Yani bizim kültürümüz biraz daha farklı biliyorsun illa kiMerhabalar seffaf bir sekilde konuya girmek istiyorum, sevgilimle iki yildir beraberiz yakinlasmalar fazlasiyla oldu ama ilerisi olmadi. O istedigini soyluyor ben de istiyorum ama bunun evlilik oncesi olmasinin bir eksisi olur mu diye de dusunmuyor degilim. Bazi seyleri evlilik heycanina mi biraksam bilemiyorum veya olmasi daha mi iyi acaba. O tamamen bana birakti zorlamiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
test etmek derken anlayamadim? kacan kisi de o degil benim nedenini yazdimBen adamı test etmeden evlenmezdim ki zaten yakınlaşma varmış seksten kaçma sebebi ne
evet farkindayim sevgiden yana bir sorun yok ama dediginiz gibi herkesin iliskisi pat diye bitebilir ben de asla %100 gozuyle bakmiyorum.Kimseyle evlilik yüzde yüz garanti degil aşkinizdan bile ölseniz evlenmeyebilirsiniz (nikah günü bile almis olsaniz) önce bu farkindaliginiz var mi?
Eger varsaaaa yaşamanizda bir sakınca olmaz.
Yoook biz evlilige garanti gozuyla bakiyorduk ayrilinca kullanildim simdi ne yapacagim diye dertlere düsecekseniz baya bir eksisi olur sizin için.
Siz karar verin simdi.
Performansı nasıl bunu test etmek. Yani ilerde ayrılırsak diye bakire kalma çabası gibi geldi bana zaten yakınlaşma oluyormuş fazlasıyla. Seçim senin bakire kalayım diyorsan yapma önemsiz diyorsan farkı yoktest etmek derken anlayamadim? kacan kisi de o degil benim nedenini yazdim
ayrılma gibi bir dusuncem yok ya da bakirelikle de pek ilgili değil sadece bazi seylerin heycani evlilige mi birakilmali diye dusundumPerformansı nasıl bunu test etmek. Yani ilerde ayrılırsak diye bakire kalma çabası gibi geldi bana zaten yakınlaşma oluyormuş fazlasıyla. Seçim senin bakire kalayım diyorsan yapma önemsiz diyorsan farkı yok
Evliliğin 3. Yılı da sıkılırsın o zaman yani bence önce sonra çok da önemi yok ama kişisel bir konu tabii ki. Uyumlu uyumsuz olduğunu önceden görmek iyi olur benim için açıkçasıayrılma gibi bir dusuncem yok ya da bakirelikle de pek ilgili değil sadece bazi seylerin heycani evlilige mi birakilmali diye dusundum
Adamına göre eksisi olurMerhabalar seffaf bir sekilde konuya girmek istiyorum, sevgilimle iki yildir beraberiz yakinlasmalar fazlasiyla oldu ama ilerisi olmadi. O istedigini soyluyor ben de istiyorum ama bunun evlilik oncesi olmasinin bir eksisi olur mu diye de dusunmuyor degilim. Bazi seyleri evlilik heycanina mi biraksam bilemiyorum veya olmasi daha mi iyi acaba. O tamamen bana birakti zorlamiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
Hayatiniza aldiginiz insana gore arti ve eksisi olur. Bana gore hicbir eksisi yok, istedin ve yasadin, ayrica buda bir ihtiyac. Cogu erkekte bunu yasamis oluyor zaten. Kendi yasayip , hicbirsey yasamamis birini isteyen insanlari hayatiniza sokmazsaniz sorun yasamazsiniz.Merhabalar seffaf bir sekilde konuya girmek istiyorum, sevgilimle iki yildir beraberiz yakinlasmalar fazlasiyla oldu ama ilerisi olmadi. O istedigini soyluyor ben de istiyorum ama bunun evlilik oncesi olmasinin bir eksisi olur mu diye de dusunmuyor degilim. Bazi seyleri evlilik heycanina mi biraksam bilemiyorum veya olmasi daha mi iyi acaba. O tamamen bana birakti zorlamiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
Evlenmeden önce denemek lazım denilmiş de ben pek katılmıyorum.Evlillik öncesi cinsellik olmadı bizde.Eşim çok istedi ama ben istemediğim için olmadı.Ten uyuşmazlığımız olmadı aksine sanki özel bir güç önceden ölçmüş denk getirmiş gibi.Merhabalar seffaf bir sekilde konuya girmek istiyorum, sevgilimle iki yildir beraberiz yakinlasmalar fazlasiyla oldu ama ilerisi olmadi. O istedigini soyluyor ben de istiyorum ama bunun evlilik oncesi olmasinin bir eksisi olur mu diye de dusunmuyor degilim. Bazi seyleri evlilik heycanina mi biraksam bilemiyorum veya olmasi daha mi iyi acaba. O tamamen bana birakti zorlamiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
ya sevındım adınıza ben de sanırım evlılıge ertelemek ıstıyorum mutluluklar dılerım bır omur <3Evlenmeden önce denemek lazım denilmiş de ben pek katılmıyorum.Evlillik öncesi cinsellik olmadı bizde.Eşim çok istedi ama ben istemediğim için olmadı.Ten uyuşmazlığımız olmadı aksine sanki özel bir güç önceden ölçmüş denk getirmiş gibi.
Teşekkür ederim canım benim.Sen nasıl olmasını istiyorsan öyle yap.Ben de mutluluklar dilerim sizeya sevındım adınıza ben de sanırım evlılıge ertelemek ıstıyorum mutluluklar dılerım bır omur <3
Bence gerek yokMerhabalar seffaf bir sekilde konuya girmek istiyorum, sevgilimle iki yildir beraberiz yakinlasmalar fazlasiyla oldu ama ilerisi olmadi. O istedigini soyluyor ben de istiyorum ama bunun evlilik oncesi olmasinin bir eksisi olur mu diye de dusunmuyor degilim. Bazi seyleri evlilik heycanina mi biraksam bilemiyorum veya olmasi daha mi iyi acaba. O tamamen bana birakti zorlamiyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?