Evlilik öncesinde ve evlilikte cinsel istek neden farklı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fikrim sorunuzla ayni neden ?

Evlenince sorumluluklar dertler arttigi icin kafa dolu oluyor o yuzden. alkol alinca daha istekli olunmasi gibi. Bizde oyle yani

Ben de evlenmeden önce çok istekliydim evlenince resmen büyü bozuldu cinsel anlamda tam anlamıyla çöküşteyim bekarkenki hallerimi özlüyorum halen çözüm bulamadım

Ben de bir insan neden cinsellik istemez onu anlamıyorum.

Şu an hava o kadar sıcak kiiii yeminle kolumu kaldırasım yok, alerjime iyi gelmiyor diye klima taktıramıyorum, üstelik soğutmacıyım, vantilatörün karşısında şişmiş kurbağalar gibiyim, bu sebepleeee köşe bucak kaçmaktayım:))

Çok alakasız biliyorum ama bu rumuzu almayı çok istemiştim benden önce kim almış diye üzülmüştüm:)

Yasak herzaman daha tatlıdır...

Yani sevgili ve nişanlıyken dedigin gibi cok asiri istek aliyordu simdide oyle kötü degil yani. Her iki tarafta ne zaman isterse yapiyoruz acaba evlendikten sonra viraz kendinizi salmis olabilir misiniz yoksa hala ayni mi

Adam haftanın yedi günü çalışıyor. Belki de ben bencillik ediyorum.

Ten uyumu gercekten varsa farkli olmamasi gerekiyor. Hatta evlenince daha da artar. Is olsun diye evlenince boyle olabilir ancak.
İş olsun diye evlenen var mıymış ya?
Çok severek evlendik. Çok da engel aştık.
Ben sebebi buldum sanırım.
Adam haftanın yedi günü çalışıyor.
Yalnız iş olsun diye evlenmek tabiri güzelmiş

Kızlar, eşim yıllık izinde dünden beri. Ve dün gece aman Allah'ım bir şeyler oluyor. O nedir ya diye bi baktım Adam yorgunmus meğer cidden. Ben bahane sanıyordum vallahi. Haftanın yedi günü çalışıyor

Ten uyumundan bahsedilmiş. Bizde olduğunu düşünüyorum. İlk günden beri dört yıllık iliskimizde hep hissettim bunu. Ama yorgunluk bayağı etkiliyor demek ki insanı. Keşke ben de çalışsam da yorulsam

Yani sevgili ve nişanlıyken dedigin gibi cok asiri istek aliyordu simdide oyle kötü degil yani. Her iki tarafta ne zaman isterse yapiyoruz acaba evlendikten sonra viraz kendinizi salmis olabilir misiniz yoksa hala ayni mi
Bir dönem saldım doğru. Depresyondaydim ki hala öyleyim ama daha hafif şu an. Acaba diyorum duygusal çöküşte olan birine yaklaşmak zor mu geldi?

Bir dönem saldım doğru. Depresyondaydim ki hala öyleyim ama daha hafif şu an. Acaba diyorum duygusal çöküşte olan birine yaklaşmak zor mu geldi?
Olabilir mesela benim basim bile agrisa moralim bozulur suratsızlasirim esim benimle ilgilenmez o gun bir iki sorar canim neyin var bisy mi oldu birimi canını sıktı diye yok basik ağrıyor derim orda konusma biter diğer gune kadar. Ama diger gun beni arar isteyken askim seni oyle gormek istemiyorum bi sorun varsa bana anlat cozelim bizim artik ozelimiz yok senin derdin benimde derdim ama bir daha seni o sekilde gormek istemiyorum der. Yani ilgi bekliyorlar ne kadar moralin bozuk olsa dahi esini gkrunce gulumse saril op hep yaninda otur konu acmaya calis

Reactions: Kuf
Canım insan artık her gün aynı evde yanyana olunca e canı istediğinde de yapicagini bildiği için normallesiyor bence bu olayın en kötü tarafı sıklıkla duş almak

Reactions: Kuf
Sohbetimiz hiç bitmez. Bıcır bıcır hep konuşuruz ikimiz de. Ama bir dönem gerçekten ben bile kendimden sıkılmıştım. O dönem açmıştım konuyu işte. Düşününce, zaten yorgun geliyordu, ben de ruhunu yoruyordum sanırım. Şimdi daha iyiyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…