valla öyle kuzum işte. sen de benim gibi olma, şimdiki aklım olsa ilk istenmediğimde keser atardım.belki şimdiye bir başkasını sevmiş olurdum. hiiiç üzülme yol ver gitsin.senden uzak olsunlar.diyosun ya neden beğenmediler, istemediler anlamıyorum gibilerinden,ben de anlamıyorum.Ben de tıpkı senin gibi üniveriste mezunuyum. dış ilişkiler sorumlusu olarak çalışıyorum bir özel şirkette, avrupada gezmediğim yer kalmadı, ingilizce rusça biliyorum tercümanlık yapıyorum, yanlış anlama tabi bunlar önemli değil bir yerde,demek istediğim şu saçma sapan insanlar bizi begenmiyolar.şimdi düşünüyorum nankörlüğün vefasızlıgın yanında, aynı zamanda çok karaktersiz bir insan benim ki ve ailesi de öyle. daha neler neler var bir bilsen...inşallah senin de dediğin gibi Rabbim onu ve ailesini pişman etsin,seninkiler de buna dahil. Benimkiler de bana yaptıklarının bedelini katı katı gelinlerinden alırlar inşallah.Allah benim özlemimle yaksın kavursun o pisliği.anlasın yapayalnız kalmak neymiş.hep beni aratsın ona.seninkine de seni inşallah.o ailesi de pişman olsun kendi köylerinden alacaklarıyla.üzülme canımıniçi artık mutlu olmaya çalışmaktan baska çaremiz yok.hayat kısa ve kimseye değmiyor.