10 dk arayla birbirinin aynı bir konu açılması bir tesadüf o vakitArkadaşlar lütfen, yorum çeşitliliği için neden konu açayım? Hadi tamam manyağım açtım diyelim neden kendi konuma cevap vereyim? Lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 dk arayla birbirinin aynı bir konu açılması bir tesadüf o vakitArkadaşlar lütfen, yorum çeşitliliği için neden konu açayım? Hadi tamam manyağım açtım diyelim neden kendi konuma cevap vereyim? Lütfen![]()
Yok şakasına yazıyorum:) ama konular çok brnzer
Munelerden kaçıyorsun ama kaderin ağlarına takılmışsin be gwindorAslında can sıkıntısından 70 konu açıyorum da yakalanmıyorum![]()
Arada diğer konuya da bakın sahipsiz kalmışAslında can sıkıntısından 70 konu açıyorum da yakalanmıyorum![]()
Munelerden kaçıyorsun ama kaderin ağlarına takılmışsin be gwindor![]()
Muneden kaçar bizden kaçmaz
allah icin soruyorum fedakarlik fedakarlik derken neyi diyorsunuz kendinizden vazgecmeyi mi ? adam ailesiyle sıkıntılı hayır diyemiyor ilerde bu boyle olacak o zaman ben fedakarlik yaptim devam mi diyeceksiniz ? vallaha gıcik oluyorum fedakarlik olayina ... bugunden hersey belliyken gozyummanin adi fedakarlik olmus
Merhaba, kendimden vazgeçtiğimi nereden anladığınızı pek anlayamadım, fedakarlık olayına gıcık olabilirsiniz tercihinize saygı duyarım ancak benim ne denli fedakarlık yaptığımı bu kadar tepki verebilecek şekilde nereden çıkardığınızı lütfen açıklar mısınız?
Kusuruma bakmayın yazacaklarım için ama ortada bir sevgi varken, emek varken, yıllar varken ve 2 sene boyunca o hayatımda değilken yaşadıklarım varken, adımlar atılmış, hayaller kurulmuş, güzel günler geçirilmiş, karşındaki sen onu, o seni tanımış, saygı duymuş, sevmişken ayrılmakkolay mı sizce?
bunu yazmissiniz...ortada emek varken ayrilmak dogru mu demissiniz ? evlenince ailesi ayni olacak nasil katlanirim diyorsunuz ... iki gun sonra ben ailesi pesini birakir sevgilimde akillanir sandim dersiniz ...
Neden ailesini silmesini istiyorsunuz?Tamam borçtan kurtulmuş dava açmakta ne!Bana imza olayını anlattığımda artık senden başka kimsem kalmadı, abimi ve annemi sildim dedi, ama dava açma konusu açılınca şu an dava açma gibi bir niyetim yok dedi. Benim aklımdaki de abisini ve ailesini silemeyeceği yönünde.
Çok laf ettim özellikle dün akşam, sonra dilimi ısırdım ben ne dedim demeseydim keşke diye ama olan oldu işte ne bileyim. Bunca zamandan sonra evlilik değil kafamdaki olacaksak mutlu olalım fikri ama o bile imkansız görünüyor artık..
Neden ailesini silmesini istiyorsunuz?Tamam borçtan kurtulmuş dava açmakta ne!
Abartmayın onlar bir aile o zaman öyle mantıklı gelmiş yapmışlar.
Siz çokta onların aile iletisimlerine karışmayın evleniyorsanız sevdiğiniz için evlenin malı mülkü bırakın..
anlattiklariniza gore abi kisisi tam bir parazit. ev vs tamamda 30 bin kredi cektirip tatilde harcamakda nedir...
Nisanliniz zamaninda guvenerek hata yapmis diyecegim ama insan abisinede guvenmeyecekse kime gunevenecekki...
Ama olay yumruklasmalara kadar gittigine gore nisanliniz artik bikmis demekki.
Bakin bu hic kolay degil, arada anne var aile var ve bunlara ragmen olay siddete kadar varmis. Demekki nisanliniz baya bi zorda. Ki biraz empati yapinca insan hak veriyor, benim abim boyle yapsa dunyam şaşar, cok zor bisey.
Siz destek olmaya devam edin ama cokda fazla mudahale etmeyin. Adam heryerden kusatma altinda gibi hissetmesin.
Zaten akillanmis belliki. Yakinda sorun cozulur.
Siz sakin ozellikle aile ici gorusme falan gibi baglara mudahale etmeyin. Sonucta onlar aile, ozellikle anne var yani bu bag asla kopmaz.
Allah yardimciniz olsun.
erkek arkadaşın krediyi ödeyemezse evleri icra yoluyla satılır diye biliyorum. hem böylece borç da biter belki ama bilemedim
Rica ederim.Abisi kendisine kredi çıkmadığı ve annesi Umre'ye gitmek istediği için kredi çektirip anne adına bir kredi daha çektirerek (15.000 gibi bir rakam) Umre'ye gitmesini sağlamış gerisini keyfi için harcamış. Dediğiniz gibi gerçekten çok bıkmış durumda, annesi 60 yaşında ve astım hastası ben bile dış kapının dış mandalı olduğum halde her gün soruyorum annen nasıl diye ama abisinin karısı gebereceksen geber kurtulalım artık senden gibi laflar etmiş kadına, kadıncağız astım krizi geçirmiş. Üzülüyorum, çok üzülüyorum onun adına ama işte bir yandan da erkek arkadaşıma o abindir sözüne karşı gelmeyeceksin tutumu var annesinin. Umarım çözülür, çok teşekkürler yorumunuz için.
Rica ederim.
Abi kisisinin esini az cok tahmin etmistim, hic sasirmadim.
İnanin o annenin yerinde olmak istemezdim, hikayedeki en zor durumda olan kisi o aslinda. Dusunun yani bir evlat parazit, bir evlat parazitin kurbani, diger evlat uzaklasmis, gelin kisisi zalim, kisacasi vallahi isi cok zor. Napsin mecbur abindir diyor, belki buda cekip gidecek diye korkuyordur , zor yani cok zor.
Siz sabirli olun dua edin.
muhtemelen o 30 bin borcda nisanliniza kalacak, ama arada sevgi olduktan sonra bunlar asilir.
Allah yardimciniz olsun.
Dogru dusuncedesiniz, zira Allah hicbirzaman kendisine guveneni yari yolda birakmamistir.Amin.
Sabır ve sevginin gücüne çok inandım bu zamana kadar, aşarız dedim, umarım yaralarımızı sararız, umarım sabrın sonu selamet olur bizim için![]()