- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Teşekkürler, bu da bir görüş tabi. Ancak pek de uygulanabilir bir görüş değil. Çünkü ev içinde senin paran, benim param muhabbeti olmaz. Ve bayan hiçbir zaman, nişanlıyken dahi parasını hiç sakınmamış biridir, kişiliği de bu tavra uygun değildir. Ayrılık sebebi ise maddiyattan çok duyduğu onur kırıcı laflardır. Evet sadece ilişkideki bu olayı yazdım, çünkü bu olaya farklı açılardan insanlar nasıl bakar acaba diye merak ettim.Siz o evde hakkınız olmasını mı belirtmek istediniz ona..Paranızını birleştirecektiniz ve sizin de emeğiniz o eve geçecekti diye düşündünüz..O ise yok paranı katma,herkes ayrı harcasın o ev benim olmalı tek demiş...Aslında burda fikrini belirtömiş.O evin tek sahibi olmak istiyor..Temkinli davranmak istiyor..Aslında bu hakkı...Ama bunlar konuşulmasaydı ,senin de katkını alacak ve ev yine kendi üstüne mi olacaktı..Öyle olacaksa açıkgözlük...O halde ev masraflarını eşit paylaşıp o eve hiç bir katkıda bulunmazsınız..Bir kuruş fazla vermezsiniz böyle hesap ediyorsa senin işine gelir aslında..Hem katkıda bulunup hem o evde hak sahibi olamasaydın çok daha kötü olurdu..Baştan konuşmuş..Ben çok kötü bulamadım..Diğer ilşikilerinizi bilmiyorum...Diğer konularda iyiyse bunu çok kötü götrmeyin ben olsam ben de öyle düşünürüm..Ayrılık durumunu düşenürek kendimi biraz garantiye alırım...Sevsem bile..Kimseye güven yokki..Ama bunu bayan düşünse daha anlaşılabilir olur...Eğer özeşllikle maddi durumu çok iyi değilse yani alınteriyle zorlukla kazanmışsa erkeklerin de parası kıymetli olur..Hatta bir çıkmaza girildiğinde kadına nafaka bağlanacağında tazminat ödeyeceğinde çok çok kıymetli olıur...Buyüzden ekstrem bir durum gelmedi abna....Maddiyata önem vermeyen beyler varsa da az...Oyüzden fevri bir iş yapma...
Evet bencilce konuşmuş görünüyor.....Ne bileyim belki korkuları vardı yada dediğin gibi paracı..Kişiliğini sen daha iyi bilirsin ,diğer konualrda iyiyse bunu çok düşünme..Ama ilk başta diğer miras için sözleşme imzalaması çirkin evet.Bak ben de bu duurmdayım.Ama utanıırm sözleşme imzalamaya...Hiç mi güveni yokmuş sana..Yada ayrılık durumunda onları mal varlığı olarak isteyeceğini düşünmüştür..Ben ne de olsa bayanım..
Tedbirli biri...Diğer davranışları güven veriyor mu ona bak...Bir tek bunla karar verme...B,iz bir tek bunu biliyoruz şuan..
İnsan bu olayların, böyle bir insanın gerçek olduğuna bile inanmak istemiyor, ama maalesef gerçek.. Ölümlü dünya.. Ne insanlar varmışşşşş, öğrendikkk...Allah büyük..
Bu olayda kız tarafının mal ile ilgili bir talebi yok. Konu nişanlısının ısrarıyla gündeme geliyor. Kız gündeme bu kadar gelen bir konu üzerine düşüncesini söylüyor ve duymadığı kalmıyor :)a ile b evlenmeden daha senin malın benim malım olayına girmiş bunlar evlensede sen ben den çıkıp asla biz olamazlar malları ile evlenip bir ömür boyu mutlu mesut otursunlar
Bu olayda kız tarafının mal ile ilgili bir talebi yok. Konu nişanlısının ısrarıyla gündeme geliyor. Kız gündeme bu kadar gelen bir konu üzerine düşüncesini söylüyor ve duymadığı kalmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?