kalemkutu amin canım inşallah. Benimde tek tesellim o. eğer benm için hayırlıysa onu unutmayım ama hayırlı değilse içimden sök at sevgisini diye dua ediyorum....
canancım gerçekten seni çok iyi anlıyorum. içinin nasıl yandığını tahmin edebiliyorum. madem oğullarını böyle çok düşünüyorlar o güzel oğullarına öğretselermiş ya "gelinim şöyle olmazsa kabul etmeyiz" diye. bunların hepsi bahane. hadi seni öğretmen gelin istiyoruz diye istememişler. benim bir sebebim bile yok.ki seninde çok saçma, hani aklım mantığım onuda kabul etmiyor zaten. ama benim bir sebebim bile yok. ailesiyle tanışmadan önce, haber getiriyodu annesinden babasından. gelinimizi ne zaman istemeye gidiyoruz diye. bir tanıştım, ne olduysan köyden başkası olmaza çevirdiler lafı. ya beni beğenmediler tip olarak. bunuda düşündüm ama erkek arkadaşım gün içinde en az 5 kere sen gerçekmisin, ruyamısın ne kadar güzelsin derdi. eğitim desen zaten iyi bir eğitim alıyorum. okuyorum diye ev işi yemek vs bu tarz işleride boşvermiş değildim. kısacası ne aradılarda bulamadılar çok merak ediyorum.. Seninki gönüllerine göre öğretmen bir kız, benimkide köyden bir kız bulsun.. Her geçen saniyelerinde yürekleri sızım sızım sızlasın, bize ettikleri akıllarından çıkmasın...
kpss sınavından önce sürekli arıyodu şu aralar kesildi çünkü atanmam yine kesin değil atanırsan bırakmam seni diyo. bunun aileside aradılar konuşular kaç defa .ama atanırım diye düşünmüşler olmayınca vazgeçtiler.ondan sonra kaç kişi teklif etti kimsenin yüzünü bile görmek istemiyorum erkeklerden tiksindim o bana bunu yaptık ki bi başkası ne yapar hem bidaha imkansız böyle sevemem