Oda olurBen leoparlı tayt giysem herhalde üstüme kusar gerçi benim de yüreğim kaldırmaz en iyisi düz tayt diyorum. :))
Hehehe. Benim eşim beni öyle görse, o elindeki ne diye gırgırı alıp mekanizmasını incelemeye başlar. Yani çıplakken gırgır yapacaksak, olabilir de, leoparlı tayt ne yav?Leoparli tayti giyip eline girgiri aldigini dusun sonra kocanin gozunu onu ne gec yerleri girgirla hesabi canim istemeyen koca yoktur herhalde karisini oyle gorup tabi tecrube etmedim henuz gerek duymadim ama yapanlar ise yaradi diyo
Hehehe. Benim eşim beni öyle görse, o elindeki ne diye gırgırı alıp mekanizmasını incelemeye başlar. Yani çıplakken gırgır yapacaksak, olabilir de, leoparlı tayt ne yav?
Adam evlilik öncesi zaman kısıtlılığından ve "kapalı kutu'dan'' dolayı farklı yaklaşıyordu, şimdi evlendin, adam kapalı kutuyu açtı, hep varsın, hep yanındasındır diyedir.. bence yani. Demek ki neymiş, eski haline getirmek senin elinde, öyle gecelikle, taytla olacak iş değil bu.Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.
Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Burda bi üye eşini böyle tahrik ediyormuş zamanında bu tavsiyeyi vermiş burda o günden beri bu espri yapılıyor ama kimdi üye bilmiyorum hatırlamıyorum hala buralardaysa ondan tavsiye almak lazım işi biliyo benceya su fantezileri toparladiginiz bi kaynak filan var mi azcik faydalanalim
Valla bizimkinde istek aynı da bende aynı değilHerkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.
Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Ay ben öyle bişey yapsam eşim, napıyosun kalk belin ağrıyacak süpürge açayım falan derBence bu olay genel insan libidosuyla ilgili bişey. Biz 6 yıldır aynı yataktayız hiç öncesi-sonrası farkı yaşamadık. Gecelik, şu bu ben çok severim ama eşim birazdan çıkarıcağın şeyi hiç giymeye uğraşma kafasında. Kızlar böyle özelleri açmak huyum değildir ama yatarken giysi giymemek bizim sırrımız olabilir belki bilemiyorum
Herkesin kendi tercihi istegi tabi çokta guzel biz ilk zamanlar öyleydik simdi evde iki bebe vardüsünemiyorum o hal durdugumu
Deprem falan olursa zor olurValla yaz kış, hatta hastayken(grip) falan bile hep aynı sadece alt iç çamaşırıyla yatıyorum
İşte çocuk ayaklandıysa biraz zor gibi o işlerYa ben de bu sabahlık ne gereksiz bir şey diyordum.
Gece bebeyle ilgilenirken sabahlık veya bornozla mı dolaşsak acaba? Yatağa da anadan üryan girsek?
Ya benim sıpa badıl badıl gelirse sonra ayıkla pirincin taşını..
Bu konuya daha önce değinmiştik ama yine söyleyeyim ben :) Evt zor olur ama 38 yaşındayım bu güne kadar öyle bişey yaşamadım Allah korusun, tabi bu yaşamayacağım anlamına gelmez ama düşünsenize 38 yıl deprem ya da herhangi bi felaket olacak diye her gece rahat edemeye edemeye kıyafetle yatsam boşuna yatmış olacaktımDeprem falan olursa zor olur
Valla bizimkinde istek aynı da bende aynı değiltabi doğumdan sonra oldu bu olay . Mesela ben içtikten sonra sevişmeyi daha çok severim . emzirdiğim için içemiyorum .Ahh ah eski beni çok özledim neyse en fazla bi sene daha böyle devam eder. Sonra vursun sazlar, oynasın kızlar
İşte çocuk ayaklandıysa biraz zor gibi o işler
Eyvahlar olsunHem de ne zor. Asker arkadaşı gibi k.çımızı dönüp yatıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?