Evetişi var ikimizde devlet memuruyuz.ben 25 yaşındayım kendisi 28 yaşında.İşi gücü var mı? İşi yoksa bir iş bulmadan evlilik düşünmek istemiyordur belki. Yaşlarınız kaç?
Allah allah neden istemiyor ki lafı falan da mı geçmiyor, mesela evlenince şöyle şöyle yaparız gibisinden.Evetişi var ikimizde devlet memuruyuz.ben 25 yaşındayım kendisi 28 yaşında.
Hayır geçmiyorAllah allah neden istemiyor ki lafı falan da mı geçmiyor, mesela evlenince şöyle şöyle yaparız gibisinden.
Akrep Burcu :)Burcu yengecse biraz zor adım atar.
Bencede ondan bekle sen laf vurma
Borcu varsa ondan olabilir sonuçta evlilik birikim lazımHayır geçmiyorannesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi
Ha bak iyi ikinci secenegim daha mantıklı.:)Akrep Burcu :)
Bu konuda konuştum borç benim için önemli değil dedim isterse şuan bile elimden gelen yardımda bulunurum.Borcu varsa ondan olabilir sonuçta evlilik birikim lazım
Ailesiyle tanistirarakda niyetinin ciddi olduğunu anlatmaya çalışmış olabilir
O ne dedi:)Bu konuda konuştum borç benim için önemli değil dedim isterse şuan bile elimden gelen yardımda bulunurum.
Şuan bu yaklaşım bana çok saçma geldi :)) aşkın Gözü körmüş gerçekten mantıklı düşünemiyorm :)Erkekler daha farklı bakıyor. Ben yeni nişanlandım ama evlilik tarihimiz hala muallak. Bazı bayanlar ben gibi işimiz gücümüz var herşey olur borcumuz harcımız olsada bi arada olalım düşüncesinde olsalarda, bazı erkekler nişanlım gibi belirli bir statüye erişmeden evlenmiş olmayı tehlikeli yanlış ve ilişkiyi tüketici olarak görüyor. En azından bizde durum böyle sizdede belki öyle olabilir.
Evlilik, hayat statüsünü bir adım üste tasınabilmiş olursa mutluluk verir. İçimde kabul etmek istemesemde dogru bir yaklaşım.
Bence bunu sorun yapıyordur, size iyi bir hayat sunamayacağını düşünüyor olabilir, onun yanında olduğunuzu hissettirin, her şeyi beraber yapacağız inşallah deyin, sorumluluk binmiş üstüne sanırım zor bir durumda ona yardımcı olun.Hayır geçmiyorannesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?