Evlilik öncesinde ve evlilikte cinsel istek neden farklı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık içebiliyorum. :KK45:
Daha doğrusu önceden hiç desteğe ihtiyaç duymazken, arz talep gayet iyiyken doğumdan sonra ihtiyaç duymaya başladım.
Normalde hiç alkol arayan biri değilim. Ortada alışkanlık falan yok yani..

Emzirme işi bitince eşimle içmek istedik. Ve ben bunu keşfettim. Kafam iyiyken daha istekliyim.

Demek ki farketmesek bile stres altındayız ve kendimizi baskılıyoruz. Alkol rahatlatarak başka şeylere düşündürüyor. :eğlence:

Üç aylar gelince ara verdik tabi..:KK70:
Biz öncesinde de içerdik :KK50: Hamilelikle bıraktım içmeyi . Eşimde benle bıraktı . Özledim yaaa ne alem yapardık:KK1:

Deprem olur diye sokaga cikabileceginiz kiyafetlerle yatmiyorsunuz degil mi?
İc camasirla degilse de kendimi rahatca sokaga atabilecegim giysilerle yattigim olmadi hic, hele de yazin, bina yikilsa son derdim donumun gorunmesi olur herhalde :olamaz:

Herkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.

Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Malesef öyle oluyomuş . Dibinizden ayrılmayan adam kaçıcak yer arıyor evlenince şöyle yaparız böyle yaparız kurulan hayaller amaaan ne gerek vara dönüyor 🙈

Evlendikten sonra normallesiyor tabiki ben 11 yıllık evliyim tabiki evli değilken bir birimize olup biterdiik şimdi heyecan azaldı

Cinselliği aktif yaşamaya başlayınca tam aksine insanın canı istiyor. Yanı bizde öyle oldu.
Bekarken canımız istese de bir yere kadar, neyin ne olduğunu bilmediğimiz için...
Ama evlendikten sonra eşim de ben de her zaman istekli olduk.
Bunun sırrının yatağa çıplak yatmak olduğunu sanmıyorum;)
Ben üst üste pijama giysem de ya da eşim hoşlanmadığım bir şekilde evde dolaşsa da biz birbirimizi hep arzuladık.
Ten uyumu denen sey bu noktada devreye giriyor.
Olmadığı zaman feci bir şekilde arıyorsun, bu çok başka bisey...

Abaza oluyorlar evlenmeden önce çünkü

Düzenli ilişki belli bir süre sonra doyuruyordur .
Normal düzene iniyordur. Evlilik değil birlikte yaşam sonucunda da böyle oluyor

O ilk tutku gelip gecici bir durum , ilk baslardaki tutku zamanla diniyor
Bu arada ilerleyen yaş , stres , yorgunluk da cok etkili istegin azalmasinda
Yani siz hala cok arzuluysaniz problem tabi ama bizde ikimizde ayni sekilde ilerledigimiz icin sikayetimiz yok bu konuda
Bazen sevgililik gunlerini anar guleriz hatta , vay anasini falan diye

Şuan bu dertten kafayı yemek üzere olan biri olarak danışmak istiyorum ben de. Benim de eşim hergün olsa yok demeyecek ve ben bana ellmeyen yılanbin yaşasın modundayım. İşin sonu cinselliğe gidecek diye sarılmaya bile korkuyorum. Zevk aldığım iatediğim olmuyor mu oluyor ama ayda 1 2 kez. Yani hergün veya haftada 2 3 keze ne gerek var modundayım. Ve bu aramızda büyük sorunlara doğru yol alıyor. Bana da istekli olma noktasında el atsanız :)

Kendimi gordum resmen
Sebebini bulamadim ama

Benzer bir durum yaşamadım canım . Birebir yaşıyorum. :KK70: Sadece cinsellikten bahsedersek ne zaman ki ortam müsait olmaz o zaman bir ilgi, bir alaka, bir ısrar.. .......yasaklar veya imkansızlıklar cazip geliyor galiba.

Aşağı yukarı herkes yaşıyor mu yani?:silah:
Biz yasamadik. Evlenmeden once de cinsel birlikteligimiz vardi. 2 yildir evliyiz, hala istekliyiz. Esim benden daha cok istekliydi, hala da oyle. Cunku ben daha yogun calisiyorum. Birkac aksam eve gec geliyorum ve yorgun oluyorum. Bu benim istegimi en cok dusuren sey. Belki is stresi ve yorgunluktur sizde de sorun.

Bizde de tersi oldu ben çok istekliydim evlenmeden önce bir an önce evlenmeye can atıyorrdum hatta evlenince boş günüm geçmez herhalde derdim:oops: evlendim ne oldu libidom yerlerde. Beklediğimi bulamadım ben açıkçası hayal ettiğim gibi değilmiş cinsellik eşimle veya benle ilgili sorunlar vardır belki de bilmiyorum ama evlilik sonrası istek azaldı bende.

Ya bu gırgır muhabbeti hep yapılıyor, ben kaçırmışım o konuyu. Çok merak ettim, nedir bu gırgır olayı? :110:
hımmmm..hemen gidip leopar taytini giyoyon ..eğer taytın yoksa pazarda var al..sonra nuri alco fon müziğini acıyın..yetileri girgirliyin 🤣🤣herifin de seni görecek tabi senin haberin olmamış gibi...davranacan 😂sonra gör gümbürtüyü

Cinselliği aktif yaşamaya başlayınca tam aksine insanın canı istiyor. Yanı bizde öyle oldu.
Bekarken canımız istese de bir yere kadar, neyin ne olduğunu bilmediğimiz için...
Ama evlendikten sonra eşim de ben de her zaman istekli olduk.
Bunun sırrının yatağa çıplak yatmak olduğunu sanmıyorum:KK66:
Ben üst üste pijama giysem de ya da eşim hoşlanmadığım bir şekilde evde dolaşsa da biz birbirimizi hep arzuladık.
Ten uyumu denen sey bu noktada devreye giriyor.
Olmadığı zaman feci bir şekilde arıyorsun, bu çok başka bisey...
Ten uyumu çok çok önemli bir konu bende katılıyorum size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X