- Konu Sahibi cheryblossommm
-
haline şükret seni seven seninle evlenmek isteyen biri olduğu için.böyle kçk sorunları büyütüp kendini yıpratma
haline şükret seni seven seninle evlenmek isteyen biri olduğu için.böyle kçk sorunları büyütüp kendini yıpratma
yapıcı yorumlar yapın bence.her sorunda ayrıl demek dile kolay.belki kız çok aşık nerden biliyorsunuz.hayat mücadele ister.Bu yorum şaka olsa gerek.
Gamze evlenmee ya. Ayrıl bu adamdan. Bir kere de şu forumdaki kadınların deneyimleri birine yol gösterse de bir kadın kendini kurtarsa!
Yol yakınken dön bu işten. Evlendikten sonra daha zor olur, nisan atmak kolay, bosanmak zordur. Sıkıntı yaşayacağın aşikar. Yeni evlilerin evinde milletin ne isi var? 3 yıla yakındır evliyim. Simdi gelse benim kardeşim bile kalsa istemem yani. Rahat edemezsiniz.Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
yapıcı yorumlar yapın bence.her sorunda ayrıl demek dile kolay.belki kız çok aşık nerden biliyorsunuz.hayat mücadele ister.
ben çözüm odaklı olunması yanayım.dünyada insan çok.ama insan bir kez aşık olur ya da doğru kişiyi bulur.elbette sorunlar olacaktır.ama ayrılık ilk seçenek olmamalıYa evet girsinler 4 kişi aynı eve çok aşık nasılsa mücadeleye değer dünyada tek erkek de o kalmıştı zaten. Siz bu kafayla devam edin bu mücadeleci ruhu koruyun mazallah erkekler kaçar yoksa.
evliliğe çok özeniyorsun istiyorsun anlıyorum o yüzden böyle yorum yapıyorsun.ama evlilik senin sandığın gibi toz pembe bir şey değil arkadaşım. evlenmek için bir erkek bulabilmiş olmak çok büyük bir olay değil ayrıca. önemli olan o erkeğin, birliktelik boyunca istikrarlı, fedakar, sevgili, ilgili olmasıdır. elbette nişanlılıkta bazı sorunlar yaşanır ama aşılabilecek sorunlar vardır aşılamayacak sorunlar vardır ve bu arkadaş evlendikten sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacak maalesef. durum ortada.haline şükret seni seven seninle evlenmek isteyen biri olduğu için.böyle kçk sorunları büyütüp kendini yıpratma
nasıl sıkıntı yaşayabilir ki.yıllardır yalnızım.sevgilim olmadı.kolay değil hem sevdiğin hem sevilen olmak.bende malesef sizi anlamıyorum.aşkı yaşamadan ölme ihtimalim bile olduğu için bu konuda çk hasasım.çok üzülüyorum.aşk kolay bulunmazevliliğe çok özeniyorsun istiyorsun anlıyorum o yüzden böyle yorum yapıyorsun.ama evlilik senin sandığın gibi toz pembe bir şey değil arkadaşım. evlenmek için bir erkek bulabilmiş olmak çok büyük bir olay değil ayrıca. önemli olan o erkeğin, birliktelik boyunca istikrarlı, fedakar, sevgili, ilgili olmasıdır. elbette nişanlılıkta bazı sorunlar yaşanır ama aşılabilecek sorunlar vardır aşılamayacak sorunlar vardır ve bu arkadaş evlendikten sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacak maalesef. durum ortada.
anlıyorum.ben de bekarım 32 yaşındayım senin gibi düşünmedim hiç. şuan beni deli gibi seven adama aşığım. ama bir araya gelmem çok zor. ki ona rağmen ölürüm, biterim, yalnızım, hep yalnız kalırım modunda değilim. umarım aradığın aşkı bulursun kendini bu kadar üzme bence.nasıl sıkıntı yaşayabilir ki.yıllardır yalnızım.sevgilim olmadı.kolay değil hem sevdiğin hem sevilen olmak.bende malesef sizi anlamıyorum.aşkı yaşamadan ölme ihtimalim bile olduğu için bu konuda çk hasasım.çok üzülüyorum.aşk kolay bulunmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?