Evlilik Öncesi Anormallikler

Konuyu yazmaya bile halim, moralim yok umarım anlatabilirim. Yaklasık 4 yıldır bir
Birlikteliğim var kendisi evlenmis boşanmış ve 1 cocugu var ben 29 yasındayım ve hiç evlenmedim . Hayatıma ilk girdiginde cok zor kabullendim ve işler öyle böyle derken ilerledi. Sonra küfürleri, sabırsız davranısları, instagram hesapları acıp durması ki hepsini hobi amaclı actıgını iddaa ediyor kısacası bos işlerle ugrasmaya basladı, iyi para kazandıkca aşalamalara devam etti derken ayrıldık. Daha sonra tekrar barıstık ayrıl barıs derken evlenme gündeme geldi ve bir sürede ertelendi. Mart ayında nişanımız olacaktı koronadan dolayı olamadı agustos 15 nikah yemek dedik her sey askıda... bunca zaman cocuguyla tanıstırmadı (5 yas) derken pes ettim ve araya korona girdi kafamda dedim ki sorumluluk onda kendisi bilir ancak her kavgada küfür eden, engelleyen, gereksiz yükselişler ve cirkeflikler yapıp haklı bile olsam günlerce küs kalan birisinden bahsediyorum rahatsız olduğunuz konuyu bile diyemezsiniz.
Bugün yaşadığımız konu ise ben annem tarafından 9 yasında terk edildim 10 yıl sonra bir süre görüştük ve olmadı hatta üzerimizdeki evi aldı ve dolandırdı (o bambaşka bir hikaye) . Her anneler günü buruk geçirdiğim halde bugün gülerek telefonda bana “eee anneni aramayacak mısın evinizi alan anneni” dedi dedim ki “komik mi, değil hem de hiç” sustu böyle dedim ki niye susuyorsun birde bağırmaya ve cırkeflesmeye basladı “ sen zaten herseye tripsin,şöylesin, böylesin allah kahretsin filan” çat diye kapatıp engelledi . Özür bir yana yaptıgıı davranıs harfiyen bu şekilde beni ne kadar üzdüğünü anlatan bir mail attım, haddimi bilecekmişim böyle yazmıs.

şimdi nikaha 3 ay var , böyle bir konu ve agresiflikleri var lütfen bana mantıklı adımlar söyleyin tüm günümü ağlayarak geçirdim resmen travmamı eşeledi ve ameliyat masasında bırakır gibi öyle köşesine çekildi...
Kusura bakmayın ama bu adamın elle tutulur hangi yönü var acaba? Kendinize düşmanlığınız mı var, bu adamla mutluluk imkan demiyorum, rüyada bile olmaz. En doğru karar takk topuk olur.

Yorumlarınız için teşekkürler kariyer sahibi birisiyim ve evet dediğiniz gibi akıl tutulması yaşıyorum sanırım , narsist bir insan var karşımda hep üste çıkan , özgüvenimi yerle bir etmiş durumda asla gönlümü almaz bir kez özür dilediğini hatırlamıyorum , tanıstırmadıgı kızıyla ilgili devamlı “evlenince de böyle yapacaksan kızımla aramıza giremezsin bunu bil” temalı cümleler kuruyor her kavgada aynen söyle üste cıkıyor kş kavga dedigime bakmayın tek laf edemezsiniz sayar - döker ve yüzünüze kapatır eger yüyzyüzeyseniz de beni rezil ediyorsun heryerde bağırtıyorsun fln diyip defol s..kt git gii şeyler demeye başlar çok hiddetlendiğinde bir kaç kez üstüme yürüdü ve vurdu kulaklarımdan çekiştirdi sonra da benim ona bunu yaptırdıgımı aslında uysal birisi olduğunu söyleyip durdu. En ufak kavgayı bir fırtınaya ceviren asla karsılıklı ama sen böyle dusunuyorsun ben de böyle diye konusamıyoruz ve git gide içimde bir kin birikti nasılım biliyor musunuz patlamaya hazır ama kendi içini yiyen bir bomba gibiyim tükendim özgüvenim kayboldu, değerlerim yıkıldı ve hiç bir sey yapamaz hale geldim mesela söyleniyorum cevap vermeyip günlerce konusmuyor veya işte konuda oldugu gibi “haddini bil huzur ver off yeter film izlicem” fln hep bu modda bu olaydan nasıl kendimi yemeden dagılmadan kurtulacağım aileme de haksızlık yaptım onları da bulastırdım bu keşmekese simdi mutluyum sanıyorlar yaZık

Yorumlarınız için teşekkürler kariyer sahibi birisiyim ve evet dediğiniz gibi akıl tutulması yaşıyorum sanırım , narsist bir insan var karşımda hep üste çıkan , özgüvenimi yerle bir etmiş durumda asla gönlümü almaz bir kez özür dilediğini hatırlamıyorum , tanıstırmadıgı kızıyla ilgili devamlı “evlenince de böyle yapacaksan kızımla aramıza giremezsin bunu bil” temalı cümleler kuruyor her kavgada aynen söyle üste cıkıyor kş kavga dedigime bakmayın tek laf edemezsiniz sayar - döker ve yüzünüze kapatır eger yüyzyüzeyseniz de beni rezil ediyorsun heryerde bağırtıyorsun fln diyip defol s..kt git gii şeyler demeye başlar çok hiddetlendiğinde bir kaç kez üstüme yürüdü ve vurdu kulaklarımdan çekiştirdi sonra da benim ona bunu yaptırdıgımı aslında uysal birisi olduğunu söyleyip durdu. En ufak kavgayı bir fırtınaya ceviren asla karsılıklı ama sen böyle dusunuyorsun ben de böyle diye konusamıyoruz ve git gide içimde bir kin birikti nasılım biliyor musunuz patlamaya hazır ama kendi içini yiyen bir bomba gibiyim tükendim özgüvenim kayboldu, değerlerim yıkıldı ve hiç bir sey yapamaz hale geldim mesela söyleniyorum cevap vermeyip günlerce konusmuyor veya işte konuda oldugu gibi “haddini bil huzur ver off yeter film izlicem” fln hep bu modda bu olaydan nasıl kendimi yemeden dagılmadan kurtulacağım aileme de haksızlık yaptım onları da bulastırdım bu keşmekese simdi mutluyum sanıyorlar yaZık
Ayrillll bak tek tek alt üst yan yana yazayım istersen ayrıl Allah aşkına neden bu paçoz hadsiz kiliksizi çekiyorsun ki
Yürek mi yedin bir de nikah diyorsun arkana bile bakma adamda karakter yok tipi de yoktur kesin kılıksız eee neyi var nedir vazgecemedigin
Çıldırıyorum sizin gibi gencecik guzel meslek sahibi olup akıllanmayan her türlü hakareti terbiyesizliği sineye çeken gencecik kadınlara aynaya dön bak hak ettiğin buysa devam

Bu adamın neyi cazip Allah aşkına.
Haddini bilsin ki zor.
İkinciyi de boşar.
Ayrıca aile içi sorunlarınızı kocanıza bile anlatmayın.
Ve hızla uzaklaşıp kaçın bu deli şeyden!

Dolandırıldıgımı öğrendiğimde yanımdaydı ve nasıl üzüldüğümü gözleriyle gördü buna rağmen anneler gününde bunu yapıp sonra mailinde de “senin bir daha gönlünü almaya çalışan ne olsun” yazmış hangi gönlümü almak kalbimi kırıp, bağırıp suratıma kaptıl engelleyerek kimin gönlünü alıyorsun dedim. Bana yok hızur vermeyi öğren , yok haddini bil fln yazmış ama özür yok arkadaşlar asla yok bu adama ne yapsam içim rahat giderim ben. Nasıl toparlanacağım onca derdini çekmişim adam cocuguyla tanıstırmafıgı gibi her konuya cocugu serpiştiriyor ben cocugu hıc görmedim ki ne diyebilirim ne fikir yürütebilirim, evlendigimizde söyle yaparsan böyle yaparsan kızıma tarafım belli olur eder bir sübyanla rekabete girmeye kalkamazsın bana kan kusturamazsın sürekli bu modda . Kafayı yicem

Ayrilmak icin ne bekliyorsunuz? Bu adamda vazgecemediginiz nedir? Gercekten agzim acik okudum.

Sakin evlenmeyin... sakin !!

size sürekli hakaret eden adamla neden ve niçin??

evlenince iki katı olacak... emin olun bundan...

Yahu size destek olması gereken birgünde sizle dalga geçmiş resmen...bu adamla mı bir ömür geçirmek istiyorsunuz... hiç sevmem ayrıca yaralarımı anlattığım birinin onu tekrar yüzüme vurmasını onunla dalga geçmesini... bırakın böyle biriyle evlenmeyi ben böyle biriyle arkadaşlık bile etmem...

Kendinize hiç mi saygınız sevginiz yok...
Yakmayın kendiNizi ciddi söylüyorum... zaten siz yaralı bir bayansınız şimdi size yaralarınızı saracak ve sizi gerçek bir aile ortamına kavuşturacak ve hayalinizdeki anneyi çocuklarınıza ve ailenize yaşatacak bir yuva ve bunu sağlayacak bir eş lazım...

hazır korona vs hersey ertelenmiş yaşınızda çok genç muhakkak karşınıza biri çıkar... inşallah doğru karar verirsiniz...
Sizi ağlatacak değil sizi güldürecek düşününce bile tebessüm edeceğiniz biri ile evlenin... hayat böyle yaşanınca güzel... maddiyat vs gözünüzü boyamasın insan en nihayetinde ihtiyaçları sınırlı bir varlık...

hakkınızda hayırlısı... inşallah doğru olanı yaparsınız...

Bu işi bitirmem lazım hemen, keşke hiç karşıma çıkmasaydı kendime saygımı yitirmişim resmen beynim gitmiş sorularımı bile içimde normalleştirmişim

Şimdi bile böyleyse evlilikte daha da değişim huyları çıkacak bence yol yakınken dön

Yok artık. Karısı kaçıp kurtulmuş çocuğum var demeden sen nasıl kurtulacağım diyorsun evlenmeden. Farkında mısın?

Yorumlarınızı tek tek okudun ve yüreğim sıkışıyor artık bu olayı böyle sürdürüp bu kadar ezildiğim için kendimden nefret ediyorum, kendime karşı tüm özgüvenimi yitirdim ki çirkin bir kız değilim ama beni öyle ezdi kş her defasında bagırması küfürleri üste cıkmalarıyla , pislikce manipüle etmesiyle gaslighting denilen yöntemin her türlüsünü uyguladı bu anlattıklarım sadece bi kısmıydı . Şimdi nasıl bir bitirme yöntemi izlemeliyim hiç telefonlarını acmamak mı mesela tartısmaya girmeden veya yüzüne her seyi vurmak mı ki yine suratıma kapatılacağına eminim bugüne kdr sabırla dinledigi bir sey olmadı

Yorumlarınızı tek tek okudun ve yüreğim sıkışıyor artık bu olayı böyle sürdürüp bu kadar ezildiğim için kendimden nefret ediyorum, kendime karşı tüm özgüvenimi yitirdim ki çirkin bir kız değilim ama beni öyle ezdi kş her defasında bagırması küfürleri üste cıkmalarıyla , pislikce manipüle etmesiyle gaslighting denilen yöntemin her türlüsünü uyguladı bu anlattıklarım sadece bi kısmıydı . Şimdi nasıl bir bitirme yöntemi izlemeliyim hiç telefonlarını acmamak mı mesela tartısmaya girmeden veya yüzüne her seyi vurmak mı ki yine suratıma kapatılacağına eminim bugüne kdr sabırla dinledigi bir sey olmadı

Sabırla dinlediği bi sey yok
Surekli engelliyor
Ayrılmak istiyorum de ve ayril
Açıklama isterse de anlaşamıyoruz de uzatmanın bi alemi var mi?
Sonra da engelle ve iletişime geçme

Insallah evlendik duzelmedi diye konu acmazsin

Sabırla dinlediği bi sey yok
Surekli engelliyor
Ayrılmak istiyorum de ve ayril
Açıklama isterse de anlaşamıyoruz de uzatmanın bi alemi var mi?
Sonra da engelle ve iletişime geçme

Insallah evlendik duzelmedi diye konu acmazsin
İçim daralıyor resmen bir psikolojim bitik durumda kendimi çule gücsüz hissediyorum ki eskiden en ufak saygısızlıpa tahammülü olmayan ben sevgi kisvesi altında her şeye katlanan bir salağa dönmüşüm hem de kendimden bir sürü seyi kaybederek. Cocuk mevzusunda yok küçük, yok etkilenir zamanı gelmeli vb diye diye oyaladı tam korona tabiki konusu acıldıgı ilk an yeni bahanesi olacaktır o küfürlerini ve yaptıklarını yedirmeye calıstıkça nasıl da kendim yedim. Sevgili arkadaşlar şiddeti küçümsemeyin bu adam ilk biz cıkarken seninle olduguma inanamıyoru. Diyordu? Sonra salak gerizekalı gibi kücük adımlarla başlayıp böyle küskün cocuk edaları takılıp hep gel gel yaptı ve ana avrat düz küfürler beni sinirlendirip küfür ettiriyorsun sen böyle bir yavsaksın demeler, rahatsız olduğum konuyu Dedigimde arabada kafamı cama vurmalar yumruklamalar yaşaya yaşaya işte böyle karaktersiz, aciz ve konunun sürükledigi yere gelmişs kendine gram güveni olmayan hep ama. Evet ben sinirlendirdim fin diyen birisi oldum, bu manipüle duygum itaate dönüştü o bagırdıgında mesela dinliyorum zaten bisey dememe fırsat kalmadan kapanıyor o hakaret ediyorsa evet cok sınırlendı bak yine diyorum beynimin yeri baska bir seyle değişti deli gibi acı cekiyorum tek hissim acı...

Bitti deyip engelleyin her yerden. Cunku bu adam sizin pesinizi birakmaz. Cunku bu adami kimse cekmez. Bunlar evliliginizin fragmani. Bosanma sebebi neymis?

İçim daralıyor resmen bir psikolojim bitik durumda kendimi çule gücsüz hissediyorum ki eskiden en ufak saygısızlıpa tahammülü olmayan ben sevgi kisvesi altında her şeye katlanan bir salağa dönmüşüm hem de kendimden bir sürü seyi kaybederek. Cocuk mevzusunda yok küçük, yok etkilenir zamanı gelmeli vb diye diye oyaladı tam korona tabiki konusu acıldıgı ilk an yeni bahanesi olacaktır o küfürlerini ve yaptıklarını yedirmeye calıstıkça nasıl da kendim yedim. Sevgili arkadaşlar şiddeti küçümsemeyin bu adam ilk biz cıkarken seninle olduguma inanamıyoru. Diyordu? Sonra salak gerizekalı gibi kücük adımlarla başlayıp böyle küskün cocuk edaları takılıp hep gel gel yaptı ve ana avrat düz küfürler beni sinirlendirip küfür ettiriyorsun sen böyle bir yavsaksın demeler, rahatsız olduğum konuyu Dedigimde arabada kafamı cama vurmalar yumruklamalar yaşaya yaşaya işte böyle karaktersiz, aciz ve konunun sürükledigi yere gelmişs kendine gram güveni olmayan hep ama. Evet ben sinirlendirdim fin diyen birisi oldum, bu manipüle duygum itaate dönüştü o bagırdıgında mesela dinliyorum zaten bisey dememe fırsat kalmadan kapanıyor o hakaret ediyorsa evet cok sınırlendı bak yine diyorum beynimin yeri baska bir seyle değişti deli gibi acı cekiyorum tek hissim acı...
Gerçekten aklı başında olan biri bir dakika tahammül etmez. Herhangi bir açıklama bile yapmadan hayatından silmen en hayırlısı... Umarım hataya düşüp "belki değişir" diyerek hareket etmezsin... Kaccccc kurtul. Sevgili iken bunları yapan evlenip aynı eve girince daha kötüsünü yapar

Bitti deyip engelleyin her yerden. Cunku bu adam sizin pesinizi birakmaz. Cunku bu adami kimse cekmez. Bunlar evliliginizin fragmani. Bosanma sebebi neymis?
Boşanma sebebi kadına hamileliği itibariyle uyguladılığı sessiz şiddet...ilgisizlik , sevgi göstermemek, evde elinde telefona gömülmek ve bebek doğmadan ayrılalım demeye başlayıp sonra sürekli ben yapamıyorum yok baskalarıyla konusuyorum diyip kızdan ayrılığı. Kız yıllarca tedavi gördüğünü söyledi kendisi ulaşıp ve sessiz şiddeti cok iyi uyguluyor kösesine sinsice cekilme eline telefon alıp instada devamlı takıpcı kasmaları fln dedigimde bak ben bundan hoşlanmıyorum diye bu benim hobim hesabım sanane aq fln ay neler neler

Önce bi sakin ol. Artık yapacak bir sey yok geçmişe ama geleceğin için devam etme

Acini cekersin sonra hissetmezsin bile yıllar sonra dönüp baktığında iyi ki ayrilmışım dersin. Acı sürekli aynı derecede kalmıyor

Zararin neresinden dönersek kar böyle düşün. Yaşayarak öğrenmek en pahalı tecrübe maalesef ama artık tecrübelesin ve sonraki ilişkilerinde kendi sınırlarına dikkat edersin

Boşanma sebebi kadına hamileliği itibariyle uyguladılığı sessiz şiddet...ilgisizlik , sevgi göstermemek, evde elinde telefona gömülmek ve bebek doğmadan ayrılalım demeye başlayıp sonra sürekli ben yapamıyorum yok baskalarıyla konusuyorum diyip kızdan ayrılığı. Kız yıllarca tedavi gördüğünü söyledi kendisi ulaşıp ve sessiz şiddeti cok iyi uyguluyor kösesine sinsice cekilme eline telefon alıp instada devamlı takıpcı kasmaları fln dedigimde bak ben bundan hoşlanmıyorum diye bu benim hobim hesabım sanane aq fln ay neler neler

Siz caniniza mi susadiniz? Ben evliyim bunlari esim yapsa 1 dk.cekmem bosanirim. Siz neden bunlari cektiniz?

Back
X