Evlilik öncesi verilen değer

haline şükret seni seven seninle evlenmek isteyen biri olduğu için.böyle kçk sorunları büyütüp kendini yıpratma
Siz atama bekleyen görümcesiniz galiba?

Gamze, bu adamla, bu sorunu çözmeden ve adamdan da samimi olarak "tamam kesinlikle bizde kalmayacaklar söz konusu bile olamaz haklısın gamze" sözünü duymadan evlenirsen hayatının hatasını yaparsın.

Kabul etme aslaaaa !!!
Sen eşinin kardeşlerine hizmet etmek zorunda değilsin ...Sana mi doğurmuş kaynayan...Ikisininde isi varmış ev tutackları yerde yeni evli insanların evine af edersiniz ama postlarini sermeye utanmıyorlar mi acaba...

Benim de esimin kardeşi, kayın validemin aklı ile bizim yanimizda kalmak istedi calisirken... esime soylemisler emri vaki yapar gibi oda bir sey diyememis...ama ben kabul etmedim...Ne isi var benim evimde koskoca adamın...
Ailemi soktum devreye onlar soyledi esimin ailesinede o sekilde engelledik... Sende bu sekilde yapabilirsin ...
Benim kv.biraz bozuldu ama hic de umrumda degil zaten ...

Başınızı yakıyorsunuz.Şimdi yorumuma kızarsınız düğünden bir hafta sonra kendinize bir ömür kızacaksınız.
Ben anlamıyorum dünyada tek kalan erkeği kendi kapmış gibi davranan hemcinslerime.
Bu kadar mı kör olunur bir göz?
Defet gitsin daha evliliğin ne olduğunun bile bilincinde olmayan, sizi sahiplenmemiş kendini ve ailesini size sahiplendirmiş biriyle evleneceğim diye çıldırıyorsunuz.
Ailesine neredeyse yarı maaşı yolla onlardan çöp bile yok üstüne onların çocuklarını sahiplen senin ailen o yuvaya avuç avuç para emek döksün bunlara rağmen sevildiğinimi düşünüyorsun o erkek tarafından.
Ben bu tarz kişileri okuyunca inanın erkeklerin bu kadar dejenere olmalarına hak veriyorum, bu adamlara mutasyonu böyle kadınlar yaşatıyor.

Sizi ayakta alkışlarım ben.. Ağzınıza yüreğinize sağlık...

Şöyle okuyunca dedim ki valla ne gerizekalıyım

Ben konulara dikkatli cevap yazarım. Ayrıl vs. deyip vebal altına girmemeye çalışırım. Ama sizin bu adamdan ayrılmanız gerekiyor biliyorsunuz değil mi? Ya da şöyle sorayım, sizi sevmeyen adamla neden evleniyorsunuz? Sizi sevseydi sizin mutluluğunuzu düşünürdü. O sizin mutsuz etmek pahasına kardeşlerini düşünüyor.

Böyle olunca ondan soğumuyor musunuz? Sevginiz bitmiyor mu? Kendinizi değersiz, onu ise sizden üstün mü buluyorsunuz yoksa? Veya onun dışında olan erkeklerin hep ondan kötü olacağını mı düşünüyorsunuz?

Bu olanlardan sonra ondan hala soğumadıysanız iyi bir psikoloğa gidip duygusal bağımlılıktan kurtulmak ve kendinize değer verebilmek için terapi görmelisiniz. Gerçekten sizi üzmek için söylemiyorum.

7 yıl emek verdim diye düşünmeyin, zararın neresinden dönerseniz kardır. Daha sonra 8 yıl, 9 yıl, çoluk çocuk diye ayrılamazsınız. Hakkınızda en hayırlısı olsun. İnşallah en doğru kararı verip çok mutlu olursunuz.

kendini ateşe atiyosun yapma.
bugun ikna etsen yarın bu konu yine hortlar
ve belli nisanlin aileci seni cok uzer bu adam

haline şükret seni seven seninle evlenmek isteyen biri olduğu için.böyle kçk sorunları büyütüp kendini yıpratma
küçük sorun mu.?
ilahi ya:))
tek evleneyim başka bişey istemem kafasındasın ya sorunların hiçbiri bir şey ifade etmiyor sana.
ne yazık ki evlilik tatlı bir rüya değildir.
yaşayınca anlarsın...

asla kabul etme
benzerini yaşamış biri olarak restini çek gerekirse ayrıl
ben bıkmıştım sadece onlardan değil hayatımdan bile

Saçmalıklardan seçmeler
Kesinlikle kabul etmeyin
Yeni evli olmayıp 10 yıllık evli olsanızda saçma 1 hafta 1 ay ev bulana kadar idare edilebilir de
Her ikisi istanbulda çalışacak diye aynı ev paylaşılmaz
Evlilik 2 kişilik yaşanır tüm sülale ile birlikte değil
KENDİ ailem bile olsa fikrim değişmez .
her türlü tartışmaya aynı çatı altında açık bir durum düşününsenize ogün soğan ekmek bile yersiniz eşiniz ile yemek yoksa veya canınız yapmak istemez ama onlar olunca illaki bu konuda sıkıntılar yaşanır.
Veyahut en basit şöyle işten geldiğinizde bir çekyat sefası yapamazsınız yada o anda eşinize naz cilve yapamazsınız .
Çünkü evin her köşesi dolu.rica ederim engel olun ve bu ciddi durumu netleştirmeden evlenmeyin....

Konunuz kapanmış yakalamışken sorayım eşinizle barıştınız mı? Konuyu sonuca bağlamadan kapatmanız barıştığınızı gösteriyor ama belki ben yanılıyorumdur.
Boşanacağımı kesin bir dille söylemiştim.
Konumun kapanma nedeni ise fake imaları ve kendimi anlatamamdı. Yorumunuza göre gerçekten kendimi anlatamamışım.
Dava açıldı.

Boşanacağımı kesin bir dille söylemiştim.
Konumun kapanma nedeni ise fake imaları ve kendimi anlatamamdı. Yorumunuza göre gerçekten kendimi anlatamamışım.
Dava açıldı.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun aileler öğrendi mi yoksa hala bilmiyorlar mı ?

hemşire olmuş birinin başkasının sırtında kambur olmak istemesi çok anormal.
yapmanız gereken şey şu. onlar muhtaç değiller. elleri ayakları tutuyor. üstelik birinin mesleği de var. diğeri hiçbir şey yapamıyorsa çocuk bakabilir. bunlarda bir ev geçindirmeye baya yeter. o yüzden bu konuyu bir daha hayatımda duymak istemiyorum. ha buna karşıysan şimdiden yollarımızı ayıralım. ikimizde birbirimizin hayatını zindan etmeyelim. deyiverin gitsin.

Bence çok haklısınız kendileri ev tutsun kalsınlar orada sizde yardıma ihtiyacı olursa veya yemek konusunda yardımcı olursunuz
kendi ailemde olsa böyle bişeyi asla istemem

Geçen gün çay içmeye kardeşim geldi de evde yalnız olmanın verdiği alışkanlıkla nerdeyse öpüyordum kocamı, son anda aydım, güldü kardeşim de.
Görümce ve kayınbirader eşinin kardeşi de olsa yanlarında rahat olma ihtimalin yok. Ne istediğin gibi öpebilirsin, ne oturabilirsin. 5 aylık evliyim, 1-2 geceden fazla yatılı misafir istemem, gelen de olmuyor şükür.
Ben olsam konuyu dahi açtırmam, çok isterlerse de veririm yüzüğü eline otursun kardeşleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…