Evlilik öncesi verilen değer

Bu şekilde evlenirseniz çok ciddi bir sorunu çözüme kavuşturmadan evlenmiş olacaksınız ve ilerde de önünüze gelecek bu konu. Konu sürekli hortluyor diyorsunuz ama kesin bir çözüme kavuşmazsa hortlar. Evlenin atama zamanı gene hortlar.

gamze ben senin eski konularını da hatırlıyorum..Demek sonun da aileni ikna ettin ve evleniyorsun.. Çok çok iyi düşün derim. hala bir şansın var..
Bu yaşadıkların aslında evliliğinin fragmanı.. Daha fazlası seni bekliyor. Sırf 7 yıldır emek veriyorum diye de, bazı şeyleri göz ardı etme.. İnsanlar sırası geliyor 30 yıllık kocalarını boşuyor...

düğün masraflarınız varken kendinize zor yetişirken müstakbel eşinin ailesine her ay para gönderiyoruz demişsin bu ne demek? evlendikten sonra da katlanarak devam edecek demektir. ve kaynın ile görümcenin sizin yanınızda kalma planını nişanlın normal karşılıyor. sen bu evliliği iyi düşün arkadaşım. ne işi var yeni evli çiftin evinde görümcenin kaynın? ne kadar iyi olurlarsa olsunlar, ev tutsunlar otursunlar koca insanlar.

Millette de ne bu birinin evine postu serme merakı,anlamıyorum.Çocuklarımın okulu aileme oldukça yakın,bizden gelip gitsinler bazen diyorlar.Ne gerek var diyorum.Herkesin kendi düzeni,kendi aile kuralları var.Nasıl rahat edecek görümce kayın aynı evde acaba...

sizin evliliğinizin zaten sorunlu olacağı belliydi
maddi olarak sizden düşük olacakları belliydi
önceki konulardaki önerileri dikkate almadınız devam ettiniz işte yaşıyorsunuz sorunları
şimdi yazdıklarımız neyi değiştirecek 3 ay sonraki konu kaynım eve yayıldı görümce iş yapmıyor hem çalışıp hem ev işi yapıyorum maaşım da borca gidiyor olur büyük ihtimal

ayrıl.
düğüne az kaldı falan deme, ayrıl.
koca adayı şimdiden seni değil ailesini seçmiş.
her ay ana babasına para ver, kardeşleri ile bir yaşa yedir içir ama nişanlın sana rest çeksin.
bu nasıl sevgi?
kendini yakma.

bir de kv kp e aylık ödemeleri de var.

Özetle olmaz demeye devam

Arkadaşım abisi ile yaşarken abisi evlendi

Kız üni okuyor abi de o şehirde çalışıyordu

Sevgilisi de orada iş buldu kız 4. sınıfa geçtiği yaz evlendiler

Yurda gideyim demiş ama abisi olmaz demiş

İki artı bir ev tek banyo

Kızın odası var ama onu abi ve eşi akşam oturma odası olarak kullanıyormuş salon misafirlere bir de onların yatak odası

Kız tüm akşamını mutfakta geçiriyor vs vs

Neyse kız bir sıkıntı yok sanıyor işte birlikte misafir vs ağırlıyorlar gelinle arası da fena değil yaşlar yakın vs vs

Birgün telefon çalıyor açıyor dinliyor gelin ve gelinin abisi konuşuyor İşte daha o kız gitmedi mi evliliğin bitecek vs vs

Onlar bunun duyduğunu bilmiyor tabii kız bhnu kimseye de anlatamıyor okul bitiyor ailesinin yanına dönüyor vs vs

Sonra aradan yıllar geçiyor gelinle falan sıkıntı yok iyiler

Bir ara buna gel bizimle yaşa vs diyorlar hatta yalnız yaşıyor diye olmaz diyor

Gel Zaman git Zaman bizim kız evleneceği sırada da abisinin tayini çıkıyor ama gelininki çıkmıyor, abi evi ve çocukları alıp gidiyor

Gelin de yeni evli arkadaş ile 3-5 ay yaşayıp tayin bekliyor

Bu işler zordur yeni evli insanlarla beraber yaşanmaz bin iyi anlaşsanız da sıkıntı çıkar

Uzun oldu ama yaşanmış de denenmiş şeyleri tekrar yaşamayın diye ayrıntılı yazdım

bence evlenme.ama illaa evlencegim diyorsan bu sorun en iyi yolla veen az hasarla atlatmak için ailenden yardım iste. araya girsinler.
ayrıca o gelecek olacak kimse görümce mi ne ayrı ev tutulsun. sizde neden kalıyor kocaman yetişkin insan. olmadıu dışardan insan alan yurtlar var onlarda kalsın.
ama yarın seninkilerde annen kardeşin dayın sende kalsın dediklerinde hayır diyeceksin! bu işler karşılıklıdır.

Deli misin sen ya? Resmen topun ağzına sürüyorsun kendini, havaya uçursunlar diye bekliyorsun. Kesin ve net ol, eşinin kardeşlerine de yüzlerine karşı söyle. Eşim söyledi falan deme, o evlendikten sonra tepene bindirir kardeşlerini. Baktın mırın kırın ediyor, kalacaklar diyor ya da sen nasıl kardeşlerime söylersin bunu diye olay çıkartıyor at yüzüğü kurtul. İşin yok eşinin kardeşlerine mi bakacaksın, üni öğrenci evi gibi mi takılacaksınız hep beraber ?
İkisi tutsun ev otursunlar. Ama yok olur mu hazır ev var neden masraf etsinler ki? Sen çalış onun anasına babasına danasına bak.
Ne yapsam mesleği bırakıp, kardeşimi evlendirip onlara mı yerleşsem acaba.

Yani birde bize iğne almadı diyo zaten kadın muhtaçki para gönderiyosun. Ne bekliyosun yani?
Lanet olsun ki maddi bi beklentim yok .sanırım anlamadınız ki maddi beklentim olsa para göndermem.hiç bi manevi maddi yararı yokken bana hala talepte bulunması normal mi sence.hemde olabilitesi olmayan talepler

Lanet olsun ki maddi bi beklentim yok .sanırım anlamadınız ki maddi beklentim olsa para göndermem.hiç bi manevi maddi yararı yokken bana hala talepte bulunması normal mi sence.hemde olabilitesi olmayan talepler
Canım gönderme. Ne alaka ya? Daha evli bile değilsin. Daha şimdiden onlara bakmaya başlamışsın. Sen yokken ne yapıyorlardı?

Canım gönderme. Ne alaka ya? Daha evli bile değilsin. Daha şimdiden onlara bakmaya başlamışsın. Sen yokken ne yapıyorlardı?
Niye tepki veriyorsun ki o zaman. İğne bile almadı sözüme.almadı ama iyi niyeti deEi yokmuş.niaşnlım napatım atsan atılmaz sarsan satışamz aç mı kalsınlar deyip gönderiyo

Niye tepki veriyorsun ki o zaman. İğne bile almadı sözüme.almadı ama iyi niyeti deEi yokmuş.niaşnlım napatım atsan atılmaz sarsan satışamz aç mı kalsınlar deyip gönderiyo
Anne babaya para gönderiyor, kardeşlerini sizin eve alıyor. Sorsana bakalım sülalede başka zor durumda olan var mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…