Hepsi kişiden kişiye, evlilikten evliliğe değişebilecek şeyler. Buna göre evleneyim ya da evlenmeyeyim diye karar verilmez ki. Kiminin kâbusu olan evlilik kimine cennettir. En iyi evliliklerde de sorunlar olur ayrıca. Sırf evlenmiş olmak için evlenmektense hiç evlenmemek daha iyi.30 yaşındayım artık. Daha önceleri evliliğe çok sıcak bakmasam da artık yavaş yavaş düşünmeye başlıyor gibiyim ancak işte bu diyebileceğim kimse çıkmadı karşıma. Bu yaşıma kadar evimize görücü falan da gelmedi hiç. Görücü kelimesi yargılanmama neden olabilir belki ama etrafımdakiler genelde bu soruyu soruyorlar. Geliyordur görücülerin, soranlar oluyordur diye konuşuyorlar da ben hiç öyle bir şey olmadı diyemiyorumBu utanılacak bir şey değil tabii ki ama az çok toplumumuzun bakış açısı, düşünce yapısı belli biliyorum.
Evliliğin avantajı, dezavantajı nedir bilmiyorum. Bekarken nasıldı, evlilik size ne kattı? Evlendikten sonra en çok iyi ki mi dediniz, yoksa daha çok keşkeler mi oldu hayatınızda?
Evlenmiş olmak için acele etmemem gerektiğinin, bunun bir sorumluluk olduğunun, sırf geç kalmış olma yanılgısı ile hareket etmemem gerektiğinin farkındayım.
Sadece tecrübelerinizi merak ediyor, sizlerden fikir almak istiyorum. Herkes aynı durumları yaşayacak değildir elbette ama evlilik size ne kattı, sizden ne aldı? Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
+migren
+ vucudumun cesitli bolgelerinde kistler
+sinirsel yıpranmalar
+ eş ailesinin yaptığı cesitli sinir bozucu olaylar
evlenecegin kisi çöpsüz uzumse ailesi yoksa koşarak evlendogru kişiyi bulursan evlilik çok güzel ama bu doğru kisinin ailesi olmamalı
Bekarken özgürlük tavan, paranı istediğin gibi harca, istediğin saatte yat kalk, senden hizmet bekleyen yok, bakmakla yükümlü olduğun bir evlandın yok, tüm planlarını kendine göre yapıyorsun.30 yaşındayım artık. Daha önceleri evliliğe çok sıcak bakmasam da artık yavaş yavaş düşünmeye başlıyor gibiyim ancak işte bu diyebileceğim kimse çıkmadı karşıma. Bu yaşıma kadar evimize görücü falan da gelmedi hiç. Görücü kelimesi yargılanmama neden olabilir belki ama etrafımdakiler genelde bu soruyu soruyorlar. Geliyordur görücülerin, soranlar oluyordur diye konuşuyorlar da ben hiç öyle bir şey olmadı diyemiyorumBu utanılacak bir şey değil tabii ki ama az çok toplumumuzun bakış açısı, düşünce yapısı belli biliyorum.
Evliliğin avantajı, dezavantajı nedir bilmiyorum. Bekarken nasıldı, evlilik size ne kattı? Evlendikten sonra en çok iyi ki mi dediniz, yoksa daha çok keşkeler mi oldu hayatınızda?
Evlenmiş olmak için acele etmemem gerektiğinin, bunun bir sorumluluk olduğunun, sırf geç kalmış olma yanılgısı ile hareket etmemem gerektiğinin farkındayım.
Sadece tecrübelerinizi merak ediyor, sizlerden fikir almak istiyorum. Herkes aynı durumları yaşayacak değildir elbette ama evlilik size ne kattı, sizden ne aldı? Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
Çok tatlı biri olmama rağmen en çok acemiliğimden eş ailesinden zorlandım. Bekarken çok rahat biri değildim annem çok sıkardı şimdi eşimle daha rahatım evde de elim kolum zorlanmıyorum yemeği de dert etmezz. Lakin sorumlulukların daha çok artıyor bir de ekonomik olarak zorlanıyorsun malum devir kötü. Siz güçlü olup iyi bir eş seçerseniz değmeyin keyfinize.30 yaşındayım artık. Daha önceleri evliliğe çok sıcak bakmasam da artık yavaş yavaş düşünmeye başlıyor gibiyim ancak işte bu diyebileceğim kimse çıkmadı karşıma. Bu yaşıma kadar evimize görücü falan da gelmedi hiç. Görücü kelimesi yargılanmama neden olabilir belki ama etrafımdakiler genelde bu soruyu soruyorlar. Geliyordur görücülerin, soranlar oluyordur diye konuşuyorlar da ben hiç öyle bir şey olmadı diyemiyorumBu utanılacak bir şey değil tabii ki ama az çok toplumumuzun bakış açısı, düşünce yapısı belli biliyorum.
Ne güzel keşke benim olsaBu eşinize bağlı. Kendinize hem kafa yapısı olarak hem de aile yapısı olarak benzer birini bulmanız lazım. Bir de maddi gücünüzün yerinde olması lazım. Kısacası kimseye eyvallahınızın olmaması lazım ki güzel bir hayatınız olsun.
Seni yorumlardan biliyorum dasmeer. Senin eş ailesi facia gerçekten ama şöyle düşün; bence tek bir yargıç var o da zaman. Yani eş ailesi yaşlanıyor. Şimdi kaç yaşındalar bilmiyorum ama 70 ten 75 ten sonra zaten enerjileri de olmuyor. Bir de sağlık sorunları etkileniyor. Bir şey deseler de eskisi kadar ciddiye alınmıyorlar. O zamanı bekleyeceksin. Beklerken de mesafeli olacaksın. Onların kafa yapısını değiştiremezsin sen. O yüzden sal iplerini, boşver. Konuşarak ancak deşarj olurlar o kadar. Bir kulağından girsin; diğer kulağından çıksın.Ne güzel keşke benim olsa
Aslında sorun şu ki ben beynimde bitiremiyorum en ufak söz bende takıntı oluyor.Seni yorumlardan biliyorum dasmeer. Senin eş ailesi facia gerçekten ama şöyle düşün; bence tek bir yargıç var o da zaman. Yani eş ailesi yaşlanıyor. Şimdi kaç yaşındalar bilmiyorum ama 70 ten 75 ten sonra zaten enerjileri de olmuyor. Bir de sağlık sorunları etkileniyor. Bir şey deseler de eskisi kadar ciddiye alınmıyorlar. O zamanı bekleyeceksin. Beklerken de mesafeli olacaksın. Onların kafa yapısını değiştiremezsin sen. O yüzden sal iplerini, boşver. Konuşarak ancak deşarj olurlar o kadar. Bir kulağından girsin; diğer kulağından çıksın.
O aile ile kim olsa aynı olurdu. Takmamakta zor ama kendin için en iyisi bu. Ya kv ile onun seviyesine düşüp kavga edeceksin ya da görüşmeyeceksin. Seni çok rahatsız ediyorsa hiç görüşme. Eşin gitsin görüşsün. Senin kv nin istediği oğlu falan değil ki; ona hizmet edilsin. O yüzden zaten sorun çıkıyor bence. E sen gitmediğin takdirde istediğini alamamış olacak. Sen ne dersen de o yaştaki kadının ve adamın düşüncesi değişmez. Kendilerine yapıyorlar ama. Yarın öbür gün ben bakmıyorum desen asla sana zorla bir şey yaptıramazlar.Aslında sorun şu ki ben beynimde bitiremiyorum en ufak söz bende takıntı oluyor.
Negatif bir söylemi unutmak bende mümkün olmuyor.
Bir de sık görüşmedigim halde böyleyim görüşsem demek bitermisim
Bence bu dünya hassas kalpler için cidden cehennem.
Esim zaten gidiyor da şuan sıkıntı çocuk.O aile ile kim olsa aynı olurdu. Takmamakta zor ama kendin için en iyisi bu. Ya kv ile onun seviyesine düşüp kavga edeceksin ya da görüşmeyeceksin. Seni çok rahatsız ediyorsa hiç görüşme. Eşin gitsin görüşsün. Senin kv nin istediği oğlu falan değil ki; ona hizmet edilsin. O yüzden zaten sorun çıkıyor bence. E sen gitmediğin takdirde istediğini alamamış olacak. Sen ne dersen de o yaştaki kadının ve adamın düşüncesi değişmez. Kendilerine yapıyorlar ama. Yarın öbür gün ben bakmıyorum desen asla sana zorla bir şey yaptıramazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?