Evlilik öncesi ve sonrası/Hayatınızda ne değişti?

Evleneceğin kişinin rolü çok önemli bu soruda. 7yillik evliyim, biraz toplumsal baskı, biraz merak kaynaklı evlendim, kesinlikle bekarken daha çok gülerdim daha mutluydum. Evlenince hayat enerjim azaldı, evlendiğim kişiyle uyusmadigimiz için.uzun sürmez çok az ömrü kaldı da, tavsiye olarak içinize her anlamda sinen iyi tanıdığınız biriyle sizi mutlu etmesi için değil, ben mutluyum gel birlikte mutlu olalım diye evlilik yapın yapacaksanız.asla başkalarının kararından yaşam felsefesinden etkilenmeyin. İşler yolunda değilse hiç beklemeden bitirin evliliği, tek hayatımız var o da bu

A ne güzel konu Cevapları 35 yaşında bejar bi kadın olarak ilgiyle okudum onlar da çok hoş ablamla kız kardeşim evli olduğundan ne demek gayet iyi biliyormuşum ben de ondan öı evlenmiyorum ne, eniştem bir haftadır bizde tatili uzattılr sabır çeke çeke gün sayıyorum Allah ablam ve ablam gibi tüm eş ve annelere sabır güç versib
Ablam dedğim de bir yaş büyük benden, enişteyi de çok göndüm şimdi hakkını da yemeyim iyidir aslında da çocul gibi avutmak gerekiyor ablam işte nazlıyor onu da hayor ne gerek var ben yapabilir miyim bilmem kardeşim de gurbette eşi iyi hoştur ama ailesi çok yorucu, saf iyi niyetli kardeşim tam bir ekti görümce oldu evlenince yoğura yoğura şekllendirdiler resmen
Bu arada ben de işi evi arabası olan yl mezunu. , hani hoş da derler dışardan bakanlar , biriyim ama bana da görücü gelmedi giç Bikaç girişimi ben çevirdim diye sanırım, beğenmez istemez die mi genelleme yapıldı hakkımda bilmem doğruluk payı da vardır belki..
Neyse yani konu ve cevaplar güzel

Evlilik doğru insan ile çok güzel hatta bence maddi manevi fiziksel her açıdan insanı rahatlatan bir sey, ortada bir iş varsa iceri dışarı fark etmez 2 kişi yapıyorsun en basitinden yanında her daim eglenebilecegin , dertleşebileceğin, susabileceğin birisi var.

Benim şahsi düşüncem insanin hayatını ciddi manada değiştiren tek şey çocuk

Ağrısız başınıza dert almayın derim cidden, bekarlık sultanlık zira evliliğin psikolojik yükü çok fazla.

Artık cafelerde daha uzun görüşebilmek için sıcaklarda ya da soğuklarda çile çekmiyoruz..Evimizde kahvelerimizi alıp psikolojikman rahatça takılıyoruz...

Hayatın getirisi acısıyla,tatlısıyla yaşadıklarımız bizi büyütmeye devam ediyor...Bazen çıkmaz sokaklara da giriyorsun tabi ama karşılıklı özveriyle ilk o sokağa giren kimse diğerine elini uzatıyor ve devam ediyorsun..

Göz göre göre yaşlanıyorsun..Vay be diyorsun beraber ne kadar yol almışız..

Evde aşırı relax ve bazen sinirini bozan ama sürekli yanında bir dert ortağı bulabiliyorsun...Hatta arkadaslarına bıle anlatamadıgın duygularını paylaşabılıyorsun...Hatta erkekler bızım kadar takmıyor ve sen de ayak uydurursan testosteronun mucizevi vurdumduymazlığıyla bazı seyleri "salla yaaa" dıyebılıyorsun

Ruh eşinizi bulmanız dileğiyle

Farklı biri ile olsa nasıl yorumlardım bende merak ediyorum ama elimde ki veriye göre yorumluyorum .
“Evlendim kendime ve hayata küstüm .”
Neyse ki boşandım da sağlıklı bi birey olarak hayatımı sürdürüyorum

Evlenmek keyifli eğlenceli rahat
zor olan çocuk. çocuk hayatını tamamen değiştiren yorucu yıpratıcı bir sorumluluk. Allah eksikliklerini vermesin tabi o ayrı

Düzenli seks, yemek yapma, temizlik. Aile evinde prensesler gibiydim ama eşimin günahını da alamam, yine prenses muamelesi görüyorum fakat bu prensesin sorumluluklari artti. Bazen yemek yaparken ulan artık ömrün boyunca yemek yapacaksin diye triplere giriyordum, halbuki yemek yapmasini severim ve bazen esimle birlikte hatırlarız. En büyük eksisi bana göre özgürlüğünde kısıtlanman. Artik cogu seye ortak karar gerekiyor, cogu seyde iki kişilik düşünmen gerekiyor. Ben serbest büyüdüğüm icin bu noktada zorlandim, hala daha zorlanıyorum biraz. Ama zaten ilk aylardan bildiriyorum, bakalım bi sene sonra durum ne olacak.

Aman evliyiz biz diye kendi kendini triplere sokmadığınız sürece gayet de eğlenceli bir şey evlilik. İsteyen istediği gibi yaşayabiliyor,çevremize de ayrı ayrı vakit ayırabiliyoruz,kimse kimseyi kısıtlamıyor. Evlenmeden önceki hayatımız aynen devam ediyor,ikimiz de özgürüz her şeyi beraber yapma zorunluluğumuz yok. Tek dezavantajı artık daha fazla para kazanma zorunluluğumuz var bir de artık yalnız yaşayan annemle daha çok ilgilenmek durumundayım o kadar. Ben dezavantaj dedim de benim için değil, dışarıdan bakan bşr kişi için dezavantaj bunlar. Hepsi bu.

bence gerçekten evlilik anlayışlı ve sevdiğin biriyle gayet keyifli işin içine çocuk girince maddi manevi sorumluluklar artınca gerginlik,stres hali oluşuyor...

Kadınların sadece evlilikle özgürleşip istediği hayatı yaşayabilmeleri çok üzücü

Sosyal medyada bir kaç video gormustum buna benzer, evlendikten sonra ailesine fotograf atip "bak gece gece elin adamiyla geziyorum hadi bir şey desenize" tarzi şeyler yazip eglenen kadinlar...
Disardan bakinca insan acıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…