyleydi kadın dayanamadı bıraktı. Gözünü aç. O alışmış böyle davranmaya.

bu arada arada yazdıklarını şimdi okudum da inandırıcılığını yitirdi konu benim için, 12 yaşında çocuk bile sizin yaptıklarınızı yapmaz çünkü :işsiz:
Aynen ben de sonraki mesajlarını yeni okudum. Eski eşin neden boşandığını bu kadar detaylı bilmesine rağmen hala evlenmeyi düşünen biri ya delidir ya salak ya da bizimle dalga geçiyor.

Son düzenleme:
Bence sana bir isaret olmali surekli ertelenmesi. 1 dakika bile cekme o ergeni. Zerre sucun olmayan seni maddi manevi magdur eden bir konuyu hem de öyle bir gunde nasil dalga malzemesi olarak gundeme getirebilir? Ahlaksiz pislik. Boyleleri ne sevgi hakeder ne evlilik. Birak gitsin. Yazik etme kendine. Bu hayata 1 kez geliyorsun. Mahvolmasin o da. Kimsenin sana bunu yapmaya hakki yok. Kimseden de korkma. Birak gitsin.

Aynen ben de sonraki mesajlarını yeni okudum. Eski eşin neden boşandığını bu kadar detaylı bilmesine rağmen hala evlenmeyi düşünen biri ne delidir ya salak ya da bizimle dalga geçiyor.

Narsist once kendini cok iyi gösterir..azar azar verir detayları normalleştirir zamanla az dozda...farklı bişi biranda değil kurbağa ve kaynayan su hikayesi

Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı bu yaz dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.

şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Açık yazayım belami istiyorsunuz?

Adam gerçek yüzünü göstermiş bile bile lades demek neden,, özür dilese ne farkedecek farkında değilsin galiba adamın neden boşandığının eski eşi bile çekmemiş bunu ve sen kendini bile bile ateşe atıyorsun...bizden çözüm istiyosun belli olan birseyi nasıl söyleyelim istiyorsan bitir bununla bir ömür geçmez. Daha şimdiden Annene bile laf söemeye başlayan adamdan ne bekliyorsun ki

Dalga mı geçiyorsunuz? Sosyal deney vs mi? Dikkat çekmek mi amacınız? Fake olduğunuzu düşündüm, anneniz terk etmiş vs ama bu böyle bir manyakla beraber olup adamın kurbanı olmak için bahane değil. Buraya rahatsız olup konuç açacak kadar akıllısınız ama adamı terk etmek aklınıza gelmiyor? Adam sizin gibi işkence edeceği, laf sokup alay edip arada hizmetini yaptıracağı ezik birini bulmuş azıcık özür dilese, yalandan ya kusuruma bakma canım başka şeye sıkıldı dese inanacaksınız. Ben en sevmediğim adama böyle hassas bir konuda laf sokmam.

Arkanıza bakmadan kaçın böyle bir adamdan. Ne.kadar kacarsaniz.o kadar iyi olur sizin için . Yazık etmeyin kendinize adam zaten belli etmiş kendini siz daha ne akıl istiyorsunuz ki ve karaziniz ne hiç evlenmemissnz karsinizdakini çocuğu var ve hiç tanistirmamis sizinle bile şimdi çocuk sorun olmasa da ileride illaki olabilir daha gencsinz ve kendinize göre bı insan illaki çıkar karsiniza

İnsanların (düşmanının)bile acısına saygı duymayan insanlara asla tahammülüm yok acılarımla dalga geçecek adama haddini bildirir hayatımdan çıkarırım kendime olan saygımdan çok şeyi affederim ama belden aşağı vurani affetmem bazı şeyler ağıza alınmamalı seviye düşmemeli naçizane öndrim

cidden bu adamla nikah kıymayı düşünüyorsunuz yani.
ben olsam yol yakınken kaçardım aksi takdirde bol bol konularınızı okuruz burada.

Boşanma sebebi kadına hamileliği itibariyle uyguladılığı sessiz şiddet...ilgisizlik , sevgi göstermemek, evde elinde telefona gömülmek ve bebek doğmadan ayrılalım demeye başlayıp sonra sürekli ben yapamıyorum yok baskalarıyla konusuyorum diyip kızdan ayrılığı. Kız yıllarca tedavi gördüğünü söyledi kendisi ulaşıp ve sessiz şiddeti cok iyi uyguluyor kösesine sinsice cekilme eline telefon alıp instada devamlı takıpcı kasmaları fln dedigimde bak ben bundan hoşlanmıyorum diye bu benim hobim hesabım sanane aq fln ay neler neler

kendinize hiç mi saygınız yok.
evlenmeden önce gerçek yüzünü görüyorsunuz, neden.
bunları bilip de sevmeye devam edilir mi?

Adamın evlenilmeyecek kadar kötü özellikleri olduğunu görmeniz için daha ne yapması gerekiyor? Narkotik ve ahlak zabıtası baskınları falan yiyip, bir kaç cinayet falan mı işlemesi gerekiyor?

Kuzum ben sana böyle kötü davranan bir adamla ilişkiye devam etmenin,
çocukluk travmalarınla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
Bu adamla evlenme ve psikolojik destek al lütfen.
Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'kader motifi'ni anlattığı YouTube videolarını mutlaka izle.
Mümkün olursa şu kitapları da oku olur mu?

Kurban Tuzağından Kurtulmak- Diane Zimberoff

Eklentiler

• IMG_0509.webp
    IMG_0509.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2125.webp
    IMG_2125.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 25
Back
X