Teşekkür ediyorum hep mutlu olursunuz umarım"Eş ailesi" beni yeni evli olduğum zamanlar zorlamıştı. Kultur ve yaşam farkı da vardı tabi zamanla eşim benim istediğim düzeyde ayarladı ilişkileri. 7 bucuk yılda böyle böyle bir çok şey oturdu.
Karşinizda sizinle geçinmeye gonlu olan ve sorunlari cözmeye istekli biri varsa sorun ciksa da duzeliyor istediğiniz gibi olunca dezavantajli bir hali de kalmıyor bence evliligin.
Evliligin insana agir sorumluluklar yukledigini de dusunmuyorum. Ayni evde yaşayan iki sevgili neyse oyuz işte. Genel olarak keyifli.
İşin icine "cocuk yapmak" girerse ona yorum yapamayacagim, cocugumuz yok. Bence evlilik degil de cocuk sorumluluğu ağır ve yipratici, en azindan benim gozlemledigim...
+1katılıyorum karşında ki insansa evlilik çok güzel ama bekar olmak da bi başka güzeldi ya bu kadar sorumluluk yoktu akşam ne yemek yaparım derdi yoktu meselaEvlilik doğru insanla çok güzel bir şey, bekarlık her daim çok güzel bir şeybence tabi.
+1katılıyorum karşında ki insansa evlilik çok güzel ama bekar olmak da bi başka güzeldi ya bu kadar sorumluluk yoktu akşam ne yemek yaparım derdi yoktu mesela
Bu da çok ayrıntılı bir kriter olmuş ya+migren
+ vucudumun cesitli bolgelerinde kistler
+sinirsel yıpranmalar
+ eş ailesinin yaptığı cesitli sinir bozucu olaylar
evlenecegin kisi çöpsüz uzumse ailesi yoksa koşarak evlendogru kişiyi bulursan evlilik çok güzel ama bu doğru kisinin ailesi olmamalı
Ama öyle değil ki bekâr olsa kadın her akşam kendine makarna da yapar ama koca öyle mi illa şöyle olsun böyle olsun derAksam yemek yapmayi ve ev temizligini de evlilik sorumluluğundan saymamak lazim.
Yani yetişkin bir insan belli bir yaştan sonra evlense de evlenmese de yemegini yapar, yasadigi yeri temizler. Sonsuza dek anne baba evinde oturup biri onume yemek getirse diye beklenmez.
Ha adam evde hiç bir şeye el sürmüyorsa ve 2 kişi yaşanan evin tüm sorumlulugu kadina kaliyorsa o zaten sıkıntılı olmamasi gereken bir durum, normal degil.
Ama öyle değil ki bekâr olsa kadın her akşam kendine makarna da yapar ama koca öyle mi illa şöyle olsun böyle olsun der
Dediğim gibi karşında ki insansa eğer birşeyler paylaşır yeri gelir arkadaş yeri gelir sırdaş yeri gelir en büyük dedikoduları yaptığın kişi yeri gelir koca olur kısacası herşey olur
Keşke dememek karşında ki ne bağlı her zaman ve onu da aynı eve girmeden berabar birşeyler paylaşmadan bilemiyor insan
Yani aday yok ama evlilik hakkında tecrübelerden faydalanmak istedim diyelim.Ben evliyim ve gayet mutluyum hayatımdan. Evlenmeden öncede çok mutluydum da ama en güzel zamanlarimi geçirdiğim arkadaşlarım belli bir zaman sonra evlenecekti ve ben onlarla daha kısıtlı zamanlarda görüşebilecektim yalnız kalacaktım bu durumda da sıkıcı olacaktıbence sevdiğinle evlendikten sonra çok çok güzel ve eğlenceli ama çocuk olması çok ciddi sorumluluk istiyormuş bunu da tecrübe edinmiş oldum... En güzel duygu hem anne, hemde sevdiğin adamın eşi olmak
Bu arada sizde daha eş adayı bile yokmuş. Bu konu nerden geldi aklınızaBaşlığı okuyunca bir an boşanma olayı zannettim
Ha bir de bana da hiç görücü gelmedi. Eskisi gibi görücü mü kaldı ya. Şimdi herkes anayı babayı araya katmadan kıza haber gönderiyor ki garanti olsun rezil olmayalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?