- Konu Sahibi askrhpozitif
-
yavas yavas sıyahtan vaz gecıyorum sanırım leke kaldı mı ben sınır olurum strese gırerım kesın off cok tsk ederım Allah sımdıden analı babalı buyutsun ıns kucagınıza almayı nasıp etsınMerhaba ben 14 aylik evliyim butun beyaz esya(beyaz denirmi bilmiyom:). ) larimi bosh tanaldim hepsi siyah
buzdolabimin onu siyah cam dolaptan her ne cikarirsn leke oluyo ben her elimi kuruttugumda nemli havlu peceteyle dokunulan yerleri siliyorum hemencecik cikiyo
bulasik makinasinda bi problem yasamadim kapaktaki acma yeri parmak izi olabilir
camasir makinamin ustune ortu kullanmiyorum su damlaciklari lekeoluyo ve kolay temizlenmeyen cinsten
davlumbazda toz cok cabuk belli oluyo firindadaproblemim yokcam oldugu icin hemen cikiyo ama ocak beni mahvetti kesinlikle temizlenmiyo ustunde yag cozlermi bekletmedim sicak sumu dokmedim saatlerce ovmadimmi yok hic bi sekilde cikmiyo oda cam ve camn ustunde yag izleri gibi var siliyorum parliyo normal ısikta gozukmuyo temiz duruyo ama davlumbazin isigini acinca berbat ki cevremde bi kac tane daha var siyah kullanan herkeste ayni problem var buarada ankastre benim mutfak dolaplarim siyah beyaz oldugu icin siyah almistim hani cok sikayetci degilim ocak disindakilerden. iki calisan insan ne kadar kirletebilir ama bebis bekliyoruz o gelincede bu kadar kolay olur mu bilmiyorum onuda goz onunde bulundurun isterseniz
annemın evınde hersey boy bı camasır makınası arcelık tek arıza yapanda camasr makınası oldugu ıcın korkuyorum arcelık almaktan evet arcelık daha ucuzBide unutmadan bosh ta siyah urunler tek model camasir bulasik buzdolabi camasirla bulasikta sorun yok ama buzdolabinin sebzelik cekmecesi bana kucu k geliyo biraz bi cekmece sebze icin biri et icin et icin olan kisima sebze koyamiyosun donuyo et kisminin o kadar buyuk olmasi biraz gereksiz geldi bana cunku ben etlerimi dondurucu kisima yemeklik olarak ayirip koyuyorum gunluk cikariyorum
bence illa siyah alcam diosaniz arceligin siyahta gardirop tipi dolabi var onu inceleyin bide 3 ay once bi ark evlendi herseyini arcelik aldi beyz ankstre ve o hepsinden cok memnun ki fiyatlarda farkediyo kiyaslama icin solim bizim 11 bin tutmustu arcelikten alsak 8500falan tutyodu bosh daha kaliteli mantigina gittim ama pekte fark yokmus
ınox degılde cnm celık almayı dusunuyorum:26:gule gule kulln cnmCanım en son açtığım konularıma bakarsan bende aynı şekilde kararsızdım. Gri yani İnox ablam aldı ve sakın ama sakın alma dedi el izi su lekesi hersey yapıomus ve özel temizleyicilerle temizlemek gerekiyormuss bence artık iyice demodeleştir. Beyaz en güzeli ama model fazla yok beğenemedimVe sonunda karar verip Cam yüzeyli Siyah Aldım. Çünkü bayıldım Banada kir el izi gösterir alma dediler ama içimde heves vardı napayım silerim Aldıklarım bunlar canım.
Eki Görüntüle 893381 Eki Görüntüle 893382 Eki Görüntüle 893383
Bosch marka iyi seçim bizim evdeki beyaz eşyalarımızda boschmerhaba kızlar Allah nasıp ederse bu yaza dugunum var ve kayın pederım beyaz esyaları almak ıstıyor bense hala renk ve modellere karar veremedım bosch marka aldırıcam ama renk sıyah mı grı mı olsun bılemedım sıyahlar ıcıme sındı aslında ama cevremdekıler kafamı
cok karıstırdılar kır cok gosterır el ızlerı falan hep gorunur yok mutfagı bogar falan denılınce baya bı ıkılemde kaldım yardımcı olurmsunuz szce hangı renk olmalı
memnun olduguna cok sevındım hangı marka aldın kaplamamı cam mı aldım pekı canm
merhaba kızlar Allah nasıp ederse bu yaza dugunum var ve kayın pederım beyaz esyaları almak ıstıyor bense hala renk ve modellere karar veremedım bosch marka aldırıcam ama renk sıyah mı grı mı olsun bılemedım sıyahlar ıcıme sındı aslında ama cevremdekıler kafamı
cok karıstırdılar kır cok gosterır el ızlerı falan hep gorunur yok mutfagı bogar falan denılınce baya bı ıkılemde kaldım yardımcı olurmsunuz szce hangı renk olmalı
konuya acıklık getırenler olmus ız bırakmasın ıstıyorsanız grı dıyıp gecmeyın inox parmak izi bırakmayanlar tercih edniz hiçbir şikayetiniz olmaz... Sıyaha gelınce bende sıyah asıgıyım mutfak dolaplarım bembeyaz lake beyaz esyalarımda siyah esya ıstıyorum ama cesaret meselesı bakımı gercekten cok zor...helekı bebeklı evde tıtız hanımlara gore degıl dıye dusunuyorum...
ınox parmak ızı bırakmayanlardan tercıh edıcem kendı evıme gecınce beyaz esyalar cok cıg duruyo sevmıyorum
markaya gelıcek olursak kesınlıkle turk markası bakmamalısın kı ıkı gunde elınde patlamasın
ben samsung asıgıyım urunlerı cok klas samsung,bosh,silverline,sımens,sharp favorı markalarım baskasına da bulaşma derım bu tarz seyler zırt pırt degıstırılecek seyler degıl 1 kere paraya kıy omur boyu kullan...
merhaba kızlar Allah nasıp ederse bu yaza dugunum var ve kayın pederım beyaz esyaları almak ıstıyor bense hala renk ve modellere karar veremedım bosch marka aldırıcam ama renk sıyah mı grı mı olsun bılemedım sıyahlar ıcıme sındı aslında ama cevremdekıler kafamı
Mutfağa göre de değişir aslında
Büyük ve siyahlı beyazlı bi mutfağa siyah derim
Ama fazla büyük değilse siyah kapatır ve evet tozu da fazla belli eder, o yüzden gri derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?