Arkadaşlar benim şuan derdim eşim,evleneli 3 sene olcak adam git gide değişiyor :) ilgisiz alakasız ses tonu daha beter yükselen biri olmaya çekilmez bi hal almaya başladı ne dersem bağıran biri bazen kafayı yemiş der oldum
ya bütün özel günlerde alakasız bi adam özel günleri tınlamıyor sevmiyomuş
ya ben bi kadınım be adam ruhumu okşasana eskiden gene düşünürdü ama evliliğimizin ilk yılında şimdi ise 2 senedir adamda düşünme yok
14 şubatta en son fırtınam ya ddeim buna evlilik yıldönümlerimizi hatırlamıyon doğumgünümü tınlamıyosun en azından 14 şubatı gözüne sokuyolar bangır bangır televizyonlar vs reklamlar ya nasıl düşünmez hadi bişi almasada ya kutla sinirlerim boşaldı bunun yüzünden ne imiş ta bu özel günleri çıkaranlara diyor :)bide bağırarak bana suç bastırması öldürdü iletişim bozukluğumuz var sabrediyorum ama içime ata ata derde koyacak bu beni arkadaşlar herkes kendini beğenirmiş ama ben gerçekten zarif biriyim bi bakan bi daha bakar bakımlıyımda daha bana kimse evli barklı demiyor yüzük takmasam bi ortamda teyzeler oğullarına beğeniyor toplantılarda tanımayanlar vs bu adam ne istiyor.Bir ddeiğini eşimin ikiletmem onsuz gezmem arkadaşlarımla dahi takılmıyorum evliyim artık eşimle olayım diyorum şımartıyorum odunuuuuuu bence hata bende diyorum çok yzü verdim kendini bişi sandı ne dersem haksızsın der bi kerede hanım sen haklısın demez artık şuandan itibaren konuşmama kararı aldım kendisi özür dileyene kadarda konuşmayacam isterse yıl geçsin çok kırıldım beni tınlamamasına çok ağrıma gidiyor ya bi derdin olsa ne derdin demiyor ailesi ile bişi olsa onlar haksız olsalarda onlar haklı sen haksızsın diyen bi adam.Yani bu eş beni yordu çok yordu ne yapmalıyım onun için çoğu şeyi fada ettim arkadaşlarımla alakayı bile kesmek gibi kendini bi haltmı sanıyor bu ukala bide sinirlerim iyice bozuldu bu adama bi yardım edin lütfen.Teşekkürler sıkılmadan okudu iseniz :)))