- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Iki kisi bir ev tutup gecinebilirler ne isleri sizde on yillik evli dahi olsaniz sacma.
Konunuz kapanmış yakalamışken sorayım eşinizle barıştınız mı? Konuyu sonuca bağlamadan kapatmanız barıştığınızı gösteriyor ama belki ben yanılıyorumdur.Evlendikten sonra hayır demene rağmen iş bulurlarsa gelip başına kalırlar gibi
Çünkü evlendikten sonra değişiyor ne yazık ki erkekler
Hic gerek yok yeni evliler o sehirde baska akrabami yok ev bulmak bir gun dosemek iki gun isteyene tabi.Hani ev tutana kadar bir kaç haftalık istiyorlardır diye düşünmüştüm ben.
7 yıl boyunca ne yaptınız canım,yalnızca birbirlerinizin gözlerine mi baktınız?Bunları hiç konuşup,planlamadınız mı?Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?