Evlendiginiz icin neden arkadaslarinizla iletesimi kesiyorsunuz anlamiyorum.
Evli bir kadinin arkadasi olmaz diye bir kural mi var?
Kendinizde demissiniz zaten cok yüz vermissiniz bencede.
Siz kendinize deger vermezseniz kimsede size deger vermez.
Esinizden önce kendinizi önemseyin ve bagirmadan tartismadan sorunlarinizi cözmeye calisin.
Biliyorum bu cok zor hele ki karsinizda sinirli bir erkek varsa ama yinede bagiran birine en güzel cevap susmaktir. Arkadaşlarıma vakit ayırmıyorum çünkü şunu düşündüm hep evliliğimizin ilk yıllarında ayırmama gerektiğini düşündüm eşimle gezmekten hoşnut oluyorum onunla bi yerlere gitmekten o olmadığı zaman yanımda kendimi iyi hissetmiyorum.Kendimi çok önemsemedim evet onu hep önemsedim oda kendini bişey sandı ama onu yerle bir ederim kendine gelemez bi daha.Bağırmamak konusuna gelince adam bağıran bi adam ufacık bi şeyde onun için bişey yapmam en güzeli eşlede araya mesafe koymak fazla iç içe olunmazsa fazla muhabbet olmasa yola gelir diyorum bakalım görecez dahamı beter olacak ama çok yoruldum ben artık hep fedakarlık gösteren ben oldun.
Evet huylu huyundan vazgeçmezmiş şu var her şey çok güzeldi ne zamanki nikahı yaptık 2 gün sonra bana ilk ses tonu yükseldi :)))üstüme yürümüştü unutamam oda ne imiş bavulları bulmak için neden o kadar adamın ortasında bavullara bakmışım :)) alem ya bavullara nasıl bakacam ben adam imzayı attım yüzü çıktı bakmayın :)))huylu huyundan vazgeçmez. sadece bir süreliğine kişi kendini dizginler. evlenmeden öncede eminim böyleydi sadece ilk yılların vermiş olduğu heyecandan dolayı ve tabiri caizse köprüyü geçene kadar.. sözünü anlatan olaydan ötürü gönlünü hoş etmiştir; istediğin eş, sevgili profilini bu sebeplerle çizmiştir.
malesef kişinin karakterini değiştirmek çok zor. bildiğini okur genelde erkeklerin çoğu..
Allah yardım etsin sana.. eşine de senin nasıl üzüldüğünü hissettirsin bu hareketlerinden dolayı da ona göre anlayışlı, ruhunu okşayan türden davransın sana. en azından gayret göstersin buna
Evet huylu huyundan vazgeçmezmiş şu var her şey çok güzeldi ne zamanki nikahı yaptık 2 gün sonra bana ilk ses tonu yükseldi :)))üstüme yürümüştü unutamam oda ne imiş bavulları bulmak için neden o kadar adamın ortasında bavullara bakmışım :)) alem ya bavullara nasıl bakacam ben adam imzayı attım yüzü çıktı bakmayın :)))
Evlendiginiz icin neden arkadaslarinizla iletesimi kesiyorsunuz anlamiyorum.
Evli bir kadinin arkadasi olmaz diye bir kural mi var?
Kendinizde demissiniz zaten cok yüz vermissiniz bencede.
Siz kendinize deger vermezseniz kimsede size deger vermez.
Esinizden önce kendinizi önemseyin ve bagirmadan tartismadan sorunlarinizi cözmeye calisin.
Biliyorum bu cok zor hele ki karsinizda sinirli bir erkek varsa ama yinede bagiran birine en güzel cevap susmaktir.
Arkadaşlar benim şuan derdim eşim,evleneli 3 sene olcak adam git gide değişiyor :) ilgisiz alakasız ses tonu daha beter yükselen biri olmaya çekilmez bi hal almaya başladı ne dersem bağıran biri bazen kafayı yemiş der oldumya bütün özel günlerde alakasız bi adam özel günleri tınlamıyor sevmiyomuş ya ben bi kadınım be adam ruhumu okşasana eskiden gene düşünürdü ama evliliğimizin ilk yılında şimdi ise 2 senedir adamda düşünme yok 14 şubatta en son fırtınam ya ddeim buna evlilik yıldönümlerimizi hatırlamıyon doğumgünümü tınlamıyosun en azından 14 şubatı gözüne sokuyolar bangır bangır televizyonlar vs reklamlar ya nasıl düşünmez hadi bişi almasada ya kutla sinirlerim boşaldı bunun yüzünden ne imiş ta bu özel günleri çıkaranlara diyor :)bide bağırarak bana suç bastırması öldürdü iletişim bozukluğumuz var sabrediyorum ama içime ata ata derde koyacak bu beni arkadaşlar herkes kendini beğenirmiş ama ben gerçekten zarif biriyim bi bakan bi daha bakar bakımlıyımda daha bana kimse evli barklı demiyor yüzük takmasam bi ortamda teyzeler oğullarına beğeniyor toplantılarda tanımayanlar vs bu adam ne istiyor.Bir ddeiğini eşimin ikiletmem onsuz gezmem arkadaşlarımla dahi takılmıyorum evliyim artık eşimle olayım diyorum şımartıyorum odunuuuuuu bence hata bende diyorum çok yzü verdim kendini bişi sandı ne dersem haksızsın der bi kerede hanım sen haklısın demez artık şuandan itibaren konuşmama kararı aldım kendisi özür dileyene kadarda konuşmayacam isterse yıl geçsin çok kırıldım beni tınlamamasına çok ağrıma gidiyor ya bi derdin olsa ne derdin demiyor ailesi ile bişi olsa onlar haksız olsalarda onlar haklı sen haksızsın diyen bi adam.Yani bu eş beni yordu çok yordu ne yapmalıyım onun için çoğu şeyi fada ettim arkadaşlarımla alakayı bile kesmek gibi kendini bi haltmı sanıyor bu ukala bide sinirlerim iyice bozuldu bu adama bi yardım edin lütfen.Teşekkürler sıkılmadan okudu iseniz :)))
evet çok ilgi göstermişssin kusura bakma ama eşinin biyerleri kalkmış..bence arkadaşlarınla ailenle, komsularınla iletişime tekrar yeniden başla, dünya sadece eşinin merkezinde dönmüyor onu anlamasını sağla, sende biraz geri dur, fazla ilginde şımarmış resmen, bi karı koca özel günleri mutlaka hatırlamalıdır bence... o kutlamamakta diretiyorsa , sende kutlansın diye diret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?