evlilik öncesi hepinizde oldu mu

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
kızlar bazılarınız biliyodur, kayınbabam elini cebine atmaya yanaşmadığı için kayınvalidem de oğlum kredisini çeksin düğününü de yapsın eşyasını da evini de alsın vs vs dediği için, babamın canı çok sıkıldı konuşmaya çağırdı haftaya gelecekler, bu arada babam nişanlımla konuştu işte durumları babam sonra ben babasıyla konuşucam üstüme düşenin bu kadarını yapıcam vs derse ne ala ama yok yanaşmazsa ben irtibaytı keserim irtibatım sadece nişanlın olur dedi sonra ikimizi karşısına alıp bakın hiç canınızı sıkmayın üzülmeye değmez dünya malı için sizin işi bozmaya da değmez ben niişanlını seviyorum memnunum sizde birbirinizi seviyosunuz bu benim için önemli babası annesi hiç umrumda değil, onlar yapmazsa ben yaparım eksiğinizi bırakmam siz dert etmeyin sadece düğününüze gün sayın ben maddi manevi arkanızdayım.

bende önceden böyle bi his yoktu ama şimdi babam böyle düşündüğü için ona minnettarım iyi ki var, düğün gününü düşününce hüzünleniyorum babam nişşanda bile yüzükler takılırken çok hüzünlendi düğünde napıcak üzülür mü ben nasıl babamı bırakıp gidicem o beni çok özler deyip deyip duruyorum kendi kendime... sizde de oldu mu nasıl atlattınız düğünden sonra neler yaşadınız

Kiz çocuklarının idoludur zaten baba, biz düğün zamani babamla cok zitlasmistik, yine de insan cok kotu oluyor. Kizlar da babalari da. Sana sadece şunu soyleyeyim en son evden cikma aninda kuşak baglanir ya hani, iste babam o esnada kusagi baglamak icin besmele cektiginde sesi, kusagi baglarken de elleri titriyordu..

sanırım sandığımdan daha zor olcak :26:

Canım düğünü yaklaşmış biri olarak inan aynısını hatta fazlasını düşünüyorum evden çıkma anını hayal ettikçe bile gözlerim doluyor

dugun telasindan once birsey anlasilmiyor....ama gunler azaldikca ayriligin zorlugunu daha iyi anliyorsun.....ben kardesimden ayrilinca cok zorluk cektim kusagimi kardesim bagladiginda elleri titriyordu.....

Canım düğünü yaklaşmış biri olarak inan aynısını hatta fazlasını düşünüyorum evden çıkma anını hayal ettikçe bile gözlerim doluyor

napcaz biz bacım yaaa babam ben senden daha sevinçliyim çok heyecanlanıyorum evlenecğin için diyo içim rahatlıyo ama sonra tekrar aynı duygular... nişanlımla da arası çok iyi arkadaş gibiler sırdaş oldular hatta artık ama genede içim buruk nişanlımı tanımadan önce biraz ön yargılı konuşuyodu evlenme falan diyodu o zamanlar çok takışıyoduk şimdi o takışmalarımız geldikçe acaba çok mu kırdım nasıl hakkını ödicem diyo düşünüp duruyorum

Baska sehirdemi yasicaksiniz ?
Ben düğünden sonra vedalasirken babama gelince ağlamaya başlamıştım,otogarda vedalasirkende,ama ben gurbete gelin oldum aynı şehirde olucaksaniz takma derim.

Simdi cogu kisi tepki verecek ama hic uzulmedim.. babamin kafasında biri vardi onunla olsun diye resmen kendini yirtti ama ben de esimle evlenmek icin kendimi yirttim:) yaniiiiii sonuc olarak eşimi asla istemedi memleket farkindan dolayi.. yuzune bile bakmadi. Esim onu aradiginda siz kimsiniz tanimiyorum bile dedi.. ama ben esimi oyle seviyordum ki babama cok kizgindim esime olan davranışlarından dolayi... o nedenle de o donem üzüntü filan yasamadim.. .Allahım pisman etmesin.. masallah.

şu an çıkmam lazım ama ben bu konuya yazacağımm çünküü benim kp adayı da kredi çek düğününü kendim yap evini kendin kur diyor
yazacağım tekrar gelince

bazı insanlar güle güle gider :)
bazı insanların da ayakları geri geri gider :)
merak etme zamanla normalleşiyor
inşallah sende de öyle olur

Canım bence geçmişi düşünme şimdi iyiler onun mutluluğunu yaşa bizimkiler de çok iyi nazar degmesn ama yeter ki huzur olsun gurbete mi gideceksn

Cok sevdim cok olaylar yasadim ama sonunda istedigim sevdigim insanla evlenecegimiz gun geldi. Davul zurna olaylarini hic sevmedigim halde eglene eglene geldiler almaya beni. Babamin kolunda indim apt.dan ama babam ve iki dayim icin aglamaktan icim disima cikti. Sonra gecti :) ayni semtte yakin oturdugumuz icin belki ama aileme zaten duskundum simdi daha baska bi hisle anne babama bakiyorum. Onlarin evine gittigimde hala geri donusum suratim asilarak aglayarak oluyor ki 1.5 yillik evliyim ve esim bi dedigimi ikiletmez hicbir sorunumuz olmamasina ragmen..

Olmaz miii insan çok tuhaf oluyor sanki ailesini bir daha goremicekmis hissine kapiliyor yani bende öyle olmuştu sanki ailenden zorla kopariyolar ama daha sonrasında ben eşime sarildim hep bide her tatilde (farkli uzak bir yerde öğretmenim calisiyorum) yanlarına gidiyorum yine eskisi gibi görüyorum ailemi birde artik sizde bir aile oluyorsunuz aileniz sizin mutluluğunuzla mutlu oluyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baban haksiz. Nisanlinin ailesi hic bisey yapmak zorunda degil. Koskoca insanlar evlenmek icin bi yola cikiyosa bireysel olarak bu isi yuklenebilir olmalari lazim. Baban insanlari mecbur birakiyo, yapmazlarsa kusuyo, sizi de dolduruyo bos yere. Iyi niyetli olsa elinden geleni yapar gerisine karismaz.

Benimde Ağustos'da düğünüm var kısmetse. Aileme iki saatlik mesafede oturucam. Üzülüyomuyum evet üzülüyorum ama sonra diyorumki ya daha uzak olsaydı? Sallıyorum otobüsle uçakla gidilen bi yer olsaydı? Deniz aşırı olsaydı? Oysa şimdi arabama atlayıp 1 buçuk en geç 2 saatde gidip gelebiliyorum.
Ve düşününce üzülmemede gerek yok diye düşünüyorum. Sadece yaşadığım yer değişiyor. Onun dışında bnen yine benim. Ben yine onların kızıyım. Onlar yine benim ailem. Hayatımızda sadece yaşadığım yer değişiyor. Her akşam değilde haftada bi akşam yada 10 günde bir akşam aynı sofraya oturcaz. Bu kadar başka bişey yokki.
Gönüllerimiz bir olduktan sonra aynı sıcaklıkta olduktan her gün telefonla görüşüp yine her sıkıntı ve mutlulukta birbirimize sarıldıktan sonra ne farkı var?
Ben böyle düşünüyorum. Yeterki ilişkiler aynı kalsın. Mesafelerin çokta önemi yok. Samimiyet aynı kalsın. Mesela konu baba olduğu için diyorum. Babamla çok samimiyizdir çok yakınızdır. Muhabbetimize şakalaşmamıza doyum olmaz. Önemli olan bunları kaybetmemek bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

16 temmuz 2012de evlendim ve eşim polis olduğu için Şark göreviyle batmana geldik alışmak çok zor oldu canım babam düğünümde hem çok mutlu hem de çok uzgundu geçtiğimiz ağustosta hamilelik haberini aldık ve ben binbir umut ve heyecanla analık iznine ayrılıp doğum için ankaraya gitmek için gün saymaya başladım 1 martta ankaraya geldim 3 gün sonra babamı kaybettim 10 Nisanda oğlum doğdu şimdi yine Batman dayım hayat o kadar garip ki maddi hiçbi şeyi sorun etmemek her günü son günümüzmüş gibi yaşamalı. ..dilerim mutlu olursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…