Evlilik oncesi sendromlar

Tedavi amacli da kullaniliyor evet.cok Gecmis olsun

O hormonlara kadinin ihtiyaci mi var ?

Evet doktorum söyledi. Ben de endiselenmistim bana hap yazdığında ara ara kullanmak iyi bile gelir. İçindeki hormonlar aşırı olmadığı sürece faydası var dedi.
Ilk defa duyuyorum.. ilginc geldi : )

Evet doktorum söyledi. Ben de endiselenmistim bana hap yazdığında ara ara kullanmak iyi bile gelir. İçindeki hormonlar aşırı olmadığı sürece faydası var dedi.
Ilk defa duyuyorum.. ilginc geldi : )

Yeni evleniceksiniz ve cinsellikle ilgili bir bilginiz yoksa kadın doğumcu tavsiesi gibi..kesinlikle prezervatif falan kullanın vücuda herhangi bir hormon yüklemeyin etkisini bilemezsiniz. sonuçta evlisiniz kullanmayı bildikten sonra pek sorun yaşıycanızı sanmıyorum. evlilikten sonra kadın doğuma gider muyene olduktan sonra gerekli önerisini size söyler zaten.

Simdi gidiyorum kadin doguma onceden bilgi almak istedim bakalim ne diyecek.

Ben 5 yıllık evliyim ve hiç hap kullanmadım. Gerçekten doğum kontrol hapları uzun süreli kullanıldığında istenmeyen etkilere neden olabiliyor. Bırakın eşiniz korunsun siz sagliginizi tehlikeye atmayın.

Hapin içindeki hormonlar zaten bir kadin vücüdünda var olan hormonlardir. Lütfen hap'in hangi şekilde korudugunu ögrenin.

Hap cok iyi bir koruma yöntemidir. Illa öyle saatine kadar önem vermek zorunda degilsin. Her gün ic yeter. Ben unuttugumda ertesi gün ikisini birden icerdim. Hap'in prospektüsünde yazar, hangi haftada olmana bagli 1 hapi unutmak o kadar büyük etkisi olmuyor. Ki velev ki unuttun en fazla o hafta prezervatif ve hap beraber korunursunuz.

Hap hatta yumurtalik kanser önleyicidir. Bircok faydasi vardir. Kesinlike fertilite sorunlari yaşatmazdir! Ben 6-7 yil kullandim ve biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim.

Yeni ciftlere prezervatifi önermem. Onun takmasida bir beceri, yani yalnis takilirsa hamilelik yine olabilir.

Ha damar tikanikligi daha cok yaşlilarda ve daha cok oturarak hayatini gecerenlerde oluyor. Ki onlarda bile olmasi yine cook düsük ihtimal.

Doğum kontrol hapının en zararlı yan etkisi kadınlarda meme kanserini tetiklemesi tabi herkez de olur diyemeyiz ama hicbir sey olmaz da diyemeyiz. Ayrıca bazılarında uzun süre kullanımda hamile kalmayı zorlaştırdığını biliyoruz. Biz bu bilgileri üniversitede kitaplardan okuduk. Ve daha üniversite 1. Sınıfta hocamız bu konuda bizi ciddi ciddi uyarmıştı.

Simdi gidiyorum kadin doguma onceden bilgi almak istedim bakalim ne diyecek.
bence hap kesinlikle istemediğinizi söyleyin.7 yıllık evliyim 1 kızım var 5 yaşında ama 2 yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum.kaç doktora gittiysem ilk sorduğu hapla korundunuzmu oldu. bunu da mutlaka sorun doktorunuza jinekolojik muayeneolun aklınıza takılanne varsa açıkça sorun en garanti bilgiyi alırsınız canım hayırlı olsun şimdiden.

Bende 6 aylık evliyim 7. Ayım hapta ve şuana kadar bi sıkıntı görmedim. Hatta yumurtalıklarımda kist vardı. Regl dönemlerimde sancıdan bayıldığım ağrıdan yerinde duramayan biriydim. Ağrı kesici bile aģrımı kesmiyordu. Bu hap sayesinde şu son bir kaç aydır hem gününde oluyorum hemde ağrılarım bi nebze azaldı. Artık hap bile atmadan yada iģne olmadan dayanabiliyorum.

Bende zamanında çok korkmustum çok araştırdım. Bu hapların kansere kısırlıga yol açtığı falan yok. Bi makele okumuştum konuyla ilgili google bi yazarsanız benim karşılaştıklarımla karşılaşırsınız.

Umarım içinize su serpilir ve korkunuzuda soğukluğunuzuda atarsınız.
Bir yeni evli olarak evlilik güzel şey diyorum. Lütfen sıkmayın kendinizi

Bu kadar büyütecek bir şey yok. Hapın zararı da yok . Bi zahmet git doktora

Bu stresinizin altında yatan dkh değilde ilkgece korkusu olmasın?

Çok abartmışsınız bi şekilde korunursunuz ama zevk almadıktan sonra korunsaan nee korunmasan ne?

Dudaklarını streç film gibi poşetle kaplaysn biriyle öpüşmekle prezarvatifli ilişki benim için aynı şey. Kendisinden nefret ediyorum inceymiş extraymış benimiçin hepsi poşet! Üstelik sonrasında lateks kaynaklı kaşınmak kabarmakta cabası

Cinsel deneyiminiz yok gibi anladım önce birbirinizi tanıyın dkh kkllanın baktınız siziniçin sıkıntı ozaman prezarvatif spiral çip iğne gibi seçeneklere geçersiniz.

Sizin kitaptan okuduklarınızı kadın doğum doktorları bilmiyorlar mı peki herhangi bir uyarıda bulunmuyorlar? Uzun süreden kasıt nedir? Ben en fazla 5 sene ara vermeden kullanan tanıdım, bir problemle karşılaşmamış. Kanser konusunda pek endişelenmiyorum çünkü soluduğumuz hava bile kanseri tetikleyecek oranda kirli, ondan kaçarımız yok.
3 tane kadın doğumcuya gittim, üçü de farklı haplar vererek hap kullanımını destekledi. Prezervatif kullanmak istemiyorsanız yahut alerjiniz olduğu için kullanamıyorsanız 2. zararsız yöntem olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…