- Konu Sahibi askrhpozitif
-
merhaba kızlar Allah nasıp ederse bu yaza dugunum var ve kayın pederım beyaz esyaları almak ıstıyor bense hala renk ve modellere karar veremedım bosch marka aldırıcam ama renk sıyah mı grı mı olsun bılemedım sıyahlar ıcıme sındı aslında ama cevremdekıler kafamı
cok karıstırdılar kır cok gosterır el ızlerı falan hep gorunur yok mutfagı bogar falan denılınce baya bı ıkılemde kaldım yardımcı olurmsunuz szce hangı renk olmalı
merhaba kızlar Allah nasıp ederse bu yaza dugunum var ve kayın pederım beyaz esyaları almak ıstıyor bense hala renk ve modellere karar veremedım bosch marka aldırıcam ama renk sıyah mı grı mı olsun bılemedım sıyahlar ıcıme sındı aslında ama cevremdekıler kafamı
cok karıstırdılar kır cok gosterır el ızlerı falan hep gorunur yok mutfagı bogar falan denılınce baya bı ıkılemde kaldım yardımcı olurmsunuz szce hangı renk olmalı
tsk ederım evet sıyahlar ınanılmaz hos duruyor cızılıyorsa kı ılk kendı evıme cıkmıcam kırada oturucam ordan oraya tasınırken
hayırlı olsun şimdiden
siyah cam evet çok hoş duruyor ama çok çizildiği doğru en güzel gri almak benim fikrim
Ama şimdi şu renkli çamaşır makineleri falan var renkleri çok hoşuma gidiyor özellikle bordo olanlar ben öyle alırdım
ya sımdı ılk kıraya cıkıcam daha sonra kendı evımıze tasıncaz ıns dolaplarımı ona gore ayarlarımda kırı ve cızılmesıydı bunlar cok problem olursa dıye cok korkuyorum evde devamlı duran bı bayan olmucam en azından ılk sene bı sure ayrı yasıcaz sonrasındada calısırsam devamlı temızlıge ayıracak bı vaktım olmaz gıbıBence de çok leke gösterir ve boğar ama mutfağa göre de değişir bazı mutfaklar var çok ferah çok güzel onlara siyah yakışıyor. Dolapların rengi uyumu da önemli tabi. Garanti olsun diyorsan gri daha iyi.
en güzeli klasik beyaz adı üstünde beyaz eşya sırf görüntü ve fazla para alsınlar diye siyah ve gri modellerini çıkardılar üstelik millet enayi gibi 2 katı para ödüyor hiç gerek yok....
grınınde ;2 cesıdı var cnm bırı kaplama bırı ıse celık olanı hangısını aldın kı senSakın gri alma
Ben aldım 6 ay oldu evleneli kac kere sildim o dolabı bılmıyorum nefret geldi artık.<br>
Kı dolabım da inox hotpointin hani su aktif oksijen olanından o kadar para doktuk 50 kez sordum iz brakmaz demi diye brakmaz dediler ama yanından sürtünerek gecsen bile hemen cizgi olusuyo . Dokundugun an butun elının cızgılerı dolaba cıkıyor<br>
Alma sakın benden tavsıye
En güzeli beyaz evet klasık belkı ama en azından cok ugrastrmaz senı Bende cok titizlendim ilk basta esyalar konusunda ama ınan evlenınce hayat telasındn dolabının rengının hıc onemı kalmıyo
<br>en güzeli klasik beyaz adı üstünde beyaz eşya sırf görüntü ve fazla para alsınlar diye siyah ve gri modellerini çıkardılar üstelik millet enayi gibi 2 katı para ödüyor hiç gerek yok....
hımm o derece dıyorsunbenimkiler gri ama iz yapma gibi birşeyi yok.ama şimdi alacak olsam kesinlikle beyaz alırım
<br>renklerden sıkılan biri olarak ve renklerin kamufle edilmesi zor olduğundan, beyazı tercih ederdim. öyle de yaptım.<br>
sıkılırsanız üzerine buzdolabı süsleri var sticker, onlardan yapıştırırsınız, beyaz hemen benimser.<br>
ama diğer renkleri sıkıldıktan sonra kamufle etmek, değiştirmek çok zor.
<br>Benim gri ocağım var çok sinir bozucu. İnoksmudur nedir. Ocağı köpükle silince hemen durulayıp kurulamak gerekiyor yoksa köpük izleri kalıyor.
<br>siyaha bende olumlu bakmıyorum...ama ben gri aldım....buzdolabı-fırın ve bulaşık makinesi...ve cok da memnunumç.Arçelik benimkisi. beyaz renkte de parmak izi dışında tüm kirler belli oluyo bence.hem görüntüsü de hoş.....zevk meselesi tabi.....enayi gibi fazla para vermiş olabilirim bi miktar ama en azından evim istediğim gibi oldu...Rabbim pişmanlık vermesin,bi senedir gayet memnunum
<br>o enayilerden biri de benim o zaman
ben gri aldım siemens hiç de pişman değilim konu sahibi arkadaşım. beyaz bana çok çiğ geliyordu.mutfak dolaplarım da beyaz ayrıca tekdüze olacaktı. <br>
gri bana göre gayet hoş duruyor. temizliği de beyazlara göre daha pratik. sadece çamaşır mak. beyaz aldım kaplı dolap yeri vardı nemli ortamda olacağı için onu tercih ettim.<br>
<br>
ocak alırsan camlı almanı tavsiye etmem benim tek sinir oldugum sey camlı ocagım
içine sinen eşyaları alırsın umarım.<
memnun olduguna cok sevındım hangı marka aldın kaplamamı cam mı aldım pekı canmBenim beyaz eşyalarımda siyah. Çizilme olmadı hiç 1 yıllık evliyim, ama iz gösterdiği doğru. El izi su izi vs. Ama ben yinede pişman değilim, farklılığı seviyorum yine olsa yine siyah alırdım.
sıyah cam olanları guzl duruyor ama cogunluk grıden yanabana siyah kaba geliyor bence gri daha hoş hemde çizik felan olunca siyahta çok belirgin olur hele el isi leke izi aşırı belli oluyor bence gri tam karar
guzelmıs cnm GULE GULE kullan ıns ben buzdolabında dondurucusu asagıda olsun ıstıyorumben hepsinin siyah olmasını önermiyorum canım kullanan bi tanıdığım var dokundugun an iz bırakıyor sürekli dokunndugun gibi silmen gerekir çeyizime ben gri siyah karısık aldım ama ocağımı siyah aldıgıma cok pişman oldum normalde bişey görünmese bile davlumbazın ışığı yanında bütün lekeler ortaya cıkyıormuş ama aldık bikere napalım beyazlarda cok hoş ama fiyatları braz daha pahalı bana sorarsn beyaz cok da hoş duruyor ama tabi dolapalrının rengi beyazsa oda güzel durmaz bak bnm aldıklarım aşağıda linkleri gönderdim
ADX-6001 Ankastre Davlumbaz Modelleri ve Fiyatları | Vestel
AOB - 6014 Ankastre Ocak Modelleri ve Fiyatları | Vestel
AFX - 601M Ankastre Fırın Modelleri ve Fiyatları | Vestel
Vestel ABX-301 E Ankastre Bulaşık Makinesi Modelleri ve Fiyatları | Vestel
LG F14A8RDS5 Çamaşır Makinesi | LG Electronics Türkiye
LG GN-M702GLHW Çift Kapılı Buzdolabı | LG Electronics Türkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?