Evlilik sandalı

Aslında şöyle bir şey de var on
Aslında şöyle bir şey de var onunla evlenmeyi çok istiyorum hep yanımda olsun istiyorum onu seviyorum ama ailesinin istekleri biz evlendikten sonrada devam eder mi acaba diyede korkuyorum. Yanlış anlamayın hepimiz ailesi var. Bizleri okutup belli yaşlara getirmişler tabiki onlara yardım etcez. Kısaca anneye ev almayı anladımda araba lükse kaçmıyo mu :)

Genellikle aileme ev alıyım araba alıyım filan der :)) kendisi için böyle istekleri hiç olmadı

Doğru haklısınız, makul ölçülerde tabiki ailelere yardım edilir ama araba lükse kaçıyor zaruri bir ihtiyaç değil sonuçta, ben nişanlımın böyle yapmasını istemezdim, evlilik yaşınız da gelmiş, biraz da sizi düşünmesi gerek, ailesinin onun sırtından inmesi gerek, nereye kadar böyle devam eder ki.

Hayır geçmiyor annesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi

Ailesine önce evlatlık görevini tamamlayıp oyle evlilik mevzusunu konusacaktir

Şuan bu yaklaşım bana çok saçma geldi :)) aşkın Gözü körmüş gerçekten mantıklı düşünemiyorm :)
Bana da 10 gün önce nişanım olana kadar saçma geliyordu. Şimdi ise..
Ki aşkım sevgim bitmedi hala her anım artık bir olsun sevdiğim adamla diyorum. Ama gerçekler ve hayat daha net gözükmeye başladı.
Elbette borçla harçlada mutlu yuva kurulur ama kafada binbir dert varken herşey daha zor. kolaylastırma imkanı varsa ertelemek çokta yanlış gelmiyor artık.

Genellikle aileme ev alıyım araba alıyım filan der :)) kendisi için böyle istekleri hiç olmadı
Ooo sıkıntılı bakmış duruma :) evimizi arabamızı alalım dese sizin için bekliyor deriz ama anne baba için demesi hoş olmadı senin açından.
Bunu söylüyorum ama bende evlendikten sonra anneme nasıl destek olurum. evlenene kadar ne yapsam da annem daha rahat etse derdindeyim her dk.

Anlıyorum belli ölçüde haklıda buluyorum ama benim Ailem muhafazakâr bi aile ilişkimizi onaylıyolar ama sevgili olarak devam etmemize pek sıcak bakmıyolar. Bunu bildiği halde bişey yapmaması tuhaf geliyo bana

İnanın ortada ciddi bişey olsun evlilik için beklerim ama böyle muallakta olması canımı sıkıyor

Ortada ciddi bişeyler olsa nişan filan olsa bunu uygun bir dille söyleyebilirim belki ama bu şartlarda dile getirmek yanlış olur

ilişkimiz bir yıllık ama biz 7 yıldır tanışıyoruz. üniversiteden arkadaşım 6 yıl boyunca uzaktan sevmiş açılmaya cesaret bulamamış en yakın arkadaşım oldu her zaman bende hep ilgi duyuyodm ama hislerini çok güzel gizlediği için bana karşı ilgisi yok sanıyodum. geçen yıl biriyle tanışcak gibi oldum kıskanıp dayanamayıp açıldı. sevdiğini söylemek için bile 6 yıl bekledi evlilik için kaç yıl bekle amanın düşünmek bile istemiyorum :))))

Birisi seni istemeye gelecekmiş gibi davran, görücü çıkmış bana diye, hemen kapıp gelir ailesini o zaman madem bundan anlıyor

neden ille de evlilik?bekarlık sultanlıktır

Diğer konunuzda da yazmıştım siz tek taraflı bir çaba içindesiniz
Beni sevsin ben geri kalanları hallederim
Benimle evlensin gerisi mühim değil diye düşünüyorsunuz
Ama bu iş öyle olmaz
Adam hem ilgisiz hem evlenmektem söz etmiyor
Bi durup düşünün bence bu adam benim sevgimi özverimi cabami hak ediyor mu diye

niye gururunuz incinecekmiş onu anlayamadım ? pat diye 'ee ne zaman evlenicez diye ' sorulmaz elbet ama ağzını arayabilirsiniz , beklediğiniz özel bir durum da yokmuş okul,iş,yaşlarınız vs gibi

evlenme teklifi edin
önce erkek teklif edecek diye bişey yok.. hem gururunuz da kırılmasın. doğal bişey. ilerisi olursa çocuklarınıza anlatıp gülümseyerek hatırlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…