- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.731
- 133
- 35
- Konu Sahibi Darknessday
-
Herkesin deneyimi tektir, belki iyi bir kayınvalide olacak. Bak mesela, benimki bana bir tık uzak, evinden memnun değil, satıp bizim mahalleye gelsin istiyorum :))) çünkü kayınvalideden öte, arkadaşım gibi. Arada illa ki sıkıntılar vs oluyor ama iyilerde var ve bunu ailenin içine girmeden anlayamıyorsun.Annem yakın zamanda vefat etti. Görüştüğüm kişiyle ciddi düşünüyorum. Onun ailesi ve benim ailem birbirimize arabayla 6 7 dk mesafe içinde. Ben ve erkek arkadaşım çalışan insanlarız. Yazın düğün bile olabilir. Ancak kendimi annesiyle ve ablasıyla ilgili düşüncelerimden alıkoyamıyorum. Ya hep gelmek isterse? Ya hep huzur bozarsa? Sürekli forumdaki kv görümce olaylarını okuyorum. Erkek arkadasımın ablası şimdi erkek arkadasımın aldığı ve bizimde yaşayacağımız eve çok yakın evlere bakıyor buna da içimden sinir oluyorum. Hata mı ediyorum? sevgilime söylemeli miyim bu durumu ablasının bu kadar yakın olmasını istemediğimi? Yada yakın olması problem olur mu sizce? Aynı sokakta olsa mesela?
Bence evlenmeden ailesiyle daha fazla iletişim halinde olup tanıyın. Böyle tam tanımadığınız biri hakkında kafanızda kurmayın önceden. Kaygı yaratıyordunuz kendinize. Bence ailesini de kendisini de tam tanımadan hemen yaza evlenmeyin. Ailesine düşkün mü bağımlı mı, bunu ancak onları beraberken gözlemleyerek anlarsınızYani bu seviyeyi çekerim napiyim seviyorum ve bana gerçekten çok değer veriyor ama sakince bekleyip aşırı samimi olmadan arada bir görüşerek devam edicem galiba tüm yazılanlardan bunu anladım
Neden hemen kötü şeyler söylüyorsunuz ben annemin vefat ettiğini ve ezilmek istemediğimi dile getirmeye çalışıyorum düşüncemden sıyrılmak için buraya yazıyorum güzelce düşüncelerinizi söyleseniz ben gerçekten hoşgörüyle karşılarım zaten hata ettiğimi anladım.On yargili ve fesatsiniz bence ortada bisey yokken ablasinin baktigi eve karisamazsiniz kardesine yakin olmak istiyorsa olur bu kafayla evlilikte huzur bulabileceginizi sanmiyorum
Zaten iyi ki yazmışım buraya Tamamen sildim attım bu düşüncemi yakın ev alması beni rahatsız etmez bu saatten sonra çok teşekkür :)Görümcem ve benim özelliklerimi yanyana koy , nasıl sence bu iki kişi de yüz kişiden 99u felaket , kanlı bıçaklıdırlar der. Din, mezhep, ırk, siyasi görüş, hayat görüşü, hobiler, film dizi zevki herşey ama aklına gelen herşey birbirine zıt. Farklı da değil zıt. Ama biz iyi anlaşırızÇünkü her ikimizde onun hayatı beni ilgilendirmez düşüncesindeyiz ve ortak olan noktamız için birbirimize saygılıyız. Sana yakın olacak diye kötü olacak değil. Kendini kötüye şartlama.
Kadın nereye taşınmak isterse taşınır size ne, sizden izin mi alacak?Annem yakın zamanda vefat etti. Görüştüğüm kişiyle ciddi düşünüyorum. Onun ailesi ve benim ailem birbirimize arabayla 6 7 dk mesafe içinde. Ben ve erkek arkadaşım çalışan insanlarız. Yazın düğün bile olabilir. Ancak kendimi annesiyle ve ablasıyla ilgili düşüncelerimden alıkoyamıyorum. Ya hep gelmek isterse? Ya hep huzur bozarsa? Sürekli forumdaki kv görümce olaylarını okuyorum. Erkek arkadasımın ablası şimdi erkek arkadasımın aldığı ve bizimde yaşayacağımız eve çok yakın evlere bakıyor buna da içimden sinir oluyorum. Hata mı ediyorum? sevgilime söylemeli miyim bu durumu ablasının bu kadar yakın olmasını istemediğimi? Yada yakın olması problem olur mu sizce? Aynı sokakta olsa mesela?
Annenizin vefat etmesiyle ne ilgisi var?Neden hemen kötü şeyler söylüyorsunuz ben annemin vefat ettiğini ve ezilmek istemediğimi dile getirmeye çalışıyorum düşüncemden sıyrılmak için buraya yazıyorum güzelce düşüncelerinizi söyleseniz ben gerçekten hoşgörüyle karşılarım zaten hata ettiğimi anladım.
Sizin görümceniz de sizden izin almaz inşallah ne diyim.Kadın nereye taşınmak isterse taşınır size ne, sizden izin mi alacak?
Siz bence bir derdim var köşesindeki kv görümce konularını okuyun buraya öyle yazın.Annenizin vefat etmesiyle ne ilgisi var?
Ezilmemek için anne-baba-eş e ihtiyacınız yok, evlenebilecek kadar büyümüş koskoca insansınız, evliliğinize üçüncü şahısları karıştırmazsanız ezilmezsiniz zaten
Hayır benim yaşayacağım ev belli nişanlım satın aldı ablası o eve yakın evlere bakıyor hep. Ben zaten aynı muhitte oturmaya bişey demiyorum ki. Yani diğer yandaki apartmanlara bakıyor hep bundan rahatsız oldum sadece ama önceki yorumlarda yersiz olduğunu söylediler bu düşüncemden de vazgeçtim yakın da oturabilir ben kendi sınırımı çizdiğim sürece sorun etmeme kararı aldımİyi de belki annesine yakın oturmak istiyor. Siz nasıl ailenize yakinsiniz.
Ben senin yerinde olsam ailelere de uzak olurum. Komple kurtulmuş olursun arada gider gönüllersin bitti gitti.
Daha evin tutulmamis üstelik sadece sen yoksun kendi ailesi ne de yakın. Sanane baktiğim yerdeki evlerden diyebilir haksız olursunuz.
En başta herkesten uzak olmak istiyorum 1 dolmusluk bari olsun deyiverin. Kendi aileni görmek pahasina görümce kaynana çekmeye değmez.
Çok haklısınızGeçimsizlik olabiliyor evet te bu korku çok saçma değil mi ozaman annesi ablası olmayan birini seçseydiniz ortada bişi yok kadın ters bi hareket yapmamış çok anlamsız bi korku daha aile içine girmeden hiç bir kötü niyet sezmeden bu kadar önyargı olurmu
Bazı konularda da saygısız gelinlerden bahsediliyor burda ki konulardan yola çıkılmaz
Yaşayarak görmekten başka çare yok. Şimdi ne desek boş. Éğer değişeceklerse sizin hiç bir davranışınız, ya da onlardan uzakta oturmanız etkili olmaz. Bir de önemli olan sevgiliniz nasıl davranacak , arada dengeyi yPeki ablası konusundaki düşünceniz nedir? Teşekkür ederim yanıtınız için. Ablası da çalışan birisi iyi de görünüyor tanıştım ama işte işler ciddileşince hep değişiyor ya. Değişirse ve yakın olursak diye ödüm kopuyor. Kaldı ki erkek arkadasımda çok bağlıdır ailesine bağlı olması problem değil güzel ama hep içimde stres oluyorum(
Ben kimim ki bir başkası benden yaşayacağı yer için izin alacak?Sizin görümceniz de sizden izin almaz inşallah ne diyim.
Allah Allah herkesin hayatı, karakteri, tercihleri, tecrübeleri farklıSiz bence bir derdim var köşesindeki kv görümce konularını okuyun buraya öyle yazın.
Eğer konumu okursanız görümcem evimin yanından ev bakıyor nasıl vazgeçirebilirim yardım!! YAZMADIM. Böyle yazsaydım evet fesat kötü niyetli ve ben kimim ki? Diyebilirdiniz bana. Ben gayet iyi niyetli ailesini henüz tanımadığımı ve evli olan üyelerden yorumlarını beklediğimi düşüncemin yanlış olup olmadığını sordum. Keza herkes gayet insani ve kibar bir dille düşüncemin yanlış olduğunu söylediler bende hak vererek bu düşüncemden sıyrıldım. Ama size sormak istiyorum niye fesatsın art niyetlisin gibi hiç tanımadığınız birine yükleniyorsunuz? Kötü olmak çok kolay siz iyi olun hoşgörülü olun sizden akıl isteyen birine fesat ve art niyetli derseniz bir ömür siz de mutsuz olursunuz benden demesi..Ben kimim ki bir başkası benden yaşayacağı yer için izin alacak?
Üç görümcem var, bende görümceyim, ne taşınırken görümcelerimden icazet aldım ne kardeşimin eşi taşınırken izin aldı, ne alaka ya? Eş adayınızın ablasının hayatında söz hakkınız olduğunuzu düşünmeniz berbat
Siz bu kafayla devam ederseniz kimse sizi takmaz hayatını dilediği gibi yaşar siz herkesten izin almadan adım atamazsınız
Daha önce de söyledim, hem gelinim gem görümce hem üç görümcem var, kayınvalidemler ve bir görümcem bize çok yakın oturuyor, bir diğeriyle aynı şehirdeyiz biraz mesafe var, bir diğeri başka ilde, kardeşim ve eşiyle aynı şehirde yaşıyorduk bizim yazlarımızı geçirdiğimiz ile taşındılar, 11 yıllık evliyim, fazlasıyla tecrübeye sahibim, başkalarının hayatlarına bakıp da yaşamadığım için sorunum yok, siz de öyle yapmalısınızSiz bence bir derdim var köşesindeki kv görümce konularını okuyun buraya öyle yazın.
Eğer konumu okursanız görümcem evimin yanından ev bakıyor nasıl vazgeçirebilirim yardım!! YAZMADIM. Böyle yazsaydım evet fesat kötü niyetli ve ben kimim ki? Diyebilirdiniz bana. Ben gayet iyi niyetli ailesini henüz tanımadığımı ve evli olan üyelerden yorumlarını beklediğimi düşüncemin yanlış olup olmadığını sordum. Keza herkes gayet insani ve kibar bir dille düşüncemin yanlış olduğunu söylediler bende hak vererek bu düşüncemden sıyrıldım. Ama size sormak istiyorum niye fesatsın art niyetlisin gibi hiç tanımadığınız birine yükleniyorsunuz? Kötü olmak çok kolay siz iyi olun hoşgörülü olun sizden akıl isteyen birine fesat ve art niyetli derseniz bir ömür siz de mutsuz olursunuz benden demesiBen kimim ki bir başkası benden yaşayacağı yer için izin alacak?
Üç görümcem var, bende görümceyim, ne taşınırken görümcelerimden icazet aldım ne kardeşimin eşi taşınırken izin aldı, ne alaka ya? Eş adayınızın ablasının hayatında söz hakkınız olduğunuzu düşünmeniz berbat
Siz bu kafayla devam ederseniz kimse sizi takmaz hayatını dilediği gibi yaşar siz herkesten izin almadan adım atamazsınız
sizin canınız sıkılmış saf kötü yorum yazmaya gelmişsiniz bunca insan gayet güzel yorum yapmışken siz çıkıntılık yapıyorsanız kusura bakmayında sorun sizde ama ben olayı kızıştırmayacağım size iyi akşamlar istediğinizi yazın. Kişi kendinden bilir işi diyerek bitiriyorum.Allah Allah herkesin hayatı, karakteri, tercihleri, tecrübeleri farklı
Eşini trafik kazasında kaybeden binlerce insan var, eee ne yapayım eşimi arabaya bindirmeyeyim heryere yürüsün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?