- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Siz atama bekleyen görümcesiniz galiba?haline şükret seni seven seninle evlenmek isteyen biri olduğu için.böyle kçk sorunları büyütüp kendini yıpratma
Sizi ayakta alkışlarım ben.. Ağzınıza yüreğinize sağlık...Başınızı yakıyorsunuz.Şimdi yorumuma kızarsınız düğünden bir hafta sonra kendinize bir ömür kızacaksınız.
Ben anlamıyorum dünyada tek kalan erkeği kendi kapmış gibi davranan hemcinslerime.
Bu kadar mı kör olunur bir göz?
Defet gitsin daha evliliğin ne olduğunun bile bilincinde olmayan, sizi sahiplenmemiş kendini ve ailesini size sahiplendirmiş biriyle evleneceğim diye çıldırıyorsunuz.
Ailesine neredeyse yarı maaşı yolla onlardan çöp bile yok üstüne onların çocuklarını sahiplen senin ailen o yuvaya avuç avuç para emek döksün bunlara rağmen sevildiğinimi düşünüyorsun o erkek tarafından.
Ben bu tarz kişileri okuyunca inanın erkeklerin bu kadar dejenere olmalarına hak veriyorum, bu adamlara mutasyonu böyle kadınlar yaşatıyor.
Şöyle okuyunca dedim ki valla ne gerizekalıyım
Teşekkür ederim. Cidden bu tarz paylaşımların hayal ürünü olduğunu düşünüyorum okudukça, bu kadar da gerçek olamaz.Sizi ayakta alkışlarım ben.. Ağzınıza yüreğinize sağlık...
yast özelin kapalı.Evlendikten sonra hayır demene rağmen iş bulurlarsa gelip başına kalırlar gibi
Çünkü evlendikten sonra değişiyor ne yazık ki erkekler
küçük sorun mu.?haline şükret seni seven seninle evlenmek isteyen biri olduğu için.böyle kçk sorunları büyütüp kendini yıpratma
yast özelin kapalı.
ve ben meraklardayım. nasılsın
Boşanacağımı kesin bir dille söylemiştim.Konunuz kapanmış yakalamışken sorayım eşinizle barıştınız mı? Konuyu sonuca bağlamadan kapatmanız barıştığınızı gösteriyor ama belki ben yanılıyorumdur.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun aileler öğrendi mi yoksa hala bilmiyorlar mı ?Boşanacağımı kesin bir dille söylemiştim.
Konumun kapanma nedeni ise fake imaları ve kendimi anlatamamdı. Yorumunuza göre gerçekten kendimi anlatamamışım.
Dava açıldı.
davanı açtın mı?Özelim nasıl kapalı nasıl açılacak bilmiyorum, pek iyi olduğum söylenemez ne yazık ki . Bu da bir süreç geçecek diye telkinde bulunuyorum teşekkürler.
Öncelikle Allah yardımcınız olsun aileler öğrendi mi yoksa hala bilmiyorlar mı ?
davanı açtın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?