- Konu Sahibi askrhpozitif
-
markada kararlıyım zaten boschtan baska bısey dusunmuyorum cok sukur ımkanımızda var bı alırsam tv yı arcelık yada samsung alıcamBosch marka iyi seçim bizim evdeki beyaz eşyalarımızda boschrenk seçeneğine gelicek olursak kesinlikle gri almalısın görsel olarak çok daha zengin duruyor bence :112:
yanı sıyh tozu bellı eder pc bıle 2 gunde ustu toz kaplıyor ama yınede hos gorundu gozumecanım ben 4,5 yıllık evliyim bütün beyaz eşyam beyaz ve Arçelik marka olrak çok memnunum ama renk olarak pek sayılmaz izleri ççok belli ediyor bence siyahda çok belli eder bence gri almalısın daha hoş olur hemde temizliği ayrıca hayırlı olsun şimdiden
vestele hıc bakmadım cnm dırek bosch dusundum esım enıstesı arcelıge falan goturdu ama bana bıraz kaba geldı ıcıme sınmedı nedenseVestel benimkiler. Kampanya vardı şimdi hatırlamıyorum ama uyguna almıştım sanırım. Cam buzdolabım falan. Ama ocağımı temizlemesi zor oluyor onu belirteyim. Oda siyah cam, pırıl pırıl durmuyor. Silmesi falanda zor oluyor.
Bu arada imkanın varsa bosh marka al tabiki.
suan ıcın kırada olucam kendımıze aıt evımız var aslında ama orda otururmuyuz bılmıyorum ısıne bıraz uzak mesafede o yuzden kırada dururuz gıbıme gelıyor gercı dolaplarımıı esyalarıma gore ayarlarım zatende bılemıyorum yınedekonuya acıklık getırenler olmus ız bırakmasın ıstıyorsanız grı dıyıp gecmeyın inox parmak izi bırakmayanlar tercih edniz hiçbir şikayetiniz olmaz... Sıyaha gelınce bende sıyah asıgıyım mutfak dolaplarım bembeyaz lake beyaz esyalarımda siyah esya ıstıyorum ama cesaret meselesı bakımı gercekten cok zor...helekı bebeklı evde tıtız hanımlara gore degıl dıye dusunuyorum...
ınox parmak ızı bırakmayanlardan tercıh edıcem kendı evıme gecınce beyaz esyalar cok cıg duruyo sevmıyorum
markaya gelıcek olursak kesınlıkle turk markası bakmamalısın kı ıkı gunde elınde patlamasın
ben samsung asıgıyım urunlerı cok klas samsung,bosh,silverline,sımens,sharp favorı markalarım baskasına da bulaşma derım bu tarz seyler zırt pırt degıstırılecek seyler degıl 1 kere paraya kıy omur boyu kullan...
tsk ederım cnmÖncelikle hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin :)
Ben beyaz esyalarimi boschtan aldim ve beyaz aldim adi üzerinde 'beyaz' esya :)
Gayette memnunum :)
karar vermek cok zor ılk kırada oturucam sonra kendı evımıze cıkarmıyız bılmıyorum aslında o taraflara gıtmek ıstemıyorum bıraz uzak bı yerdeMerhaba ben de alırken o kadar cok düşünmüştümki bunları sonunda inox aldım evlendıkten 4 ay sonra kendı evıme cıktım mutfak dolaplarım beyaz mürdüm oldu hatrı sayılır buyuklukte mutfagım ve dolabım keske dıyorum beyaz ankastre alsaydım ama olan oldu :)o yuzdne kıradaysanız gri almanız kendı evınızde dolaplatınıza uygun almanız tavsıyem
masallah cnm sanırım ole bırazda sans dedıgın gıbıvalla canım benimkiler Arçelik maşallah nazar degmesin4,5 yıldır tık bile demediler yabancı markalar ii çıkacak die bişi yok bence birzcık da şans meselesi denk gelmesine bakıyo yani
ınsanın kafası cok karısıyor dımı o kadar emındım kı sıyah ıstedıgıme annemler teyzemler kafamı karstırdılar olece kala kaldım ıkılemden alıpta pısman olursam hepsı ben demıstım dıyeceklerAldığım yer eşyalar benden çıkmadığı sürece değiştirebilirsiniz dedi. Acaba bende siyahtan vazgeçip Beyaz mı alsam.. Hala gönlüm siyahta çok asil duruyor..Arçelik aldığımızada üzüldüm
celık alıcm herhalde onlar daha saglam oluyormus evet sıyahta o asıllıgı vermek lazımBenim tamamı gri ve bosch. Bir kere markadan çok memnun kalacaksın.
El izi vs parmak izi olmaz dedikleri çelik gövdeli gride bile oluyor. Su izi desen 1 gün silme bak nasıl var.
Ama siyahta çizilmeler çok belli olur. Bir de çok ince bir dekorasyon gerektirir siyah. Gereken zenginliği katmazsan ortama ortamı sadece boğar bence.
tsk ederım cnm kımınde bellı oluyor kımınde bellı olmyor marka farklıgından mı kı acabaSelam şimdiden hayırlı olsun canım,benım bütün beyaz eşyalarım samsung inox temizlik açısından çok kolay temizleniyor.Genelde Herkez parmak izinden şikayetçi ama benımkılerde hıç belli olmuyo.Bence gri tercih et daha hoş duruyor.
sıyah her halıkarda temızlemesı dıgerlerıne gore daha zor olucak sanırımMutfağa göre de değişir aslında
Büyük ve siyahlı beyazlı bi mutfağa siyah derim
Ama fazla büyük değilse siyah kapatır ve evet tozu da fazla belli eder, o yüzden gri derim
evet haklısın çek de siyah beyaz dekorasyonu da baydı sanki ya...
klıselestı ben mutfagımda lımon sarısı ve fıstık yesılı dusunuyorum tabı once beyaz esyalara karar vermem lazım:26:evet haklısın çek de siyah beyaz dekorasyonu da baydı sanki ya...
onu hıc duymadım cnm yada gordumde ısmını bılmıyorudm murdumde guzel renk hatta arcelıgın camasır makınaları falan varabanozlar şimdi çok moda bence abanoz olmayabılır adı sarımtrak bısı kendınden cızgılı gıbı
ben kendı mutfagımı begenıyorum adıom bası beyaz murdum mutfak var :) hos cok ıddalıyım bu forumdada cok resım var ama en ıyı beyaz murdum dızaynı bende :) desem
abanozlar şimdi çok moda bence abanoz olmayabılır adı sarımtrak bısı kendınden cızgılı gıbı
ben kendı mutfagımı begenıyorum adıom bası beyaz murdum mutfak var :) hos cok ıddalıyım bu forumdada cok resım var ama en ıyı beyaz murdum dızaynı bende :) desem
klıselestı ben mutfagımda lımon sarısı ve fıstık yesılı dusunuyorum tabı once beyaz esyalara karar vermem lazım:26:
Merhaba,merhaba kızlar Allah nasıp ederse bu yaza dugunum var ve kayın pederım beyaz esyaları almak ıstıyor bense hala renk ve modellere karar veremedım bosch marka aldırıcam ama renk sıyah mı grı mı olsun bılemedım sıyahlar ıcıme sındı aslında ama cevremdekıler kafamı
cok karıstırdılar kır cok gosterır el ızlerı falan hep gorunur yok mutfagı bogar falan denılınce baya bı ıkılemde kaldım yardımcı olurmsunuz szce hangı renk olmalı
suan ıyıce kararsız kaldım memnun olanda var olmayanda sanırım tamamen sans ısı:26:Merhaba,
Mutfağımda ikisinide kullanıyorum ocagım siyah cam , buzdolabı,davlumbaz ve fırınım gri , marka olarak siemensler ve ben memnunum. Ocak çok kolay temizleniyor öyle toz leke felanda göstermiyor. Gri olanlarada ıslak elle dokunulmadığı sürece leke olmuyor. İkısinide alabilirsin ama mutfak dolaplarının rengi çok önemli bence.
suan ıyıce kararsız kaldım memnun olanda var olmayanda sanırım tamamen sans ısı:26:
mutfagına uymadıgı ıcınmı memnun degılsın cnm renklerındenBeyaz almanı tavsiye ederim canım. Siyahlar çok şık duruyor fakat parmak izi ciddi sorun oluyor elinde bezle gezmen gerekiyor. Gri inox ben kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Beyaz olsaydı mutfagima çok daha güzel uyardı. Daha kolay temizleyebilirdim. Degistirince beyaz alicam inşallah..
annemın evınde hersey boy bı camasır makınası arcelık tek arıza yapanda camasr makınası oldugu ıcın korkuyorum arcelık almaktan evet arcelık daha ucuz
Evet canim. Başka bi evde oturacagimi düşünerek inox almıştım, şuanki evimde mutfak dolaplarim kahverengi ve cok kapatıyor beyaz olsa daha aydınlık gözükürdü diye düşünüyorum. Bir de parmak izi bırakmıyor ama felaket su lekesi gözüküyor özellikle bulaşık makinesinde. Bir de ocağın üstünü temizlemek bence beyazda çok daha kolay.(annemin evinde yıllarca beyaz kullanmıştık ordan biliyorum) gride ise ocağın üstü daha pütürlü.mutfagına uymadıgı ıcınmı memnun degılsın cnm renklerınden
anladım cnm sılınınce cıkıyorsa sorun olmaz gıbı herhalde begendıgım modellerde tutmacı yok hepCanım beyaz eşya şans işi biraz marka kalitesine inanmıyorum benim annemde arçelik kullanıyor bi kaç kere sorun yaşadı ama bende arçelik aldım herşeyimi hiç sorun yaşamadım gayette memnunum hele ki fırınım çok memnunum .Buzdolabım ocak bulaşık makinem fırınım gri çamaşır makinem siyah.Gride hiç sorun olmuyo iz leke filan ama siyahta su lekesi belki oluyor ama microfiber bezle siliyorum gidiyor canım birde aklında bulunsun canım buzdolabında tutac olsun direk elle açılanlarda daha çok elle daha fazla temas olduğu için daha çabuk lekeleniyor.
ocak ustum sıyah olucak sanırım grı alırsam beyaz cok sırıtacak gıbıEvet canim. Başka bi evde oturacagimi düşünerek inox almıştım, şuanki evimde mutfak dolaplarim kahverengi ve cok kapatıyor beyaz olsa daha aydınlık gözükürdü diye düşünüyorum. Bir de parmak izi bırakmıyor ama felaket su lekesi gözüküyor özellikle bulaşık makinesinde. Bir de ocağın üstünü temizlemek bence beyazda çok daha kolay.(annemin evinde yıllarca beyaz kullanmıştık ordan biliyorum) gride ise ocağın üstü daha pütürlü.
tsk ederım cnmÖncelikle hayırlı olsun
Aslında bu renklilerin kullanışlı olup olmaması kişiye göre değişiyor. Kayınvalidem gri almıştı mutfak eşyalarını ve çok pişman iz yapıyor diyor. Ben de hepsini beyaz aldım çünkü klasik düşünürüm ben beyaz eşya beyaz olur diye
bende bir takıntı var. bir beyaz eşya hangi marka ise diğerleri de öyle olmak zorunda. mutfakta farklı markalar gözümü tırmalıyor. benim bütün eşyalarım bosch. geçende buzdolabımı değiştireyim dedim yol bir vestele bakayım fiyatları öğrenmek açısından dedim. mesela bulaşık makinasının kapağını açtım benimkinin yanında maket gibi kaldı sanki..sonra arçeliğe girdim inan o da öyle. ben beyaz eşya konusunda bosch tek geçerim.BUZDOLABI
Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAQ2448STR
ÇAMASIR MAKINASI
Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - Low Frost - KGE58AL30N
ARCELİK LCD
A42-LS-9378 LED Televizyon - 106 Ekran - LED Televizyonlar Modelleri ve Fiyatları | ARÇELİK
ARCELİK LCD
A40-LB-8376 LED Televizyon - 102 Ekran - LED Televizyonlar Modelleri ve Fiyatları | ARÇELİK
BULASIK MAKINASI
http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/bulaşık-makineleri/60-cm-genişliğinde/SMS68L08TR.html
ANKASTRE SET
Bosch Classic Ankastre Set 3 - Gold.com.tr
KIZLAR BI BAKAR MISINIZ SIZCE NASILLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?