- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Ciddi misinizHiç gerek yok çok rahatım bu konuda cinsellik sevilecek bişey değil 6 yıldır rahatım böyle iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misinizHiç gerek yok çok rahatım bu konuda cinsellik sevilecek bişey değil 6 yıldır rahatım böyle iyi
Kesinlikle bütün iş gırgır da bitiyorHer zamani senle oldugu icinGayet normal aksam taytini giy guzel bi halıları gırgırla
Şaka bi yana gayet normal canim sevgiliyken senle zamanlari kısıtlıydı
Biz öncesinde de içerdikBen artık içebiliyorum.
Daha doğrusu önceden hiç desteğe ihtiyaç duymazken, arz talep gayet iyiyken doğumdan sonra ihtiyaç duymaya başladım.
Normalde hiç alkol arayan biri değilim. Ortada alışkanlık falan yok yani..
Emzirme işi bitince eşimle içmek istedik. Ve ben bunu keşfettim. Kafam iyiyken daha istekliyim.
Demek ki farketmesek bile stres altındayız ve kendimizi baskılıyoruz. Alkol rahatlatarak başka şeylere düşündürüyor.
Üç aylar gelince ara verdik tabi..![]()
Malesef öyle oluyomuş . Dibinizden ayrılmayan adam kaçıcak yer arıyor evlenince şöyle yaparız böyle yaparız kurulan hayaller amaaan ne gerek vara dönüyorHerkese merhaba.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere evlilik öncesi ve evlilikteki cinsel istek konusunda oluşan farktan konuşmak istiyorum.
Flört döneminde çok istekli olan hatta size tapan bir adam evlendikten sonra neden aynı şekilde davranmaz?
Bunu kısaca "Artık elinin altında da ondan." cümlesiyle açıklayabilir miyiz cidden ya?
Konuştuğumda iş stresi, maddi kaygılar gibi cevaplar alıyorum ama önceden de vardı tüm bunlar. Şimdi ne değişti?
Benzer bir durum yaşayan var mı? Fikrinizi ve çözüm önerilerinizi öğrenmek isterim.
Şuan bu dertten kafayı yemek üzere olan biri olarak danışmak istiyorum ben de. Benim de eşim hergün olsa yok demeyecek ve ben bana ellmeyen yılanbin yaşasın modundayım. İşin sonu cinselliğe gidecek diye sarılmaya bile korkuyorum. Zevk aldığım iatediğim olmuyor mu oluyor ama ayda 1 2 kez. Yani hergün veya haftada 2 3 keze ne gerek var modundayım. Ve bu aramızda büyük sorunlara doğru yol alıyor. Bana da istekli olma noktasında el atsanız :)
Biz yasamadik. Evlenmeden once de cinsel birlikteligimiz vardi. 2 yildir evliyiz, hala istekliyiz. Esim benden daha cok istekliydi, hala da oyle. Cunku ben daha yogun calisiyorum. Birkac aksam eve gec geliyorum ve yorgun oluyorum. Bu benim istegimi en cok dusuren sey. Belki is stresi ve yorgunluktur sizde de sorun.Aşağı yukarı herkes yaşıyor mu yani?![]()
mesela kışın çizmelerinizle yatağına girerek sasirtabilirsinizBiz ne giydirelim peki onlara?
Vay arkadaş. O zaman her gün başka kılığa gireyim de merak etsin.![]()
hımmmm..hemen gidip leopar taytini giyoyon ..eğer taytın yoksa pazarda var al..sonra nuri alco fon müziğini acıyın..yetileri girgirliyinYa bu gırgır muhabbeti hep yapılıyor, ben kaçırmışım o konuyu. Çok merak ettim, nedir bu gırgır olayı?![]()
Bizde durum tam tersi :) isteksizleşen benim.Aşağı yukarı herkes yaşıyor mu yani?![]()
Ten uyumu çok çok önemli bir konu bende katılıyorum sizeCinselliği aktif yaşamaya başlayınca tam aksine insanın canı istiyor. Yanı bizde öyle oldu.
Bekarken canımız istese de bir yere kadar, neyin ne olduğunu bilmediğimiz için...
Ama evlendikten sonra eşim de ben de her zaman istekli olduk.
Bunun sırrının yatağa çıplak yatmak olduğunu sanmıyorum
Ben üst üste pijama giysem de ya da eşim hoşlanmadığım bir şekilde evde dolaşsa da biz birbirimizi hep arzuladık.
Ten uyumu denen sey bu noktada devreye giriyor.
Olmadığı zaman feci bir şekilde arıyorsun, bu çok başka bisey...