evlılık oncesı yardımınıza ıhtıyacım var kızlar

butun herseyım bosch olucak cnm benımde mutfak aletlerını falanda ordan alıcam bı tv farklı olucak ondada emın degıl ya arcelık yada samsung bakalım artık hangısı olursa

butun herseyım bosch olucak cnm benımde mutfak aletlerını falanda ordan alıcam bı tv farklı olucak ondada emın degıl ya arcelık yada samsung bakalım artık hangısı olursa

samsung o zaman...yani aslında hata sermaye içerde dönmeli yerli malı olmalı ama adamlar yapıyor işte iyisini..

Merhaba canim hayirli olsun simdiden rabbim mutluluk huzur versin.

bence beyaz al.istedigin gibi kullan ayrica bosch alma benimkiler bosch ve cok pismanim keske arcelik alsaymisim diyorum

Merhaba canim hayirli olsun simdiden rabbim mutluluk huzur versin.

bence beyaz al.istedigin gibi kullan ayrica bosch alma benimkiler bosch ve cok pismanim keske arcelik alsaymisim diyorum
tsk ederım cnm sende bosch tan memnun degılsın sanırım esyalarımı sectım bı kucuk ev aletlerımde markalar farkı
samsung o zaman...yani aslında hata sermaye içerde dönmeli yerli malı olmalı ama adamlar yapıyor işte iyisini..
aynen ama yapacak bısey yok cnm ya

Pamuga cook az bebeyagi dok dolabi sildikten sonra onu ustune yedir az yag olcagi icin yagli yagli olmuyo parlatiyo ve silme izi kalmiyo haftada bir fln yapsan yeter biz evde celik buzdolabina davlumbaza fln oyle yapiyrz :)

Arkadaşlar eski bir konu ama ileride de bulaşık makinesi arayıp bu sayyfaya bakan olabilir o nedenle deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Yeni taşındığımız evin içerisinde Vestel ABX-301 E Ankastre Bulaşık Makinesi var. Alt rafındaki tekerlekler hiç bir sistem olmadan, serbest bir şekilde makinenin kenarındaki çıkıntıların üzerinde ilerliyor. Kapağı açınca oradan kapağa geçmesi umuluyor ama her zaman öyle olmuyor. İtip çekerken bulaşıklar yerinden fırlayacak gibi oluyorç Tangur tungur bir şey. Hiç kullanışlı değil. Eski makinem siemensti. Modelini hatırlamıyorum. Çok ama çok kullanışlı idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…