- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
Emek evet, insanlar hayatları boyunca her şeye emek verir, anneler evlatlarına, çocuklar eğitimlerine, geleceklerine, yaşantılarına ve bunun içinde elbette bazı anlarda fedakarlık yapılır, bu örnekler çeşitlendirilebilir, kişi istediği şekilde aktarabilir, ben en kısasını tercih ettim. Emek ve fedakarlığın seviyesi aynı olabilir, fedakarlık daha da fazla olabilir, işin içine aşkın intihar durumuna dönüşmesi de girebilir. Benim anlatmak istediğim yıllarca emek verilen bir ilişkiye bir anda ayrılın diye verilen tepkiye karşı hislerimi yansıtmaktı. Evlenince ailesi aynı olacak evet, benim ailem de aynı olacak, ben de.. Bugüne kadar ailem dışında hiçbir varlık için kendimden vazgeçmedim, kimseyi hayatımdan ve kararlarımdan öte tutmadım, insanlar aniden kararlar alabilir ancak bu kararların sonuçları hemen belli olmayabilir. Sevgilim akıllanabilir ya da akıllanmaz, ailesi peşini bırakır ya da bırakmaz. Tüm içtenliğimle açtığım konuda bu denli ithamlarda bulunulması hoş değil, herkes fikirlerini paylaşabilir, bunu göze alarak konumu açtım ancak lütfen karşınızdaki kişinin zor durumda kaldığı için ya da kafası karmakarışık olduğu için sizinle özelini paylaştığını unutmadan yorumunuzu yapın. Ayrılabilirim, ayrılmayabilirim, evlenebilirim, evlenmeyebilirim, sevebilirim, sevmeyebilirim... Kendi hayatım, kendi tercihlerim ama "vallaha gıcik oluyorum fedakarlik olayina" tarzında yorumları da kabul edemem, hepimiz insanız ve benim felsefem herkese karşı özenli, saygılı, iyi niyetli, olmaktan, kimseyi kırmamaktan geçiyor.
bakin buraya yaziyorsun bende fedakarlik yapiyorum ayrilamam kelimesini sevmedigimi belirttim...burda oturup hadi kiriyim onu diye yazmadim ... bu benim fikrim ...olumsuz olunca o da oyle dusunuyor deyip gecin .. ben sizi tanimiyorum benim soylememle kalbiniz kirilmasin farkli dusunuyorum ... allah yolunuzu acik etsin ben sizin mutsuzlugunu istemem ben kimsenin mutsuzlugunu istemiyorum... demek istedimki ailesi boyle ...simdi goz yumup sonra sevgiliniz abisine paralari verince siz rahatsiz olacaksiniz... o gun geldiginde ben katlanayim o kadar emek verdim mi diyeceksiniz dedim ... kimseyi kirmak gibi bir amacim yok