Evlilik öncesi çok saçma bir kriz ve sonrası !

• Konu Sahibi Konu Sahibi jpeg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B'ye sesleniyorum, o sözleşmeyi yapıyorsun bunları kabul etmek mi fazla geliyor?
Senin yerinde olsam o sözleşme lafıyla herşeyi bitirirdim..Sözleşme ne ya? şirket mi kuruyorsunuz?

şimdiden adam mal mülk ayrımı yapmış... biz degil sen ben olmuş...
senli benli evlilik olmaz. bizli evlilik olur....
A 'ya parası malı mülküyle B mutluluklar dileyip yoluna baksın

hayır dersin adam milyonerde yatı katı var cimri herif 1 evi pay edememiş. B bence direk kaçsın A dan bir daha da düşünmesin bence..

ayrıca benim kocamın keşke 1 evi olsa malı mülkü olsa önüme sererdi hepsini. hemde hiç düşünmeden.. evlilik bunu gerektirir zaten o ne be alla alaa

böyle bir adamla bırak evlenmeyi selam bile verilmez
pislik herif

karı- koca arasında senin malın benim malım girdiyse eğer o beraberlikten bir şey çıkmaz.
bir gün biterse diye başlanılınca da bir şey çıkmaz

bu ne yahu...bu adamdan koca olur mu...daha şimdiden ayrılığı duşunuyo....zaten şu evlılık sözleşmesı denen şey ne kadar onur kırıcı....bır kadının bunu kabul edip evlenmesını aklım almıyo:26:

Teşekkürler, bu da bir görüş tabi. Ancak pek de uygulanabilir bir görüş değil. Çünkü ev içinde senin paran, benim param muhabbeti olmaz. Ve bayan hiçbir zaman, nişanlıyken dahi parasını hiç sakınmamış biridir, kişiliği de bu tavra uygun değildir. Ayrılık sebebi ise maddiyattan çok duyduğu onur kırıcı laflardır. Evet sadece ilişkideki bu olayı yazdım, çünkü bu olaya farklı açılardan insanlar nasıl bakar acaba diye merak ettim.

A nın yerinde olsam Bile evlenmezdim net.

İnsan bu olayların, böyle bir insanın gerçek olduğuna bile inanmak istemiyor, ama maalesef gerçek.. Ölümlü dünya.. Ne insanlar varmışşşşş, öğrendikkk...Allah büyük..

Cimri ve daha simdiden malin mülkün derdine düsmüs bir adamdan koca olmaz.
Evlendikten sonra senin paran benim param gibi bir ayrima gidilecekse hic evlenmemek daha dogrudur.
Bakin ben calisan bir insanim, maasim iyi cok sükür ama esim her firsatda bana paran mi diye sorar ve var desem bile bana para verir zorla.
Hesaplarimiz ortak degil ama ortak gibi harcariz ve öyle de planlarimizi yapariz.
Bir erkege en yakismayan seydir bence paranin lafini edip hesabini yapmak.
Kesinlikle tavrinizdan taviz vermeyin.
Sizin bugüne kadar yaptiklarinizi, aldiklarinizi normalde erkek tarafi alir, hadi aileleri karistirmak istemiyorsaniz ortaklasa alinir.
Ama siz nisan takinizi bile kendiniz alarak bence hata etmissiniz, ne yazik ki böyle yapildiginda kiza ve kiz tarafina deger verilmiyor.

İnsan bu olayların, böyle bir insanın gerçek olduğuna bile inanmak istemiyor, ama maalesef gerçek.. Ölümlü dünya.. Ne insanlar varmışşşşş, öğrendikkk...Allah büyük..

a ile b evlenmeden daha senin malın benim malım olayına girmiş bunlar evlensede sen ben den çıkıp asla biz olamazlar malları ile evlenip bir ömür boyu mutlu mesut otursunlar

a ile b evlenmeden daha senin malın benim malım olayına girmiş bunlar evlensede sen ben den çıkıp asla biz olamazlar malları ile evlenip bir ömür boyu mutlu mesut otursunlar
Bu olayda kız tarafının mal ile ilgili bir talebi yok. Konu nişanlısının ısrarıyla gündeme geliyor. Kız gündeme bu kadar gelen bir konu üzerine düşüncesini söylüyor ve duymadığı kalmıyor :)

ne eşim ne ben ailelerden alacağımız miraslardan ötürü evlilik sözleşmesi yapmadık aklımıza bile gelmedi
ne o benim babadan malıma , nede ben onun babasından kalan malına karışmam herkez kendi hakkını savunabilir

bu ilişkide burada noktalandıgı ıyı olmustur dıyorum

Alfabede harf mi kalmadi b cigim a dan uzakdur adam anonim ortaklik kurma olayina girmis...yarin yedigin ekmek aldigin su batar gozune demedi deme..bu kadar lafa da gidersen a ya burada baska konu acma yakalariz unutmayiz bak:)

valla ozaman erkek daha baştan ayrılma düşüncesini kafaya koymuşki kendini garantiye alıyo ondan zaten koca olmaz insan eşinden sakınırmı yaa bayan haklı hem ödicek yıprancak hemde hakkı olmıycak ohh ne ala memleket valla bayan için iyi olmuşşş

Ya bunlar konuşulmuş olabilir bir ölüçüde anlayabiliriz belki..Maddiyat konuşulmaz değil..Ama adam yol ortasında mı bıraktı?Bu normal değil ..Gönlünü almıyor mu bu olay sonrası?Normal değil..Çok içacıcı görünmüyor..

Son düzenleme:
Allah'tan zengin falan değildik, ikimizde züğürt memurlardık da rahat evlendik Şaka bi yana ama B bence göreceğini görmüş, aynı suyla iki kez yıkanılmaz. Nişan atılmış A'nın yaptıkları ortada, henüz evlenmemişken daha yolun başındayken bitmiş, böyle de kalsın bence barışmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…