- 18 Temmuz 2017
- 45
- 14
- 38
- Konu Sahibi Darknessday
-
Söyleyebilirsin bence başta söyleki sonradan böyle düşünmüyorsun şeyi olmasınAnnem yakın zamanda vefat etti. Görüştüğüm kişiyle ciddi düşünüyorum. Onun ailesi ve benim ailem birbirimize arabayla 6 7 dk mesafe içinde. Ben ve erkek arkadaşım çalışan insanlarız. Yazın düğün bile olabilir. Ancak kendimi annesiyle ve ablasıyla ilgili düşüncelerimden alıkoyamıyorum. Ya hep gelmek isterse? Ya hep huzur bozarsa? Sürekli forumdaki kv görümce olaylarını okuyorum. Erkek arkadasımın ablası şimdi erkek arkadasımın aldığı ve bizimde yaşayacağımız eve çok yakın evlere bakıyor buna da içimden sinir oluyorum. Hata mı ediyorum? sevgilime söylemeli miyim bu durumu ablasının bu kadar yakın olmasını istemediğimi? Yada yakın olması problem olur mu sizce? Aynı sokakta olsa mesela?
Peki ablası konusundaki düşünceniz nedir? Teşekkür ederim yanıtınız için. Ablası da çalışan birisi iyi de görünüyor tanıştım ama işte işler ciddileşince hep değişiyor ya. Değişirse ve yakın olursak diye ödüm kopuyor. Kaldı ki erkek arkadasımda çok bağlıdır ailesine bağlı olması problem değil güzel ama hep içimde stres oluyorumKorkmayın yahu, bir sürü karı koca, aldatılma konusu da okuyoruz; illâ ki öyle mi oluyor her evlilik? Her gelin görümce kaynana ilişkisi de BDV’dekiler gibi değil. Ben gelinimle çok iyiyim, ben gelin olarak kayın aileyle çok iyiyim. Herkes birbirini çok sevmek zorunda değil;ama saygısını koruyor, korumalı da. Böyle olursa problem yaşanmaz.
Yok ablası iyi biri gibi ama bir iki defa gördüm ve özel günlerde mesaj atıyor iyi biri ama burda okuduğum mesajlarda hep kv lerin evlilik sonrası değiştiğini okudum. Sevgilim ailesine aşırı düşkün beni biraz da korkutan bu sorun yaşarsak yalnız kalmaktan korkuyorum bir başınaAblasının size yakın ev bakmasından başka gözünüze takılan bir davranışı var mı?
Aynı cümleleri kendime söylüyorum gerçekten kötü niyetli miyim diye düşünüyorum hatta haklısınız galiba..Daha ortada fol yok yumurta yok.Ayni binada bende olmak istemem ama sokağına kadar karışmam.Daha şimdiden insanlara bilenmeyin.
Ben de ablayım. Ama kardeşimin yeni bir hayat kurduğunu, çekirdek ailesi olduğunu, önceliğinin karısı olduğunu ve olması gerektiğini düşünüyorum. Olgun bir birey zaten bunun farkındadır. Ben bir kardeş olarak görüyorum gelinimi, yuvalarına karışmam, muhalefet olmam, yayılıp hizmet beklemem, ona daima yardımcı olurum, yeni evli oldukları için rahatsız etmem. Bizim dört yıldır hayatımızda gelinimiz, hazirandan beri de evliler, bizde her şey ilk başta nasılsa öyle devam ediyor.Peki ablası konusundaki düşünceniz nedir? Teşekkür ederim yanıtınız için. Ablası da çalışan birisi iyi de görünüyor tanıştım ama işte işler ciddileşince hep değişiyor ya. Değişirse ve yakın olursak diye ödüm kopuyor. Kaldı ki erkek arkadasımda çok bağlıdır ailesine bağlı olması problem değil güzel ama hep içimde stres oluyorum(
Teşekkürler yanıtınız için..Sölemek istediklerini en başta söyleki sonra sorun olmasın
Varsa bir defo ortaya çıksın
Evlilik dünyanın en riskli işidir
Evlilikten dönüş çok sancılıdır ve diyelim sorunlar oldu pişman oldun evlendiğine döndün (boşandın) döndükten sonra bir bakmışsın sen eski sen değilsin
O yüzden ince ele sık doku deri
Bu kadar ön yargılı olma eğer başka bi hareketi gözüne çarpmadıysa yakın olmasında sorun yok. Belkide işine bile gelir annene allahtan rahmet diliyorum. Bak bi abla bi arkadaş anne olur sanaAnnem yakın zamanda vefat etti. Görüştüğüm kişiyle ciddi düşünüyorum. Onun ailesi ve benim ailem birbirimize arabayla 6 7 dk mesafe içinde. Ben ve erkek arkadaşım çalışan insanlarız. Yazın düğün bile olabilir. Ancak kendimi annesiyle ve ablasıyla ilgili düşüncelerimden alıkoyamıyorum. Ya hep gelmek isterse? Ya hep huzur bozarsa? Sürekli forumdaki kv görümce olaylarını okuyorum. Erkek arkadasımın ablası şimdi erkek arkadasımın aldığı ve bizimde yaşayacağımız eve çok yakın evlere bakıyor buna da içimden sinir oluyorum. Hata mı ediyorum? sevgilime söylemeli miyim bu durumu ablasının bu kadar yakın olmasını istemediğimi? Yada yakın olması problem olur mu sizce? Aynı sokakta olsa mesela?
Her evlilik aynı değil, her aile aynı değilAnnem yakın zamanda vefat etti. Görüştüğüm kişiyle ciddi düşünüyorum. Onun ailesi ve benim ailem birbirimize arabayla 6 7 dk mesafe içinde. Ben ve erkek arkadaşım çalışan insanlarız. Yazın düğün bile olabilir. Ancak kendimi annesiyle ve ablasıyla ilgili düşüncelerimden alıkoyamıyorum. Ya hep gelmek isterse? Ya hep huzur bozarsa? Sürekli forumdaki kv görümce olaylarını okuyorum. Erkek arkadasımın ablası şimdi erkek arkadasımın aldığı ve bizimde yaşayacağımız eve çok yakın evlere bakıyor buna da içimden sinir oluyorum. Hata mı ediyorum? sevgilime söylemeli miyim bu durumu ablasının bu kadar yakın olmasını istemediğimi? Yada yakın olması problem olur mu sizce? Aynı sokakta olsa mesela?
Yani şöyle kendimi ve onu ailelerimize olan tavrımızı düşününce erkek arkadasımınki bana normalin bi kaç tık üstünde geliyor bu yüzden de sorun yaşar mıyız acaba diye kendimi kemirip duruyorum yaza evlenmek istiyor ama ben bu konuyu çok dert ediyorum belkide gerçekten çok saçma düşünüyorum ama hatalı davrandığımı cevaplardan anladım gerçekten ve sizi tebrik ederim sizin gibi iletişimimiz olacağını bilsem kapı komşusu bile olurum sadece benimki aşırı hassasiyet..Ben de ablayım. Ama kardeşimin yeni bir hayat kurduğunu, çekirdek ailesi olduğunu, önceliğinin karısı olduğunu ve olması gerektiğini düşünüyorum. Olgun bir birey zaten bunun farkındadır. Ben bir kardeş olarak görüyorum gelinimi, yuvalarına karışmam, muhalefet olmam, yayılıp hizmet beklemem, ona daima yardımcı olurum, yeni evli oldukları için rahatsız etmem. Bizim dört yıldır hayatımızda gelinimiz, hazirandan beri de evliler, bizde her şey ilk başta nasılsa öyle devam ediyor.
Siz neden böyle telaşlandınız, canınızı sıkan davranışları mı oldu? Koskoca kadın, kötü görümce triplerine girmez umarım. Yakın olması neden illâ sıkıntı yaratsın? Yardıma ihtiyacınız olduğunda başınız sıkıştığınızda koşacağınız bir abla olarak görün.
Ne demek canım reca ederimTeşekkürler yanıtınız için..
Şunu merak ediyorum muhakkak iyidir kv ama ben hep melaike olsa beraber yaşamak istemezdim ,siz uç bir örnek olduğunuz için sormak istiyorum nasıl rahat edicektiniz beraberHer evlilik aynı değil, her aile aynı değil
Forumda dertli olan insanlar akıl danışıyor, iyi olan derdi olmayan yazmaz zaten. Eş ailesiyle yakın olup çok iyi geçinen insanlar var. Kız kardeşim, üç eltisi ve görümcesi ile aynı binada yaşıyor, 13 yıldır hiç şikayeti olmadı. Ben eşimin ailesiyle sık sık görüşürüm, bir sorun yaşamadım, hatta kayınvalideme çok ısrar etmişimdir gel birlikte yaşayalım diye o kadar iyidir ilişkimiz. Böyle ön yargılı olmayın, bu sizi elinizde olmadan itici davranmaya götürür, şimdi kalkıp sevgilim bana böyle bir laf etse direk soğurum. Eş ailesiyle görüşmek sorunlu insanlar olmadıkça kötü bir şey değil. Mesela ayda bir gibi görümcelerim biz çoluk çocuk toplanıp yemek yer sohbet ederiz , kv de memleketten gelmişse değmeyin keyfimize, kocaman bir aile çok bir şey ya da ben kendi ailemde yaşamadığım için bana güzel geliyor emin değilim. Ama kardeş olduk 8 yılda, kimse ota çöpe takılmaz, birbirini üzmez, sizde önce bir aileye dahil olun belki düşündüğünüz gibi olmazlar bunu şimdiden bilemezsiniz
Yok bence kapı komşusu olmak kadar da yakın olmayın :) Herkesin evi kendine olmalı, özeli olmalı, aile apartmanında bu çok mümkün değil. Aynı apartman vs desteklemiyorum, ama aynı semtte olmak gibi yakın olmak avantajınıza da olabilir. Siz şimdiden ortada fol yok yumurta yokken, aynı apartman vs bile söz konusu değilken; bu şekilde ifade ederseniz hoş karşılanmayabilir, yanlış anlaşılabilir. Karakter olarak kendi haline bir tipse etliye sütlüye karışmaz zaten.Yani şöyle kendimi ve onu ailelerimize olan tavrımızı düşününce erkek arkadasımınki bana normalin bi kaç tık üstünde geliyor bu yüzden de sorun yaşar mıyız acaba diye kendimi kemirip duruyorum yaza evlenmek istiyor ama ben bu konuyu çok dert ediyorum belkide gerçekten çok saçma düşünüyorum ama hatalı davrandığımı cevaplardan anladım gerçekten ve sizi tebrik ederim sizin gibi iletişimimiz olacağını bilsem kapı komşusu bile olurum sadece benimki aşırı hassasiyet..
Gerçekten bu düşüncelerimden kurtulmaya karar verdim teşekkürHer evlilik aynı değil, her aile aynı değil
Forumda dertli olan insanlar akıl danışıyor, iyi olan derdi olmayan yazmaz zaten. Eş ailesiyle yakın olup çok iyi geçinen insanlar var. Kız kardeşim, üç eltisi ve görümcesi ile aynı binada yaşıyor, 13 yıldır hiç şikayeti olmadı. Ben eşimin ailesiyle sık sık görüşürüm, bir sorun yaşamadım, hatta kayınvalideme çok ısrar etmişimdir gel birlikte yaşayalım diye o kadar iyidir ilişkimiz. Böyle ön yargılı olmayın, bu sizi elinizde olmadan itici davranmaya götürür, şimdi kalkıp sevgilim bana böyle bir laf etse direk soğurum. Eş ailesiyle görüşmek sorunlu insanlar olmadıkça kötü bir şey değil. Mesela ayda bir gibi görümcelerim biz çoluk çocuk toplanıp yemek yer sohbet ederiz , kv de memleketten gelmişse değmeyin keyfimize, kocaman bir aile çok bir şey ya da ben kendi ailemde yaşamadığım için bana güzel geliyor emin değilim. Ama kardeş olduk 8 yılda, kimse ota çöpe takılmaz, birbirini üzmez, sizde önce bir aileye dahil olun belki düşündüğünüz gibi olmazlar bunu şimdiden bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?