- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
doğru ya.
evde çalışması gereken 2 bekar var ama konu sahibi hala para gönderiyor. bir de o bekarlar sözde iş bulup kuma gibi konu sahibinin evine yerleşecekler
bu kadar sömürüye rağmen hala evlenmek, delilik.[/QUOT. .cahili gütmek zor
inşallah evlenmezsin.Okuyorum kızlar okuyorum... Hepinize de hak veriyorum.ben başımın gözümün sadakası olsun deyip gönderdim ailesine para.heaabımjz ortak çünkü düğünü beraber yaptığımız için.ama istedikçe istediler evimi sahiplendiler .nişanlıma bugün demediğim laf kalmadı.çok canım yanıyo insan herkesi kendi ailesi gibi sanıyor
Cahili gütmek çok zor
asıl cahil sensin bu konuda.
Şöyle okuyunca dedim ki valla ne gerizekalıyıminşallah evlenmezsin.
yaşın çok genç.
psikolojin çöker, mahvolursun bunların içinde.
memur kızsın.Şöyle okuyunca dedim ki valla ne gerizekalıyım
buralarda sana benzeyen akademisyen bir arkadaş vardı.Şöyle okuyunca dedim ki valla ne gerizekalıyım
Yüzsüz .geçinilecek bi tip de değil ki.olabikitesi sıfır.nerde bi m.l var beni buluyor yemin ederimBen olaya başka bir açıdan bakacam. Diyelim ki sen dünya iyisi bir insansın kapını açtın gel dedin. Hemşire olacak kızımız bir ev tutup özgürce yaşamak çatır çatır kendi parasını harcayıp ayakları üzerinde durmak varken niye sığıntı gibi abisinin evinde kalmak ister? Hiç düşünmüyor mu yani bunu? Valla eziklik bazı kadınların ruhunda var. Güçlü olayım kendi başıma mücadele edeyim yok, illa birinin evine ocağına ilişecek
Ünlü psikiyatrist Ayhan Songar yıllar önce bir gazetedeki köşesinde şöyle yazmıştı;Bana genç bir kadın getirdiler,baygındı,elleri dişleri adeta kilitliydi.Yanında kayınvalidesi olduğunu söyleyen kadın,"bir şey anlamadık hocam" diyordu."Konuşup gülüyorduk,birden yere yığıldı,yoksa bizden gizlediği bir hastalığı mı var"Kadını ayılttık,ağlamaya başladı.Onunla başbaşa konuştuğumda,2 çocuğu olduğunu,memleketten gelen 2 kaynının onlarla yaşadığını anlattı.Eşiyle rahat olamadığını,evliliğin getirdiği samimiyeti yaşayamadığını belirtti.Son olayda da kayınvalidesinin küçük oğlumu da göndereceğim demesiyle dünyası kararıp bayıldığını söyledi.Yalvardı,hocam eşimle ,lütfen konuşun,dayanamıyorum diyerek.Konuştum,bir şey yapamam hocam,dedi.bizde böyle,yoksa adım hain evlada çıkar.Böyle bir yazıydı.Yani yapacak olan vazgeçmiyor.Lafa değil davranışa bakmalı,sonra ya tamam,ya devam...gamze ben senin eski konularını da hatırlıyorum..Demek sonun da aileni ikna ettin ve evleniyorsun.. Çok çok iyi düşün derim. hala bir şansın var..
Bu yaşadıkların aslında evliliğinin fragmanı.. Daha fazlası seni bekliyor. Sırf 7 yıldır emek veriyorum diye de, bazı şeyleri göz ardı etme.. İnsanlar sırası geliyor 30 yıllık kocalarını boşuyor...
yani görümce hanımın hizmetçisi olacaksın.Yüzsüz .geçinilecek bi tip de değil ki.olabikitesi sıfır.nerde bi m.l var beni buluyor yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?