Evlilik öncesi korkum

Ben mi size fesat art niyetli dedim?
Nerede dedim lütfen gösterin!
Ben size nasıl bir kötülük yaptım?
Siz demediniz mi ablası evimin yakınından ev bakıyor ben istemiyorum bunu eş adayıma söyleyeyim mi diye? Bu nedemek oluyor, ablana söyle bizim evin yakınına taşınmasın ben istemiyorum demek olmuyor mu? Eeee bu neye varıyor, kadının hayatına burnunu sokmaya değil mi?

Keşke ilk bunu yazsaydınız bende bu tecrübenize dayanarak içimi ferahlatıp evet ya doğru diyor yaşayan bilir diyerek fikrimden vazgeçseydim teşekkür ederim yinede

Söylemediğim şeyler uydurup söyledin diyorsunuz
Kötü tek kelime etmememe rağmen öyle gibi lanse ediyorsunuz
Çıkıntılık gibi basit laflar ediyorsunuz
Bence de yazmayın

Farklı şehirlerde de olsanız huzur bozmak isteyen yine bozar.Gelir aylarca kalır uzaktan oğul/kardeş doldurulur.Telefon var artık istediğin an istediğin kişiye ulaşıp konuşabiliyorsun.
Arkadaşım Avusturalya ya gitti evlenerek eşinin ailesi Türkiye de idi.Kv ne yaptı etti 3 ay içerisinde hem de kızın babasının cenazesinin olduğu hafta kocası ile arasını bozdu.Eşi arıyor buraya dönme kal annenlerde senden boşanıyorum diyor.Ve boşandılar kadın da arkalarından oğlumu aldattı diye iftira attı küçük yerde yaşıyorlardı.
Yani bırakın aynı semtte otursun ablası kendinize olmadik durumlarda vesvese yapmayın.Ablasının yanlış bir hareketini görürsünüz analrım ama ortada birşey yok.

Evet çok haklısınız konuyu açtım ama açmamla vazgeçmem çok çabuk oldu ben ikna oldum içim de rahatladı yakın olmasında sakınca görmüyorum artık teşekkürler paylaştığınız için:)

Kız sen yoksa benim görümcemmisin hep varolsun böyle güzel insanlar sağolsun benim görümcemde öyle, çok severim her şeyine koşarım çağırmasa bile.

Kız sen yoksa benim görümcemmisin hep varolsun böyle güzel insanlar sağolsun benim görümcemde öyle, çok severim her şeyine koşarım çağırmasa bile.
Benim için yeri farklıdır, çok güzel bir çocuktur bizim gelinimiz, bir de çok ufak yaşta yetim kalması hep içimi yakıyor; ekstra düşkünüm.

Babam hayattayken artık küçük kızın o derdim, kızı yerine koyup sevdi o da, bize geldiğinde iki eliyle yanaklarını sıkardı, bebek gibi davranırdı

Yani kötü görümce tiplemesi zaten bana göre değil, bizim için evlat oldu gelinden daha çok, ben de ona abla oldum. Çeyinize koştum, evlerini düzmeye koştum, istediğini aldım hiçbir şey içinde ukte kalsın istemedim, çalışmıyordu cebine harçlığını koydum; evine giderim yemeği yoksa ben yaparım, dolabı boşsa ben doldururum, dertleşeceksek beraber oturur iki sigara yakar dertleşiriz. Başına bir iş gelse ilk arayacağı kişilerdenim. Ne gerek var kötü olmaya, güç yarışına, gelin görümce psikolojisine vs. O da sağ olsun nankör değil, her şeyin karşılığını saygısıyla, sevgisiyle, güler yüzüyle veriyor zaten.

Sen mükemmel bir insansın Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah maşallah

Allah Allah herkesin hayatı, karakteri, tercihleri, tecrübeleri farklı
Eşini trafik kazasında kaybeden binlerce insan var, eee ne yapayım eşimi arabaya bindirmeyeyim heryere yürüsün mü?
Annesini yakın zamanda kaybettiği için duygusal olarak zayıf olabilir doğal olarak. Kendisini yalnız hissediyor olabilir, olaylara bu hislerden kaynaklı mantıklı yaklasamiyor olabilir. Sizin de dediğiniz gibi herkesin karakteri, hayatı farklı. Herkesin çelik gibi sinirleri yok. Özellikle böyle yakınını kaybetmiş biri daha hassaslasabilir, kaç yaşına gelirse gelsin, koskoca kadın olsun ama annesini kaybeden birinin beş yaşında da 35 yaşında da olması o kişi için fark etmiyor. Henüz bunun acısını tam olarak belli ki sindirememis, içindeki korkular da bundan kaynaklı olabilir.

Kendimi bu kadar güzel özetleyemezdim sağolun

Sevgilinize söylemeniz pek tavsiye etmem sonuçta size bir zararları dokunmamış. Söylerseniz daha kötü olabilir. Ortada birşey de yok ilerde evlenirsen sıkıntı yaşarsanız zaten dile getirirsiniz. Bence şuan çok erken gibi

Ön yargılı olmayın, tanımaya çalışın. Bir de önemli olan eşiniz, evliliğe bakışını, evlendikten sonra nasıl davranabileceğini, sınırları olup olamayacağını anlamaya çalışın. Ben görümcemle çok iyi anlaşıyorum; birlikte uzun muhabbetler edebiliyoruz, çok şeyimizi paylaşabiliyoruz, eğlenebiliyoruz. Eşim de kız kardeşini çok seviyor, koruyor. Görümcemle haftada bir yüz yüze, iki üç günde bir telefonla konuşuyoruz. Canımız sıkıldığında hemen birbirimizi arayıp konuşuyoruz. Gerçek kardeşmişiz gibi düşünüyorum bazen. Kayınvalidemle de hiç sorunumuz yok. Herkes kötü değil. Burada sorunlu olanlar konu açtığı için sanki kötülük çok yaygınmış gibi gözüküyor. Sınırlarınızı koruyun, saygınızı ihmal etmeyin ama evlilik hayatı da siz ve eşinizin hayatı. Bir de şunu söyleyeyim, siz yokken onlar eşinizin yanındaydı. Sizin de aileniz, kardeşleriniz vardır ve eşinizin onlarla iyi geçinmeye çalışmasını siz de istersiniz. Allah huzur nasip etsin. Endişelenmeyin.

Kesinlikle aynı ev ve aynı apartmanı desteklemem, hatta böyle bir durum varsa erkek arkadaşınıza açıkca söyleyin. Yukarıdaki alıntıya aynen katılıyorum.

Kendinizi simdiden buralari okuyup doldurmayin.Erkek arkadasiniza ortada bir sorun yokken bunlari soylemeniz sizin icin eksi puan olur.Siz mesafeli kibar hareket edersiniz olur biter.Ilerde sorun yasayip yasamayacaginizi bunlara bakarak anlayamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…