Evlilik öncesi verilen değer

Kabul edersen biraz zor olacak senin için bilmiyorum bizde inan öyle evlendikten herşeyi kendimiz yaptık ama Allah tan ayrıyiz

ee zamanında adamın halası demişti memur kız boşuna mı aldılar aileye
Hey maşallah. Etinden sütünden misali.
İyiki çocuk yapmıyorum ya. Düşünüyorum da böyle aileyle bağ kursa çok çok çok üzülürüm. Belli yani kötü şeyler yaşayacağı.

Konusma,evlenme direkt olarak. Bu ne yav daha senin oturmadigin evle ilgili plan yapiyorlar

Herseye kendiniz yapabilirsiniz bunda problem yok . Aileler hayatta olmasa evlenilmiycek miydi iyle dusunun . Ama neden para gonderiyosunuz ? Nisanliniz gonderiyosa sizde ailenize gonderin yada biriktirip evde eskiyen biseyi degistirin sizinki de aile.

Kalma isine gelince 3-5 gun olsa hay hay kalsinlar ama ortak ev kadar sacma bisey yok

Evlenmezsen mutlu bir kadın olursun. Olumlu bir taraf görmüyorum ne yazık ki bu yaşanan olaylarda

Iki kardeş ev tutup yaşasınlar. Allah allah daha evlenmemişsiniz şimdiden pazarlıklar. Okusa kardeşi dicemki yardım edinde çalışacaklar yani bulsunlar ev otursunlar.

Sen bu adamı çok mu aradın. Ne demek senin ailenin de işi düşer. Cehalete bak. Neyle neyi kıyaslıyor. Yazık yakıyorsun bu adam için kendini.

zaten eşin para gönderiyormuş demekki yardım edecek güçleri yok, bence iki genç yetişkinin olduğu eve para yollanmaz
bence yardım beklemek yerine yardım etmeyi kesin
son yazdıkların zaten über absürt, ataması olan memur insan neden yeni evlilerin evinde kalsın, başka bunu kendilerinin istememesi lazım, herkesin yaptığı bi ya yalnız yaşasınlar ya da bi ev arkadaşı bulsunlar

Emeği memeği boşver 7 yılımı verdim diye böyle bi evlilik yapılmaz
Sevgiden de söz etmeyişin dikkatimi çekti
Ailenin işi düşer dediğinde evet senin ya da benim ailem bize muhtaç olur kendi ihtiyaçlarını karşılayamaz ise hepsi başımın üstünde ama herkes kendi ayakları üstünde durmalı demelisin
Kardeşleri de size muhtaç değil işi düşmüş falan da değil daha az harcama yapmak için böyle şeylere başvuruyorlar
Para yollamanız kardeşlerin planları en kötüsü de nişanlının bunlar üzerinden üstünde baskı kurması kullanıldığını düşündürdü bana...

Lanet olsun ki maddi bi beklentim yok .sanırım anlamadınız ki maddi beklentim olsa para göndermem.hiç bi manevi maddi yararı yokken bana hala talepte bulunması normal mi sence.hemde olabilitesi olmayan talepler
Eğildikçe tepene binilir beklemeyen olursan beklenen olursun bu işlerin kuralı budur basit...

doğru ya.
evde çalışması gereken 2 bekar var ama konu sahibi hala para gönderiyor. bir de o bekarlar sözde iş bulup kuma gibi konu sahibinin evine yerleşecekler

bu kadar sömürüye rağmen hala evlenmek, delilik.

gerçi ortada kocaman 7 yıllık emek var.
evlenmeyip de ne yapacak?
hep bu kadınlar emekçi zaten.
erkeklere sorsan elini sallasan ellisi.

evlen canım evlen.
22 yaşında evde kalmış derler, memur ama koca bulamadı derler.
en kötü evlilik bekarlıktan iyidir.

Son düzenleme:
Niye tepki veriyorsun ki o zaman. İğne bile almadı sözüme.almadı ama iyi niyeti deEi yokmuş.niaşnlım napatım atsan atılmaz sarsan satışamz aç mı kalsınlar deyip gönderiyo
evde çalışabilecek 2 bekar varken aç açıkta kalmak onların ayıbı.
senin değil.
gerçi belli ki çok safsın.
evleneceksin bari bundan sonra akıllı davran

ev tutup baba kiz otursunlar sizin yaniniz niye nisanlinizi iyi gormuyorum ben olsam vazgecerim bu isten

Kabul etmezseniz kötü olacaksınız kabul ederseniz de zaten sorun çıkar gene kötü olursunuz.En iyi olamaz deyip başta kötü olmak.Yeni evlinin yanında işleri ne imiş ev ev üstüne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…