Evlilik planları yaparken gelen ayrılık :( çok acı çekiyorum

:43: çok tşk ederim canım yorumun çok duygulandırdı beni. inan yapmadığım şey kalmadı, gel barışalım diyorum, küs değiliz diyor. ben ona hep Pamuğum derdim. Pamuğum musun diye sordum. Şuanda sana hep acı çektiriyorum, pamuktan çok taş olabilirim ben ancak dedi :( Buluşursak, asla bu konuları konuşamıcaz adım gibi biliyorum, dayanamam sarılırım. Oda aynı şekilde. Burnumda tütüyordun dediğinde, daha çok tütücem dedim. Sen eski beni çok arıcaksın dedim. NE yaparsan yap kabulüm, ama hep beni severek yap dedi. Şapşal, ben ona kıyamam ki :( hep dedin, ailen ne ettiyse sana etti. Biz çok mutluyduk. ama duk işte. geceleri uyuyamıyormuş, benim içim kan ağlıyor be adam ne uykusu :47: çok söyledim, eğer seviyorsan arkasında dur (bunu ağzımla bile dedim düşünün yani) sevmiyorsan soğuduysanda soğudum de, ikimizde acı çekmeyelim. seviyorum diyor, seninle hiç sorunum yok diyor. gerçektende öyle hiç kavgamız olmazdıki bizim. herşeyi hallederdik. şuan facebookta engellemiş yine, kesin kızkardeşleri yüzündendir. yarın haftabaşı, iş yerine gidince başlıcak, özledim, canım bilmemne.. istemiyorum böyle. en iyisi görüşmemek sanırım. ne halin varsa gör seni kendinle baş başa bırakıyorum dedim. ama birşey itiraf edeyimmi, onu o kadar çok seviyorumki, ailesi böyle aklına giricek benden soğuycak diyede çok korkuyorum. diceklerki şimdi, gerçekten aşıksa seviyorsa soğumaz. ama işte sevgim o kadar büyükki riske bile atmak istemiyorum. hemde o bu sevgiyi haketmezken :14:

Pamuğum mu diosun bende pamuk kalplim diyorum..sizi çok kendime benzettim canım ya ondan bukadar üzüldüm sanada.Erkek arkdaşımada sordum fln bizim başımıza gelse diye ben seni bırakırmıyım kız dedi gerçi onun ailesinde olmuş böyle bi durum... kuzenini ailesi sevdiği kıza vermeyip köyden nişanlamış ..sevdiği kızda buna inat nişanlanmış sonra ikiside dayanamayıp nişanı atıp evlendiler.şimdi 2 yaşında oğulları var..kaldıki o beni başkasına yar etmezmiş..:26:

Ben eminim seni sevdiğinden tabiki özlicek kolaymı okadar yıl...ama inan ailesi yenilcek ben diyorum siz mutlu olcaksınız.ama daha sen okuyorsun ve onlarla savaşcak güçte değilsin.başka biri olsa evlenip gidin derim.Ama onun aklını karıştırıyorlar bütün dengesizliği ondan onada acıyorum çünkü arada kalmış..görüşme imkanınız varsa görüş uzaktan zor... deki böyle olmaz ben yanındayım en azından bu davranşları yaprsan ve o yinede bırakırsa ellerini...emin ol seni annesi 5 kerede evlendirse unutamaz..Ben vur kır diyenlerden değilim sonuçta sevgi var ortada aldatma yok yalan yok düşünsene bunlar olsa ne kadar kötü ..hala birbirniz seviyorsunuz ve ayrılmayın isterim,ailesi değişir umarım sana karşı.

Evt canım pamuğum derdim :( Bana neler derdi biliyomusun... Öğrenci olduğumu biliyordu, birgün konsere gittik. Tüm konser boyu bana bakıp, ben seni beklicem kararımı verdim dedi. Kendi kendine şerefi namusu üzerine sözler verdi. Belki tutamadı ama, bir erkek için böyle sözler kolay verilmez. Evet bu insan beni böyle sözleri verecek kadar çok sevdi... Zaten sen olmazsan evlenmem dedi. Daha öncede ailesi kız buluyormuş, onlara kalsa şimdiye kırk kere evlenirdim dedi. Ama bilmiyorum kafam çok karışık. Ben ona dedimki, er yada geç biz birlikte olucaz ben senin peşini bırakmam. Laf arasındada ağzımdan aşkım kelimesi çıktı, sonra pardon falan dedim. Ağzımdan kaçtı dedim, hep kaçsın dedi. Bana dese ki, soğudum senden, istemiyorum bu kadar canım yanmaz. Ama birde şu var, daha şimdiden bu kdar çok karışan ailesi biz birlikte olsak burnumdan getirir. Hani oğlunun mutlu olmasını istese, adım gibi eminim benden daha fazla mutlu olabileceği bir kız yoktur. O derece iyi anlaşıyorduk. Aslında bugünden için görüşelim dicek diye bekledim, napıcaksın pazar dedi. Araba yarışı vardı, kaç haftadır bekliyodum ona gidicem dedim. Daha ayrılmadan plan yapmştık beraber gidicektik fakat yarışlar ertelendi. Sonra sesini çıkarmadı. BEnimle görüşücekmisin diyince hayır dedim. Çünkü biz ayrılmadan 1 gün önce buluştuk, sorunlarımızı konuşucaktık. Sustu kaldı, sarıldı, elimi tuttu, saçımı kokladı... Hiçbirşey konuşamadık. Sevmesem yanında ne işim var, zamanla aşılcak bazı şeyler dedi. Ertesi gün ayrıldık. BUluşsak yine aynısı olucak adım gibi eminim. Arabayla ben bunu bi yere bırakıyorum, ordan otobüse binip gidiyordu. Son ayrılıcamız zaman kopamadı benden. Ben seni hiç bırakmak istemiyorum ki diyip durdu. Bırakma zaten dedim. Yok bırakmamda şimdi bile yanımdan gitmeni istemiyorum dedi. En az bi yarım saat kalırdık arabada öylece müzik dinlerdik, gidemezdi yanımdan. BUnları yazarken ben bile inanamıyorum :( evet bu insanla ayrıyız şuanda... Geçen hafta istanbuldaydım, hayatımda ilk defa gittim. Ona mesaj attım. İStanbul çok güzel ve etkileyici bir şehir, ama senin gözlerin istanbuldanda güzeldi diye... İçimde ne varsa döktüm, dayanamıyorum artık yardım et dedim. Aynı aşkı yaşadık sen nasıl dayanıyorsun dedim. Böyle konuşunca oda dökülüyor biraz. Ailesi rahat bıraksa çocuk benimle olucak... Evlatlıktan reddedilme boyutuna bile gelmiş.. Çok merak ediyorum 23 yaşımda üni öğrencisi bir genç kızım dahada önemlisi oğullarını deli gibi seviyorum ve benimle çok mutluydu. Ben ne yapmış olabilirimki... Sende erkek arkadaşının kıymetini bil tatlım. Ama hayatta herşey oluyor inanki herşey oluyor... Bizim ilişkimiz 1 haftada değişti. Benden yüzük istemişti, parmak ölçüm için. Tabi çaktırmamaya çalışıyor ama anlıyor insan.. Yıllık iznini alıp tatile gitti, bi kaç gün kalıp geri döndü, bensiz tadı yokmuş.. Dedim ya birbirinize sahip çıkın. Eğer o isteseydi, ben onun için tüm dünyayı yakardım. Ama o benim sadece içimi yaktı. Şu mübarek ayda ah etmek istemiyorum ama, bizi bu hale düşürenler bizi unutup kendi canlarının derdine düşsünler.. Öğlen cepten msj attım dayanamadım. Bu şehir bana dar geliyor artık. Tabiki cevap gelmedi. Acaba kız kardeşimi okudu, yada biri gördümü mesajı bunları düşünmekten duramıyorum. Beni seviyorsan uzak dur dedi. Nasıl bir cümledir bu ben anlam veremedim. Zamanı gelince tekrar birlikte olucakmışız. Nasıl olucazki.. Benim içim kan ağlıyor, canım yanıyor, duvarlar üstüme geliyor. Hem aşkın zamanımı olur. Hayatıma girerken acaba doğru zaman diye sordunmuki... Şimdi bu yazıyı okusa, ne desen haklısın dicek bana. Ben çok kötü bir insanım ve seni haketmiyorum dicek. O kadar elim kolum bağlı hissediyorumki kendimi. Bir kula bu derece bağlanacağım aklıma gelmezdi. Hani şey diyemiyorum, amannnn canım boşver zaten şu özelliği bana göre değildi. Her genç kızın hayallerinde biri vardır ya, ilerde eşim şöyle biri olsun böyle biri olsun diye. Bu insan benim hayallerimdekine birebir uyuyordu. Belkide o yüzden çok acı çekiyorum ve vazgeçilmez gibi hissediyorum. Duanı esirgeme canım, hakkımda hayırlısı olsun ama onu unutmak ikimiz içinde en hayırlısı sanırım. Birde nasıl unutucamı bilsem :( :( :(

Bugün konuştuk. Onu son kez aradım, son kez.. Bana güven, ben sana bekle dedim dedi. Bıktım herşeyden dedi. Demekki birtek ben acı çekmiyorum. Bugün düşündümde kızlar, bana tekrar dönse, kabul etsem bile hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Benim içimin acısı dinmeyecek. Şuanda o bile benim mutsuzluğuma çare değil. Acımı yarayla yaşadım, yaşıyorumda.. Yara kabuk bağlar geçer, izi kalsada geçer.. Ama o sızısıyla yaşayacak...

tatlım yasadıklarına gercekten cok uzuldum .ama bence erkek arkadasının aılesınden cok senın sevgılın sorunlu .oncelıkle sevgılının aılesı senın kım oldugunu ne yaptıgını okudugunu herseyı bılıyor demıssın ,pekı o ılk tanısma olur olmaz neden sankı hıc bırseyden haberlerı yokmus gıbı bız okulun bıtmesını fılan bekleyemeyız dıyıp sacma sapan bahaneler uretmısler ?
bence bunlar bahane aılesı kesın senı oglunun yanına yakıstıramadı ,veya senı cok ustun kulturlu gordu korktular senden .
hadı dıyelım kı aıle sorunlu ,pekı senın sevgılın bu durumu sana neden anlatıyor ,senın ısrarınla anlattı pekı senın sevgılın neden daha ılk sorunda hemen pes ettı ?
cnm bana kalırsa sorun senın sevgılınde,sevgılın bence duygularından emın degıl o abuk subuk bahanelrı ureten de kendısı .benım de erkek arkadasımın aılesıyle tanısmamız tesadufen oldu .cok soguk karsıladılar annesı degılde kızkardesı .yuzume bıle bakmadı slm bıle vermedı .olece karsımda bacak bacak ustune atıp telefonuyla ılgılendı .ıster ıstemz kırıldım uzuldum .o bulusmadan sonra da hıc yakınlık gormedım .en son daha bundan 3 hafa once gıbı sevgılımın kızkardesıyle sorunlar yasadım .erkek arkadsımla aksam eglenmeye cıkıcaktık ,bende samımıyet olsun dıye kızkardesınıde davet etmek ıstedım ,telefonda sevgılıme kardesını versene telefona dedım -o da cok sevındı ve kardesını verdı .ben daha bırsey soylemeden kardesı yuzume telefonu kapadı .cok uzuldum ben hıc bırsey yapmadım ona tepkısıne anlam veremedım .ama sevgılım benım yanımda oldu .evde cıddı kıyametler kopmus .acık acık aıleye restı cekmıs .bu kız sıze bırgun saygıda kusur yapmadı ,senın kızın bu kıza slm vermezken karsısında yayılarak oturup suratına bakmazken ,suzan yıne alttan aldı yıne yakın olmak ıcın ugrastı .sız ne yaptınız bunca seye ragmen hıc bırsey ,en sonunda suzan yıne samımıyet olsun dıe kızını gıdecegımız yere davet ettı .senın kıızn ne yaptı suratına tel kapadı ,bundan sonra anne benım ıcın suzanla mutlulugum onemlıdır ,kendımce karar aldım kım mutlulugmuza engel oluyorsa hayatımzdan elıyecegız .bu elıyecegımız kısıler sızde olsanız evet elıyecegız .bı kız ıcın annenı babanımı sılceksın dersenız evet sılecegım annne ,aynı terbıyeszlıgı suzan da yapsaydı gozunun yasına bakmam onca yıla emege bakmam sılerdım dems .restı cekmıs aıleye .aılesı sımdı farkındalar ogullarını kaybetmek uzere olduklarını.annesı de kızına bagırms saygılı olucaksn dıe .
oyle ıste tatlım ,senın sevgılın senın arkanda durma gıbı bı caba sarfetmemıs .hem ne o oyle senı faceden bı engelleyıp bı engelı kaldırmak resmen oyun oynuyor .bence cnm sen kendını hıc yorma bu ınsan ıcın .sevseydı ztn yanında olurdu boyle sacma sapan oyunlar oynamazdı

Öncelikle çok tşk ederim canım ilgin için. Haklısın, ben sormadımmı ona. Söyledim, öğrenci olduğumu nereli olduğumu biliyordun bana bahane üretme dedim. Hani oğlunun yanına yakıştıramadı desem, yani kendimi beğenmiş değilimde ne bileyim güzel bulurlar beni. Çoğu arkadaşım benim ona fazla olduğumu söyledi. Övünmek için söylemiyorum, kimseyide hayatta hakir görmem ama tanışma anında ehliyetin varmı diye soru, evet arabayla geldim dedim.Hatta biz onunla ogün pikniğe gitmiştik, piknikten kızkardeşini iş yerinden alıp onlara geçtik. Bende onların oturduğu yeri bilmediğimden anahtarı erkek arkadaşıma verdim, sen kullan geç kalmayalım dedim. Kız kardeşini almaya gidince şoför koltuğunda abisi, yanında ben. Ama araba benim. Yani bir tuhaf oldu. Aslında bence anormal bir durum yoktu ama, aileyi görüp değerlendirince, biz oğlanı kaybedicez korkusu sardı onları. Herneyse.. Sonra eğitim konu oldu, yurt dışına çıkıcağımı söyledim. Ev işlerinden laf açıldı, ogünde tesadüfen erkek arkadaşıma helva yapmıştım, daha öncedende birsürü şey yapıp ona yedirmişliğim var. Özellikle yeni tatlar denemeyi çok severim. Sonra işte sordu yemek yapmayı bilirmisin gibi, erkek arkadaşımda; bir helva yapmış valla parmaklarımı yedim diyince kadın burun kıvırdı, belli parmağının biri eksik dedi kafasını kenara çevirdi. Hani şöyle bir düşününce birçok özelliğim kendi kızkardeşlerinde yok, belki kültür farklılığı belki hayata bakış açısı. Ama bizde uçuk bir aile değiliz, Osmanlı ailesi derler ya aynen öyleyiz. Fakat bizim ailemizde kişilerin görüşlerine saygı duyulur. 18 yaşındaki erkek kardeşim bile kendi doğrusuyla hareket eder, müdehale etmemiz gereken bir durum olmaz, çünkü az çok ailesini tanır.Erkek arkadaşımda yanımda annesini susturmuştu. Bilmiyorumki, ailede ne konuştular. Baya tartışmalar çıkmış sanırım, evlatlıktan reddederiz demişler. Hemde beni tanımadan etmeden... Aslında rest çekmesinide istemem, bugün ailesini son derece karşısına alan yarın benide öyle karşısına alabilir. Ama arayı bulması lazımdı. Kararlı olup, ben bu kızı seviyorum demesi lazımdı. Zaman istiyor, sanırım ailesine evet ben bu kızdan ayrıldım, ama seviyorum unutamadım diyebilmek için. Kadın zatn oğlunu evlendirmek istiyor biran önce, eğer beni unutamazsa başkasıyla nasıl mutlu olabilirki.. olamayacak... Ayrılmadan 1 gün öncede, son buluşmamızda yanıma geldiğinde rengi sapsarıydı. Ne kadar üstüne gitmişlerse stresen resmen yamulmuştu. Ben onada dedim, 27 yaşında adamsın insan hayata 1 defa geliyor kararlarını kendin ver. bana soğudum de eyvallah derim, ama bu şekilde istemiyorum diye.. Benden sadece zaman istiyor. Zaman ver bana diyor. İyi dedim al ömrünün sonuna kadar düşün, evlilik için acele eden sendin evlenmek benim olmazsa olmazlarım arasında değil, kariyerim var, sınavlarım var, hedeflerim var... Herşey bu kadar iyi giderken, aniden değişmesi... Demekki böyle olması gerekiyormuş diyorum. Daha geç olmadan gördüm ailesini, onlarda tepkilerini koydular güzel bir şekilde. Gelecek ne gösterir bilemem, ama ayrılığı ortada hiçbirşey yokken 1 hafta öncesinden hissetmiştim. Hemde çok şiddetli bir şekilde. Ve er yada geç bu çocuk bana dönecek, ailesi pişman olucak. Çünkü bir kusurum olmadı ona karşı, oda bunu biliyor. Gözlerim kör değil kimin ne olduğunu biliyorum ama herşeyden bıktım diyor. Facedende silip engelleyip durmasını anlamadım. Sen çocukmusun diye kızdım bir konuşmamızda. Ben seni hiçbiryerden silmedim heleki kalbimden asla diyor. Çokta takılmıyorum ne hali varsa görsün. Senin erkek arkadaşın mertçe davranmış, helal olsun. Sezarın hakkı sezara derler ya aynen öyle. Ama bak ailesi demekki anlayışlıymış, annesi kızına kızmış, terbiyeli olucaksın diye. Düşünsene evlatlıktan redderim dese, buna erkek arkadaşın razı olsa bile sen olmazsınki... Dünyaya getirirken sormuyorlar, işlerine gelmeyinca analık haklarını haram ediyorlar, reddediyorlar. Madem öyle yapacaktın be kadın, düzgünce yetiştirseydin oğlunu. Madem sende ailenin durumunu biliyordun, benim duygularımla neden oynadın. Kime kızsam bilemedim. Ama içim rahat benim. Annem hep der, sen çok değer verdin o yüzden böyle yaptı diye.. Ezanların yüzü suyu hürmetine, benim üzülmeme bu derece neden olan insanlar Allahlarından bulsunlar. Suçum günahım yokken, hakkıma girdiler, beni bırakıp kendi canlarının derdine düşsünler. Ah sa ah, bedduaysa beddua.. 23 yaşındayım, kimse bu yaşıma kadar böyle canımı yakmamıştı :14:

Valla canım acıkcasıı ben artık erkeklerin hiçbirşeyine inanmıyorum zamanında sana söylediği sözleri unuturlarş. Biri yorum yapsa senin hakkında belkide inanınar ne bilim yaa benim inancım yokk acıkcası artık erkeklere

Öncelikle çok tşk ederim canım ilgin için. Haklısın, ben sormadımmı ona. Söyledim, öğrenci olduğumu nereli olduğumu biliyordun bana bahane üretme dedim. Hani oğlunun yanına yakıştıramadı desem, yani kendimi beğenmiş değilimde ne bileyim güzel bulurlar beni. Çoğu arkadaşım benim ona fazla olduğumu söyledi. Övünmek için söylemiyorum, kimseyide hayatta hakir görmem ama tanışma anında ehliyetin varmı diye soru, evet arabayla geldim dedim.Hatta biz onunla ogün pikniğe gitmiştik, piknikten kızkardeşini iş yerinden alıp onlara geçtik. Bende onların oturduğu yeri bilmediğimden anahtarı erkek arkadaşıma verdim, sen kullan geç kalmayalım dedim. Kız kardeşini almaya gidince şoför koltuğunda abisi, yanında ben. Ama araba benim. Yani bir tuhaf oldu. Aslında bence anormal bir durum yoktu ama, aileyi görüp değerlendirince, biz oğlanı kaybedicez korkusu sardı onları. Herneyse.. Sonra eğitim konu oldu, yurt dışına çıkıcağımı söyledim. Ev işlerinden laf açıldı, ogünde tesadüfen erkek arkadaşıma helva yapmıştım, daha öncedende birsürü şey yapıp ona yedirmişliğim var. Özellikle yeni tatlar denemeyi çok severim. Sonra işte sordu yemek yapmayı bilirmisin gibi, erkek arkadaşımda; bir helva yapmış valla parmaklarımı yedim diyince kadın burun kıvırdı, belli parmağının biri eksik dedi kafasını kenara çevirdi. Hani şöyle bir düşününce birçok özelliğim kendi kızkardeşlerinde yok, belki kültür farklılığı belki hayata bakış açısı. Ama bizde uçuk bir aile değiliz, Osmanlı ailesi derler ya aynen öyleyiz. Fakat bizim ailemizde kişilerin görüşlerine saygı duyulur. 18 yaşındaki erkek kardeşim bile kendi doğrusuyla hareket eder, müdehale etmemiz gereken bir durum olmaz, çünkü az çok ailesini tanır.Erkek arkadaşımda yanımda annesini susturmuştu. Bilmiyorumki, ailede ne konuştular. Baya tartışmalar çıkmış sanırım, evlatlıktan reddederiz demişler. Hemde beni tanımadan etmeden... Aslında rest çekmesinide istemem, bugün ailesini son derece karşısına alan yarın benide öyle karşısına alabilir. Ama arayı bulması lazımdı. Kararlı olup, ben bu kızı seviyorum demesi lazımdı. Zaman istiyor, sanırım ailesine evet ben bu kızdan ayrıldım, ama seviyorum unutamadım diyebilmek için. Kadın zatn oğlunu evlendirmek istiyor biran önce, eğer beni unutamazsa başkasıyla nasıl mutlu olabilirki.. olamayacak... Ayrılmadan 1 gün öncede, son buluşmamızda yanıma geldiğinde rengi sapsarıydı. Ne kadar üstüne gitmişlerse stresen resmen yamulmuştu. Ben onada dedim, 27 yaşında adamsın insan hayata 1 defa geliyor kararlarını kendin ver. bana soğudum de eyvallah derim, ama bu şekilde istemiyorum diye.. Benden sadece zaman istiyor. Zaman ver bana diyor. İyi dedim al ömrünün sonuna kadar düşün, evlilik için acele eden sendin evlenmek benim olmazsa olmazlarım arasında değil, kariyerim var, sınavlarım var, hedeflerim var... Herşey bu kadar iyi giderken, aniden değişmesi... Demekki böyle olması gerekiyormuş diyorum. Daha geç olmadan gördüm ailesini, onlarda tepkilerini koydular güzel bir şekilde. Gelecek ne gösterir bilemem, ama ayrılığı ortada hiçbirşey yokken 1 hafta öncesinden hissetmiştim. Hemde çok şiddetli bir şekilde. Ve er yada geç bu çocuk bana dönecek, ailesi pişman olucak. Çünkü bir kusurum olmadı ona karşı, oda bunu biliyor. Gözlerim kör değil kimin ne olduğunu biliyorum ama herşeyden bıktım diyor. Facedende silip engelleyip durmasını anlamadım. Sen çocukmusun diye kızdım bir konuşmamızda. Ben seni hiçbiryerden silmedim heleki kalbimden asla diyor. Çokta takılmıyorum ne hali varsa görsün. Senin erkek arkadaşın mertçe davranmış, helal olsun. Sezarın hakkı sezara derler ya aynen öyle. Ama bak ailesi demekki anlayışlıymış, annesi kızına kızmış, terbiyeli olucaksın diye. Düşünsene evlatlıktan redderim dese, buna erkek arkadaşın razı olsa bile sen olmazsınki... Dünyaya getirirken sormuyorlar, işlerine gelmeyinca analık haklarını haram ediyorlar, reddediyorlar. Madem öyle yapacaktın be kadın, düzgünce yetiştirseydin oğlunu. Madem sende ailenin durumunu biliyordun, benim duygularımla neden oynadın. Kime kızsam bilemedim. Ama içim rahat benim. Annem hep der, sen çok değer verdin o yüzden böyle yaptı diye.. Ezanların yüzü suyu hürmetine, benim üzülmeme bu derece neden olan insanlar Allahlarından bulsunlar. Suçum günahım yokken, hakkıma girdiler, beni bırakıp kendi canlarının derdine düşsünler. Ah sa ah, bedduaysa beddua.. 23 yaşındayım, kimse bu yaşıma kadar böyle canımı yakmamıştı :14:
sen bu çocuk ile evlensende aile mutluluğunuzu engelliyecek zamanlada sevdiğin ailesinin sözlerine kanacak bunlar çok riskli hayat zaten zor evlendikten sonra bu gibi dertlerle uğraşmak istemezdim ,istenmeyen gelin sendromu

Hiç kıyamam ya çok yazık senelere... ama emin ol kimsenin ahı kimsede kalmaz sen hep iyi kal..erkek arkdaşıının sana anlatmadağı kafasında tasarladığı planlar var ama çok büyük yanlışta hala anlaymaz mı 27 yaşında adam olmuş..seni bukadar üzmesine koruyamamasına ailesine laf anltamamasına anlam veremiyorum..Sen bence artık ciddi bir karar almalısın..Ya erkek arkadaşının yanında olucak onu hep beklicek hep sevicek bu yaptıklarını tamamen affedip onun seni kabul ettrmesini ve evlenmeyi bekliceksin ya da hayatında aldığın bu yaranın zamanla kapanmasını ve yeni insanlar tanıma umuduyla hayatına devam ediceksin.

konuyu baştan sona okudum. sizin adınıza çok üzüldüm mesra =( insan bu kadar sevip bağlanınca kopması da çok zor oluyor. fakat üzülme, zamanla acın sönecek ve inşallah senin kıymetini bilen birini bulacaksın.

bu da bir deneyim oldu işte. kimseye sonuna kadar güvenmemeyi ve erkek arkadaşınızın söylediği ''ben seni beklicem kararımı verdim'' ''Zaten sen olmazsan evlenmem'' ve sizin söylediğinizi ''Ben ona dedimki, er yada geç biz birlikte olucaz ben senin peşini bırakmam.'' tarzı büyük konuşmaların ise bir bedeli olduğunu öğrenmiş oldunuz böylece.

ilerde böyle büyük lafları söylememeye çalışın, çünkü hiç kimse vazgeçilmez değildir mesra ve Rab sizi bu sözlerden ötürü sınayabilir. maalesef ki bu tarz sözlerin sonucu hep hazin oluyor, bu yönden dikkat edin...

bu tarz sözleriniz için tövbe edin ve hayırlı bir evlilik için dua edin.

son olarak bu sevgi konusu hepimizi yanıltıyor gerçekten. sevgi önemli ama bir evlilikte öncelikli olan şey delice sevmek midir ki? insan kalbi çok değişkendir mesra, bugün uğrunda ölüp bittiğin insan için yarın çıkarların çakıştığında kurtla kuzu gibi olursun bu yüzden hep hayırlısını iste ve kimseye fazla bağlanma. evleninceye kadar sevgide hep sınırı korumaya çalış...

MLKMLK, bende uyanık geçinen tiplerdendim güya. Ama nasıl oldu bu kadar inandım bilmiyorum. Geçirdiğimiz güzel zamanlar, baka davranışları, bakışları... Seninle bir sorunum yok diyor. Sorunu ailesi. Ben kötü biriyim sözümü bile tutamadım demişti. Sen kötü birisi değilsin, seni mecbur bıraktılar dediğimde, lafımın altında bir kez daha ezildi. Büyük konuşmak istemiyorum ama, şuanda bir elime ayı diğer elime güneşi verse eskisi gibi hiçbirşeye inanmam. Ona çok kızgınım :47:

ema1
, baştan istemediler, sonradan isteseler bile bu olanlar unutulmayacak. Gerçi isteseler bile sırf oğulları istiyor diye isticekler. Evli arkadaşlarımın hepsi, aman aman sakın diyorum asla ama asla kabul etme dediler. Onları kayınvalideleri istediği halde birsürü sorun yaşıyorlar, birde istenmeyen gelin olursam burnumdan getirirler. Hem artık benim annemde karşı çıkıyor.

edacımm, gerçekten çok yazık etti. acaba karşısına bir daha benim kadar inanacak, onu sevicek, onu mutlu edicek biri çıkıcakmı :47: benimle hayata gülmüş, dünyası benimle aydınlanmış güya(!).. şimdi bana cehennem azabı çektiriyor. ah etmek istemiyorum ama içimde feryatlar kopuyor, çünkü ben böyle bir mutsuzluğu böyle bırakılıp gitmeyi haketmedim :14: şuanda eski anılarım hep aklıma geliyor gözlerim doluyor. inanırmısınız Burger King menüsüne bile bakamıyorum. orda bile duygulanıyorum :43: gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler ya ama o hep benim içimde, nereye gitsem geliyor, keşke biraz uzaklaşabilsem.. belki unutmam kolay olur. belkide ayrılık çok dha yeni ve beklenmedik bir ayrılık olduğu için böyle mahvoldum. yaşım daha genç biliyorum, daha öncede erkek arkadaşım oldu ama içim böyle yanmadı :14: zamana bırakmaktan başka bir çözüm yok benim için sanırım. o da zaman isteyip duruyordu zaten. acele edende oydu. benim hayatımda illa biri olsun, biriyle çıkayım diye bir düşüncemde yok. zamanla acılarım küllenicek, belki karşıma başkaları çıkıcak. kim bilir.. zatn onu unutamazsam kimse gözümde olmaz. eğer birgün kalbim bir başkası için çarparsa, o zaman unutmuşumdur.

Dua edin kızlar, lütfen.. Acımı en hafif şekilde atlatayım. Şu mübarek günde, bir kul için daha fazla gözyaşı dökmek istemiyorum. :14:

konuyu baştan sona okudum. sizin adınıza çok üzüldüm mesra =( insan bu kadar sevip bağlanınca kopması da çok zor oluyor. fakat üzülme, zamanla acın sönecek ve inşallah senin kıymetini bilen birini bulacaksın.

bu da bir deneyim oldu işte. kimseye sonuna kadar güvenmemeyi ve erkek arkadaşınızın söylediği ''ben seni beklicem kararımı verdim'' ''Zaten sen olmazsan evlenmem'' ve sizin söylediğinizi ''Ben ona dedimki, er yada geç biz birlikte olucaz ben senin peşini bırakmam.'' tarzı büyük konuşmaların ise bir bedeli olduğunu öğrenmiş oldunuz böylece.

ilerde böyle büyük lafları söylememeye çalışın, çünkü hiç kimse vazgeçilmez değildir mesra ve Rab sizi bu sözlerden ötürü sınayabilir. maalesef ki bu tarz sözlerin sonucu hep hazin oluyor, bu yönden dikkat edin...

bu tarz sözleriniz için tövbe edin ve hayırlı bir evlilik için dua edin.

son olarak bu sevgi konusu hepimizi yanıltıyor gerçekten. sevgi önemli ama bir evlilikte öncelikli olan şey delice sevmek midir ki? insan kalbi çok değişkendir mesra, bugün uğrunda ölüp bittiğin insan için yarın çıkarların çakıştığında kurtla kuzu gibi olursun bu yüzden hep hayırlısını iste ve kimseye fazla bağlanma. evleninceye kadar sevgide hep sınırı korumaya çalış...

simurg_, teşekkür ederim güzel ve iç rahatlatan yorumun için. Şöyle diyim, yani elbette hayırlısı olsun, Allah kalbimi biliyor, hiçbir zaman illa olsun, yada böyle olacak diye dua etmem, şirke girer. Ama insan canının acısıyla bazı şeyleri ifade edemiyor. ilişkimizin başından beri ona söyledim. kesin konuşma, düşünceler dğeişkendir, önemli olan bir sorunla karşılaştığında ona çözüm bulmaktır, lafta kalmamaktır diye.. ona göre herşey kesindi, bu kasımda söz/nişan, gelecek eylül ekimde düğün. ve ona bu derece aşık olmama rağmen hiçbirzaman tamam senin dediğin gibi olsun demedim. Allah bilir dedim, gelecek ne gösterir bilinmez dedim. Ama sonucta bende bir genç kızım, sevdiğim insan bu derece kesin konuşunca nefsime bir yere kadar hakim oluyorum ve sanki herşey onun dediği gibi olucak gibi görüyorum :( şimdi bu büyük konuşmaları yüzünden o mu sınanıyor, ben mi? o sınanıyorsa ben neden bu kadar acı çekiyorum. :14: asla isyan etmiyorum, heleki bir kul için... elbette benimde sınandığım bir nokta vardır. bazen diyorumki kendi kendime 'onu asla unutamam ' desem, büyük konuşsam, Rabbim en kısa zamanda bana onu unuttursa, ne güzel olur :59: Annemde çok söyler, eğer o senin kısmetinde varsa, aradan yıllarda geçse seni bulur. Ama kısmetinde yoksa ve hayırlı değilse, en ufak bir taş bahaneniz olur der. Rabbim tüm hatalarım için affetsin, asla büyük konuşmak niyetinde değildim. Sonuçta hayatıma gönderende o, hayatımdan çıkaranda... Zaten artık hep dua ediyorum, düştüğüm boşluğa düşürme, bu kadar inandırma diye. İnşallah kabul olur

mesraaaaa, sen de benim acımı açtığım konulardan az çok biliyosun.benim ki senden farklı mı sanki? burda sana akıl veriyoruz ama terzi kendi söküğünü dikemiyo işte.

erkek arkadasımla 2 yıl cıktık.babası beni istemedi,evlenmemize izin vermedi neden mi? çünkü oğlunun yanına yakısmıyomusum, boyum kısaymıs, kiloluymusum falan.Yaptıklarımı söylemek için değil ne olur yanlıs anlama beni, yemedim yedirdim içmedim içirdim misali yapmadıgım sey kalmadı o çocuk için.en son babasına küsüp askere gitti,yanında bir tek ben vardım,biletini aldım cebine para koydum,eline de bir bankamatik tutusturup hadi hooop askere yolladım.bana çok ihanet etti,çok yalanlar söyledi,ailesinin istememesi de cabası.sabrettim çünkü seviyordum.dağıtım iznine geleceği zaman aldım uçak bileti yolladım, adam ne yaptı karsılıgında bılıyormusun,geldiğinin 5. günü gitti eski kız arkadasıyla buluştu.birgün erkek kardesi beni arıyor ana bacı ...dümdüz gidiyor,neymiş sen kimsin ki biz seni ailemize sokacagız dedi bana. oglu askerdeyken oğluma sahip cık bırakma diye yalvaran annesi,şimdi lafım edildiğinde tanımıyorum dıyormus.ayrıldık diye babası tşk etti bana,oğlu için ne yaptıysam fatura kesip göndermemi istedi.bunların ne kadar agır seyler oldugunu tahmın edebılıyormusun seven bir kalp için.usta birliğini kıbrısta yaptı 3 kere ziyaretine gittim.her zaman yanında oldum ne oldu??? tekmeyi yedim ve ortada kaldım. ayrıldık.aradan 7 ay gectı teskere aldı ve gldi.1 ay sonrasında tekrar görüşmeye basladık.birgün bulusacaktık ki ben caddenin köşesinde onu beklerken kendisi önünde beklediğim pastanenin içinde bir kızla oturuyor.
dısarı çagırdım kızın yanında konusmamak için.biz bugun bulusmayacakmıydık dedim.hatırlamıyorum dedi.:59: çektim eve gittim.mesj atmıs sen kimsin ki benı ayagına cagırıyosun ........ yazmıs bana, ne annemi bıraktı sövmedik ne yaratanı mı.bir de üstüne sagda solda arkamdan konusmus.basit bir insanmısım, gel deyince gelen ver deyince veren önemsiz bir insanmısım.myle söyluyormus.ben bu adamın ayagındaki çorabına kadar almıs aylarca yemeğini tamısım insanım.bak şimdi o kızla nişanlandı.2 sene de yaptıramadıgımı 2 hafta cıktıgı kıza yaptılar.ölüp bitiyolarmıs gelinlerine.anlayacagın kardeşim BEN BİR EVLAT YETİŞTİRDİM,ASKERE GÖNDERDİM,ŞİMDİ DE EVLENDİRİYORUM.canım çok yanıyo.sen de üzülme.daha erken hersey için.gerçekten aile istemıyosa,oglan da aşlenşn agzına bakıyosa,hemen uzaklas derim ben.ihtiyacın olursa ben buralardayım.Allahım yüreğini serinletsin, içine ferahlık versin.gönlündekini hakkında hayırlı,hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin.

offf yha siz mutlusunuz sonuçta seviosunuz birbirinizi nie burunlarını sokuyorlar ki:68::68::68::68:
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır. Şuan o kadar acı çekiyorum ki... Dün resmen dünyam yıkıldı. Erkek arkadaşımla evlilik planları yapıyorduk. Bana o kadar değer veriyordu ki, inanırmısınız onun yanında kendimi camdan bir bebek gibi hissediyordum. Fakat ailesiyle daha tanışmamıştım. Geçiğimiz c.tesi tesadüfen plansız bir şekilde tanıştık. Ama hiç beklediğim gibi değildi. Annesi ters ters konuştu. Ben şuan üniversite öğrenciyisim. Erkek arkadaşım askerliğini yapmış, mesleği olan biri. Okulumun bitmesine 2 yıl var. Ve annesinin tepkisi 'yoooooooookkkk ben 2 yıl bekletemem' oldu. Hiçbirşekilde saygısızlık yapmadım, cevap vermedim. Ne derlerse gülümsedim geçtim. Dışarı çıktığımızda erkek arkadaşım bana dedi ki 'sen onların dengesizliklerine bakma. herşey sen nasıl istiyorsan öyle olucak.2 sene de 2 sene bekleyim, 5 sene de 5 sene bekleyim'.. Fakat dün öğrendim ki ailesi ona cephe almış. Köylerinden bir kızla evlenmesini istiyorlarmış. Halbuki benim onların köyünden olmadığımı çok iyi biliyordu. Ben hatrısayılır bir ünide okuyan, önümüzdeki yıl yarım dönemliğine eğitim için avrupaya gidecek olan, altında arabası olan bir kızım. Bunları hava atmak yada birilerine gösteriş yapmak için söylemiyorum. Ama annesinin beklentisi sanırım birazcık, köyden biri olsun, ev işlerine baksın, onlar köye gidinc kız orda hizmet etsin, yedirsin içirsin. Sanırım oğulları için bir gelin istemiyorlar. Ama biz erkek arkadaşımla çok mutluyduk. Yani böyle huzursuzluklar olana kadar. İnanırmısınız konsere giderdik, ben sanatçıyı izlerdim, o ise hep beni izlerdi. Durup durup gerçekmisin sen diyordu.. VE şuanda ayrılığın eşiğindeyiz. Ailesi burnundan getiriyormuş. Ne yaptım sanki ben onlara. Kızlar canım çok yanıyo, içim o kadar acıyor ki... 3 günde 2 kilo verdim. Sizce bu acı geçermi? sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor :(

simurg_, teşekkür ederim güzel ve iç rahatlatan yorumun için. Şöyle diyim, yani elbette hayırlısı olsun, Allah kalbimi biliyor, hiçbir zaman illa olsun, yada böyle olacak diye dua etmem, şirke girer. Ama insan canının acısıyla bazı şeyleri ifade edemiyor. ilişkimizin başından beri ona söyledim. kesin konuşma, düşünceler dğeişkendir, önemli olan bir sorunla karşılaştığında ona çözüm bulmaktır, lafta kalmamaktır diye.. ona göre herşey kesindi, bu kasımda söz/nişan, gelecek eylül ekimde düğün. ve ona bu derece aşık olmama rağmen hiçbirzaman tamam senin dediğin gibi olsun demedim. Allah bilir dedim, gelecek ne gösterir bilinmez dedim. Ama sonucta bende bir genç kızım, sevdiğim insan bu derece kesin konuşunca nefsime bir yere kadar hakim oluyorum ve sanki herşey onun dediği gibi olucak gibi görüyorum :( şimdi bu büyük konuşmaları yüzünden o mu sınanıyor, ben mi? o sınanıyorsa ben neden bu kadar acı çekiyorum. :14: asla isyan etmiyorum, heleki bir kul için... elbette benimde sınandığım bir nokta vardır. bazen diyorumki kendi kendime 'onu asla unutamam ' desem, büyük konuşsam, Rabbim en kısa zamanda bana onu unuttursa, ne güzel olur :59: Annemde çok söyler, eğer o senin kısmetinde varsa, aradan yıllarda geçse seni bulur. Ama kısmetinde yoksa ve hayırlı değilse, en ufak bir taş bahaneniz olur der. Rabbim tüm hatalarım için affetsin, asla büyük konuşmak niyetinde değildim. Sonuçta hayatıma gönderende o, hayatımdan çıkaranda... Zaten artık hep dua ediyorum, düştüğüm boşluğa düşürme, bu kadar inandırma diye. İnşallah kabul olur

sevgilinizin büyük konuşmalarından kendi sorumludur elbet, bir kişi başkasının hatasını ödemez. lakin burda siz de 'Ben ona dedimki, er yada geç biz birlikte olucaz ben senin peşini bırakmam.'' tarzı sözlerinizle büyük konuşmuşsunuz...
imtihan sırrı bilinmez, sadece bir sözle insan imtihan olabilir fakat olayın perde arkası daha geniştir. göremediğimiz pek çok şey vardır. yani ilerde çok üzülebilirdiniz eğer bu evlilik olsaydı, bunları bilemeyiz. size tavsiyem evlilik kararı verinceye kadar ya da o ciddiyete varmadan muhabbet konularına olabildiğince girmeyin karşı tarafla. bu tarz duygusal bağlanmalar ilerdeki evliliğinizin iffeti içinde tehlike arz ediyor aslında. bu yüzden dua edin...

Allah hayırlı ve mutlu evlilik nasip etsin

bence bir kaç kere daha özür dileyip barışmak ister sizinle...
burda sizin kesin karar vermeniz lazım, büyük bi ihtimalle affedersiiz ama gelecek açısından çok zor olur, dayanabilirseniz ilişkinizi tamamen kesin..face,msn,tlfn filan

kabardinka85 yemin ederim tüylerim diken diken oldu okurken :14::14::14::14: hele büyük harflerle yazdığın cümlem içime öyle bir dokunduki :14::14::14: bu kadar vefasız bu kadar nankör insan evladı olamaz. evimizde beslediğimiz hayvan bile, yeri geliyor ağladığımızda yanımıza gelip destek olmaya çalışıyor. sen ona fazla gelmişsin canım, gerçekten fazla gelmişsin. ne kadar sinirlendim şuanda biliyormusun? :47::47::47::47::47: Allah diğer dünyada sorsun, diğer dünyada iki elin onun yakasında olsun. Heleki yanına yakışmıyormuş. Ne demek ya, oğlunun gözü körmüydü çıkarken bu kızı severken.. Yok bacım yok, onlar bahane bulmuşlar gerçekten, 4 4lük olsanda bi kusur bulacaklardır. Herşeyiyle ilgilenmişsin, ailesinin yapmadığını yapmışsın, ailesi utanmış. Ama en büyük hata erkek arkadaşındaymış, bir insan heleki bir erkek nasıl olurda bu derece nankör olur :47::47: hele ki buluşucanızı nasıl unutur:47: başka bir kızla nasıl fingirder :47: ya gerçekten aklım almıyor, heleki fatura kesip gönder ne demek yaa... Allah bin türlü.... töbe töbe... Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, inşallah seni mumla arar, kapında yatıp kalkar, sana 1 adım uzak olup aranızda km.ler varmışcasına uzanamaz. Daha öncede yazmıştım, sende acını yara olarak yaşıyorsun, ama bu tip insanlar sızıyla yaşarlar. Allah bu tip insanları ıslah etsin... Demekki değer verilmemesi gerekiyormuş, ama sende bende aşkımız için kalbimizden geldiği için yaptık birçok şeyi. Derdini dinledim yemin ederim derdime imrendim. İnşallah kolayca atlatırsın, ve inşallah o insanda hak ettiği değersizliği bulur!

simurg_, haklısın söylememem gereken sözlerdi, ama zatn herşey olup bittikten sonra kurmuştum o cümleyi ben. hiçbirzaman hiçbirşey için acele etmedim, ne erkek arkadaş, ne evlilik konuları. hayallerim bile yoktu, o derece uzaktım. ama yaşanılacak şeyler varmış, olması gerekiyormuş. şuanda üzgünüm, mutsuzum ama dediğin gibi belkide gün gelicek bu iş olmadı diye şükredicem. yada aradan çok daha uzun yıllar geçseydi ve tam kız isteme arefesinde tanışsaydım ailesiyle, o zaman yıkıntım daha büyük olurdu. artık dersimi aldım zaten, evlenene kadar adımlarımı daha sağlam atıcam, duygularımın yıpranmasına izin vermicem. Çok haklısın, yarın birgün bir başkasıyla evlenirsem, zamanında bu insan için döktüğüm gözyaşları yüzünden evleneceğim insanın yüzüne nasıl bakıcam. Allah daha büyük utançlar yaşatmasın. Ve doğru yoldan ayırmasın. Yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten içimi ferahlattınız :71:

melis92, oğullarının gerçekten mutlu olmalarını isteselerdi zaten bu kadar üstüne gitmezlerdi. eğer bende bir yanlış gördülerse ona söylerlerdi kararı ona bırakırlardı. ama herkes bir değil işte :(

papatyam90, nasip kısmet. affetmem diyemem, ama affedermiyim onuda bilmiyorum. kalbim onu istese bile banada yazık değilmi.. yok yere neler çekiyorum. herşeyin hayırlısı olsun diye dua etmekten başka çarem yok. ben onu sildim msnden, facede zatn ekli değil. ama köşe bucak kaçmamda ondan. oydu terkedip giden, ailesine yenilen. ama arayıp ona ulaşmamda. şu saatten sonra ararsa cevap verirmiyim onuda bilmiyorum. kalbim kırık, gönlüm dargın, acı çekiyorum.. ama inşallah hepsi geçicek, geçsin istiyorum...

MLKMLK, bende uyanık geçinen tiplerdendim güya. Ama nasıl oldu bu kadar inandım bilmiyorum. Geçirdiğimiz güzel zamanlar, baka davranışları, bakışları... Seninle bir sorunum yok diyor. Sorunu ailesi. Ben kötü biriyim sözümü bile tutamadım demişti. Sen kötü birisi değilsin, seni mecbur bıraktılar dediğimde, lafımın altında bir kez daha ezildi. Büyük konuşmak istemiyorum ama, şuanda bir elime ayı diğer elime güneşi verse eskisi gibi hiçbirşeye inanmam. Ona çok kızgınım :47:

ema1
, baştan istemediler, sonradan isteseler bile bu olanlar unutulmayacak. Gerçi isteseler bile sırf oğulları istiyor diye isticekler. Evli arkadaşlarımın hepsi, aman aman sakın diyorum asla ama asla kabul etme dediler. Onları kayınvalideleri istediği halde birsürü sorun yaşıyorlar, birde istenmeyen gelin olursam burnumdan getirirler. Hem artık benim annemde karşı çıkıyor.

edacımm, gerçekten çok yazık etti. acaba karşısına bir daha benim kadar inanacak, onu sevicek, onu mutlu edicek biri çıkıcakmı :47: benimle hayata gülmüş, dünyası benimle aydınlanmış güya(!).. şimdi bana cehennem azabı çektiriyor. ah etmek istemiyorum ama içimde feryatlar kopuyor, çünkü ben böyle bir mutsuzluğu böyle bırakılıp gitmeyi haketmedim :14: şuanda eski anılarım hep aklıma geliyor gözlerim doluyor. inanırmısınız Burger King menüsüne bile bakamıyorum. orda bile duygulanıyorum :43: gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler ya ama o hep benim içimde, nereye gitsem geliyor, keşke biraz uzaklaşabilsem.. belki unutmam kolay olur. belkide ayrılık çok dha yeni ve beklenmedik bir ayrılık olduğu için böyle mahvoldum. yaşım daha genç biliyorum, daha öncede erkek arkadaşım oldu ama içim böyle yanmadı :14: zamana bırakmaktan başka bir çözüm yok benim için sanırım. o da zaman isteyip duruyordu zaten. acele edende oydu. benim hayatımda illa biri olsun, biriyle çıkayım diye bir düşüncemde yok. zamanla acılarım küllenicek, belki karşıma başkaları çıkıcak. kim bilir.. zatn onu unutamazsam kimse gözümde olmaz. eğer birgün kalbim bir başkası için çarparsa, o zaman unutmuşumdur.

Dua edin kızlar, lütfen.. Acımı en hafif şekilde atlatayım. Şu mübarek günde, bir kul için daha fazla gözyaşı dökmek istemiyorum. :14:

Yazdıklarını şimdi okudum. Çocuk demekki ailesini karşına alamamış. Evlilikle ilgili şöyle bir laf vardır : Sadece sen eşinle evlenmiyorsun aileler de evleniyor."
Gerçekten de o kadar iç içe yaşıyoruz ki kayınvalidenin seni bu şekilde istememesi ileride çok ciddi problemlere neden olurdu.Ayrılık da kolay ddeğil hele bu şekilde sevmiş güvenmişsen. Ayrılınca hep anılar gelir akla. Birlikte gittiğiniz yerlere- yaptıklarınıza bir özlem duyarsın. Ama sana tavsiyem gittiğin o yerlere başka insanlarla yeniden git orda başka anılar edin. İlk gidince üzülüyosun ama sonra alışıyorsun. Yeni anıları üst üste koymak eski yaşanmışlıklar üzerine başka şeyler yaşamalısın. Acın gitgide azalır. Ama zaman lazım.

llena, evt istemedi annesi, babası, kızkardeşleri.. ne yaptımda istemedim orasıda muamma. keyifleri bilir, kendimi zorla kabul ettiricek değilim. zaten oğullarını bu kadar sevmemiş olsam bu kadar canım yanmazdı. evet herkes aynı şeyi söylüyor, ailelerde evleniyor diyor. Rabbim biliyor ya, hayırlısı değilse olmasın dediğimde çok oldu. Çünkü hep temiz kalple yaklaştım, hiç art niyet beslemedim. Ve karşıma bu şekilde çıktı. Anılar gelmezmi aklıma, elbette çok fena canımı yakacak şekilde geliyor. Birlikte yediğimiz çoğu yemeği yiyemiyorum bile, çok sevdiğim arabamı kullanmak bile istemiyorum. Sanki sağ tarafımda o olmayınca araba gitmiyor :14: herşeyde, heryerde anımız var. iyi veya kötü diyemiyorum, bizim hiç kötü anımız olmadıki :14: ama ben korkularımla yüzleşecek kadarda cesur bir kızım. BAna acı veren ne varsa üstüne gitmeye çalışıyorum, dediğin taktik çok doğru. Anılar üzerine başka anılar edinmeye çalışıyorum. Kaç gündür dua ediyorum, içimin acısı gitsin diye. Gittikçe hafifliyor sanki.. Bugün ayrılığın 11. günü. demekki zamanla küllenicek herşey. 10 gün sonunda en azından duruma alıştım, kabullendim. İnşallah daha kısa zamanda üstümden atarım. Dua ile..

Back
X