fikrim sorunuzla ayni neden ?Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.
Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Dışarda çalış, üstüne gel evde çalış, büyük çocuğun istekleri, küçük çocuğun gece sabaha kadar zırlaması derken bir de yatakta kocamla tepişecek halim kalmıyor şahsenBen de bir insan neden cinsellik istemez onu anlamıyorum.
Ben de insan kocasini/ karısını nasıl arzulamaz diye düşünüyorum . Böyle yorumlarla karşılaşınca.Ten uyumu çok çok önemli bir konu bende katılıyorum size
Ben de bir insan neden cinsellik istemez onu anlamıyorum.
Çok alakasız biliyorum ama bu rumuzu almayı çok istemiştim benden önce kim almış diye üzülmüştüm:)Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.
Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Herkese merhaba.
Yani sevgili ve nişanlıyken dedigin gibi cok asiri istek aliyordu simdide oyle kötü degil yani. Her iki tarafta ne zaman isterse yapiyoruzHerkese merhaba.
Adam haftanın yedi günü çalışıyor. Belki de ben bencillik ediyorum.Biz yasamadik. Evlenmeden once de cinsel birlikteligimiz vardi. 2 yildir evliyiz, hala istekliyiz. Esim benden daha cok istekliydi, hala da oyle. Cunku ben daha yogun calisiyorum. Birkac aksam eve gec geliyorum ve yorgun oluyorum. Bu benim istegimi en cok dusuren sey. Belki is stresi ve yorgunluktur sizde de sorun.
İş olsun diye evlenen var mıymış ya?Ten uyumu gercekten varsa farkli olmamasi gerekiyor. Hatta evlenince daha da artar. Is olsun diye evlenince boyle olabilir ancak.
Ben benÇok alakasız biliyorum ama bu rumuzu almayı çok istemiştim benden önce kim almış diye üzülmüştüm:)
Bir dönem saldım doğru. Depresyondaydim ki hala öyleyim ama daha hafif şu an. Acaba diyorum duygusal çöküşte olan birine yaklaşmak zor mu geldi?Yani sevgili ve nişanlıyken dedigin gibi cok asiri istek aliyordu simdide oyle kötü degil yani. Her iki tarafta ne zaman isterse yapiyoruzacaba evlendikten sonra viraz kendinizi salmis olabilir misiniz yoksa hala ayni mi
Olabilir mesela benim basim bile agrisa moralim bozulur suratsızlasirim esim benimle ilgilenmez o gun bir iki sorar canim neyin var bisy mi oldu birimi canını sıktı diye yok basik ağrıyor derim orda konusma biter diğer gune kadar. Ama diger gun beni arar isteyken askim seni oyle gormek istemiyorum bi sorun varsa bana anlat cozelim bizim artik ozelimiz yok senin derdin benimde derdim ama bir daha seni o sekilde gormek istemiyorum der. Yani ilgi bekliyorlar ne kadar moralin bozuk olsa dahi esini gkrunce gulumse saril op hep yaninda otur konu acmaya calisBir dönem saldım doğru. Depresyondaydim ki hala öyleyim ama daha hafif şu an. Acaba diyorum duygusal çöküşte olan birine yaklaşmak zor mu geldi?
Sohbetimiz hiç bitmez. Bıcır bıcır hep konuşuruz ikimiz de. Ama bir dönem gerçekten ben bile kendimden sıkılmıştım. O dönem açmıştım konuyu işte. Düşününce, zaten yorgun geliyordu, ben de ruhunu yoruyordum sanırım. Şimdi daha iyiyiz.Olabilir mesela benim basim bile agrisa moralim bozulur suratsızlasirim esim benimle ilgilenmez o gun bir iki sorar canim neyin var bisy mi oldu birimi canını sıktı diye yok basik ağrıyor derim orda konusma biter diğer gune kadar. Ama diger gun beni arar isteyken askim seni oyle gormek istemiyorum bi sorun varsa bana anlat cozelim bizim artik ozelimiz yok senin derdin benimde derdim ama bir daha seni o sekilde gormek istemiyorum der. Yani ilgi bekliyorlar ne kadar moralin bozuk olsa dahi esini gkrunce gulumse saril op hep yaninda otur konu acmaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?