- Konu Sahibi askrhpozitif
-
bende bir takıntı var. bir beyaz eşya hangi marka ise diğerleri de öyle olmak zorunda. mutfakta farklı markalar gözümü tırmalıyor. benim bütün eşyalarım bosch. geçende buzdolabımı değiştireyim dedim yol bir vestele bakayım fiyatları öğrenmek açısından dedim. mesela bulaşık makinasının kapağını açtım benimkinin yanında maket gibi kaldı sanki..sonra arçeliğe girdim inan o da öyle. ben beyaz eşya konusunda bosch tek geçerim.
butun herseyım bosch olucak cnm benımde mutfak aletlerını falanda ordan alıcam bı tv farklı olucak ondada emın degıl ya arcelık yada samsung bakalım artık hangısı olursa
tsk ederım cnm sende bosch tan memnun degılsın sanırım esyalarımı sectım bı kucuk ev aletlerımde markalar farkıMerhaba canim hayirli olsun simdiden rabbim mutluluk huzur versin.
bence beyaz al.istedigin gibi kullan ayrica bosch alma benimkiler bosch ve cok pismanim keske arcelik alsaymisim diyorum
aynen ama yapacak bısey yok cnm yasamsung o zaman...yani aslında hata sermaye içerde dönmeli yerli malı olmalı ama adamlar yapıyor işte iyisini..
Sakın gri alma
Ben aldım 6 ay oldu evleneli kac kere sildim o dolabı bılmıyorum nefret geldi artık.
Kı dolabım da inox hotpointin hani su aktif oksijen olanından o kadar para doktuk 50 kez sordum iz brakmaz demi diye brakmaz dediler ama yanından sürtünerek gecsen bile hemen cizgi olusuyo . Dokundugun an butun elının cızgılerı dolaba cıkıyor
Alma sakın benden tavsıye
En güzeli beyaz evet klasık belkı ama en azından cok ugrastrmaz senı Bende cok titizlendim ilk basta esyalar konusunda ama ınan evlenınce hayat telasındn dolabının rengının hıc onemı kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?