Bunu yaşayarak anlayabilirsiniz. Ben cok daha farkli problemler yasadim iliski konusunda oyle seyler yasamayinda tek derdiniz korunmak olsun :) icinizi ferah tutun Allah dermansiz dert vermesin. Dugun basli basina stres kaynagi hersey guzel olsun istiyor insan siz dugune odaklaninDogru diyorsunuz ben neden dusunuyorsam kendisi teklif ettigi halde.his kaybi falan diyorlar ben de onu dusunuyorum
Ne gibi ? Tesekkur ediyorum elimden geldigince odaklanmaya calisiyorum :)Bunu yaşayarak anlayabilirsiniz. Ben cok daha farkli problemler yasadim iliski konusunda oyle seyler yasamayinda tek derdiniz korunmak olsun :) icinizi ferah tutun Allah dermansiz dert vermesin. Dugun basli basina stres kaynagi hersey guzel olsun istiyor insan siz dugune odaklanin
Yasiniz kac ki ? Haplarda hormonlarin icine ediyormus gibi hissediyorum
Simdi geldim.sorun olmayacagini soyledi ama ornekler benimde gozumu korkutuyor.hamilelik icin bilr 3 ay hormonlarin dinlendirildikten sonra hamile kalmak oneriliyorsa var bir sey.yillarca kullanan tanidigiminda tembellik olusmus ve catlatma ignesi vurulmustu.beni bulur korkusu yetiyor.bir de muaynne olurken annesi sanci ceken cocugun annesini opusunu gordum iyice gozlerim sulandi.1 yil sonra pztvf birakip devam ederiz.en iyisi spiral sanirim bebek olduktan sonra taktir gec
Hapla da hamile kalan var hicbir yontem kesin degil ama dediklerinize katiliyorum ilk donem icin cokcok zor
yaş 35, sigara kullanımı da var, o yüzden kullanmıyorum artık.
haplar o kadar kötü, olsaydı doktorlar önermezdi diye düşünüyorum,
tabi gönül isterdi tamamen doğal ve zahmetsiz bir yöntem olsun ama hem güvenilir, hem doğal, hem de zahmetsiz bir yöntem yok ne yazık ki.
prezervatifi de deneyimleyerek size uygun olup olmadığını anlarsınız, ben sevmiyorum, çünkü planlı sevişmeyi, akışın bozulmasını, diğer odadaysa gidip alıp gelmesini beklemeyi vs vs sevmiyorum.
bi de yeni evliyken yani... cebinizde prezervatifle dolaşmayacaksınız evde, aman neyse, deneyin siz :)
Gericekilme diye hic bir sey soylemedim zaten ben de .tesekkurlerya siz kadın prezervatifi kullanın ya da eşiniz erkek için olanlardan kullansın
geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir hamile kalırsınız
Videoyu izledim benim doktordan daha iyi izah etmis sadece ultrasonla bakti ve ilaci yazdi kan tahlili vs. Gerekmiyor mu? Yasmin verdi. Beni de kirilma kanamalari rahatsiz eder diye cekiniyorum. Tam dugun gunu duzenimi bozar vs..Tembellik diye birsey yok. Gercekten hayret, doktor dinleme yerine komsu dinlemeyi halen tercih ediyor bizim halkimiz.
Hap'in icindekilerin hormonlar zaten vücüd da bulunan hormonlar. Yani öyle kimyasal falan seyler degil. Günümüzce Türkiyede iddia ediyorum ki normal tavukta bile o haplardan daha cok hormon vardir. Eskiden evet cok yüksek dozdan veriliyordu, ancak günümüzce öyle degil.
Ve o 3 ay süre olasi bir gebelikte zarar verir diye degil, tekrar adet düzeni bozuluyor diye o sürec veriliyor. Ki hap kullanmazsan bile zaten hamile kalmak icin doktorlar 1 yil süre veriyor. Tekrar diyorum, ilk cinsel deneyim olacaksa kesinlikle prezervatif tavsiye etmem. Tabi kendi kararin fakat ilk evlendigin zamanlarda sende anlayacaksin bunu niye söyledigimi.
Bu video'yu izlemeni tavsiye ederim
Hapla da hamile kalan var hicbir yontem kesin degil ama dediklerinize katiliyorum ilk donem icin cokcok zor
Siz sormadınız mı sağlıklı korunma yöntemleriniDoktor sadece ultrasonla bakti hap ismi yazdi bir kagida bu kadar.
Evlilik hakkında kaygılanmanız gereken yegane şey bu değil kaldı ki insanlar tavsiye vermişler her birine bahane üretmişsiniz. Kondom kullanınca arada duvar olacağını, nişanlının bundan etkileneceğini yazmışsınız mesela kaldı ki o teklif etmiş. Ne duvarı allasen, bunu nerden çıkarınız? Bim poşeti değil ya bu. İsmi bilinen düzgün condomlardan alır herhalde. Aksi taktdirde yırtılır. Doğum kontrol hapı hakkında bir sürü ön yargınız var bunları anlıyorum, kullanmadan bilemezsiniz. Ben adet sancım için kullandım ve bacaklarımda ağrı oluştu bıraktımmesela. Gelinliğe bakıp ya hamile kalırsam nolur diye kaygı yaşayıp üzülmek bu anları kötü hatırlamak, hap kullanırsam da lekelenmem olursa diye üzülmek bence çok ilginç. Zaten bu kadar kaygı seviyesinin yükselmesi, başka problemlere bile yol açabilir. İlk gece ilk gece olmayabilir. Doktor gerekli tavsiyeleri vermiştir zaten.Uslubunuz nedir ya? Simdi doktordan geldim bir zahmet degil kendi sagligim icin zaten yapacaklarimi biliyorum.
Videoyu izledim benim doktordan daha iyi izah etmis sadece ultrasonla bakti ve ilaci yazdi kan tahlili vs. Gerekmiyor mu? Yasmin verdi. Beni de kirilma kanamalari rahatsiz eder diye cekiniyorum. Tam dugun gunu duzenimi bozar vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?