Ailene karşı mahçup olmanı istemem dediO ne dedi:)
Aslında şöyle bir şey de var onunla evlenmeyi çok istiyorum hep yanımda olsun istiyorum onu seviyorum ama ailesinin istekleri biz evlendikten sonrada devam eder mi acaba diyede korkuyorum. Yanlış anlamayın hepimiz ailesi var. Bizleri okutup belli yaşlara getirmişler tabiki onlara yardım etcez. Kısaca anneye ev almayı anladımda araba lükse kaçmıyo mu :)Bence bunu sorun yapıyordur, size iyi bir hayat sunamayacağını düşünüyor olabilir, onun yanında olduğunuzu hissettirin, her şeyi beraber yapacağız inşallah deyin, sorumluluk binmiş üstüne sanırım zor bir durumda ona yardımcı olun.
Genellikle aileme ev alıyım araba alıyım filan der :)) kendisi için böyle istekleri hiç olmadıAllah canımı alsın "evlilik SKANDALI" diye okudum konu başlığını, BDV'de herşeyi gördük skandal görmemiştik iyi oldu diye girdim içeri
Öte yandan belki maddi durumu sıkıntı ediyordur, ailesine yük olmak istemiyordur kim bilir. Biraz birikimim olsun, ev alayım veya araba alayım falan diyor olabilir. Hiç bahseder mi böyle şeylerden?
Doğru haklısınız, makul ölçülerde tabiki ailelere yardım edilir ama araba lükse kaçıyor zaruri bir ihtiyaç değil sonuçta, ben nişanlımın böyle yapmasını istemezdim, evlilik yaşınız da gelmiş, biraz da sizi düşünmesi gerek, ailesinin onun sırtından inmesi gerek, nereye kadar böyle devam eder ki.Aslında şöyle bir şey de var on
Aslında şöyle bir şey de var onunla evlenmeyi çok istiyorum hep yanımda olsun istiyorum onu seviyorum ama ailesinin istekleri biz evlendikten sonrada devam eder mi acaba diyede korkuyorum. Yanlış anlamayın hepimiz ailesi var. Bizleri okutup belli yaşlara getirmişler tabiki onlara yardım etcez. Kısaca anneye ev almayı anladımda araba lükse kaçmıyo mu :)
Hayır geçmiyorannesi için kredi çekip ev aldı krediyi ödedi şimdide babasına araba alcak.acaba bunu sorun yapıyor olabilir mi
Bana da 10 gün önce nişanım olana kadar saçma geliyordu. Şimdi ise..Şuan bu yaklaşım bana çok saçma geldi :)) aşkın Gözü körmüş gerçekten mantıklı düşünemiyorm :)
Ooo sıkıntılı bakmış duruma :) evimizi arabamızı alalım dese sizin için bekliyor deriz ama anne baba için demesi hoş olmadı senin açından.Genellikle aileme ev alıyım araba alıyım filan der :)) kendisi için böyle istekleri hiç olmadı
Anlıyorum belli ölçüde haklıda buluyorum ama benim Ailem muhafazakâr bi aile ilişkimizi onaylıyolar ama sevgili olarak devam etmemize pek sıcak bakmıyolar. Bunu bildiği halde bişey yapmaması tuhaf geliyo banaOoo sıkıntılı bakmış duruma :) evimizi arabamızı alalım dese sizin için bekliyor deriz ama anne baba için demesi hoş olmadı senin açından.
Bunu söylüyorum ama bende evlendikten sonra anneme nasıl destek olurum. evlenene kadar ne yapsam da annem daha rahat etse derdindeyim her dk.
İnanın ortada ciddi bişey olsun evlilik için beklerim ama böyle muallakta olması canımı sıkıyorBana da 10 gün önce nişanım olana kadar saçma geliyordu. Şimdi ise..
Ki aşkım sevgim bitmedi hala her anım artık bir olsun sevdiğim adamla diyorum. Ama gerçekler ve hayat daha net gözükmeye başladı.
Elbette borçla harçlada mutlu yuva kurulur ama kafada binbir dert varken herşey daha zor. kolaylastırma imkanı varsa ertelemek çokta yanlış gelmiyor artık.
Benimki evlatlık görevini biraz abartıyo sanki :)Ailesine önce evlatlık görevini tamamlayıp oyle evlilik mevzusunu konusacaktir
Ortada ciddi bişeyler olsa nişan filan olsa bunu uygun bir dille söyleyebilirim belki ama bu şartlarda dile getirmek yanlış olurDoğru haklısınız, makul ölçülerde tabiki ailelere yardım edilir ama araba lükse kaçıyor zaruri bir ihtiyaç değil sonuçta, ben nişanlımın böyle yapmasını istemezdim, evlilik yaşınız da gelmiş, biraz da sizi düşünmesi gerek, ailesinin onun sırtından inmesi gerek, nereye kadar böyle devam eder ki.
ilişkimiz bir yıllık ama biz 7 yıldır tanışıyoruz. üniversiteden arkadaşım 6 yıl boyunca uzaktan sevmiş açılmaya cesaret bulamamış en yakın arkadaşım oldu her zaman bende hep ilgi duyuyodm ama hislerini çok güzel gizlediği için bana karşı ilgisi yok sanıyodum. geçen yıl biriyle tanışcak gibi oldum kıskanıp dayanamayıp açıldı. sevdiğini söylemek için bile 6 yıl bekledi evlilik için kaç yıl bekle amanın düşünmek bile istemiyorum :))))Daha 1 yıllık ilişkiniz. Bence biraz daha tanıyın birbirinizi.
Sanki 4-5 yıldır sevgilisiniz de neden ciddi adım atmıyor diye kuruntu yapmışsınız :)
Bu sürede hem tanıyıp hemde arabanın borcunu ödemeyi düşünmüş olabilir.
ilişkimiz bir yıllık ama biz 7 yıldır tanışıyoruz. üniversiteden arkadaşım 6 yıl boyunca uzaktan sevmiş açılmaya cesaret bulamamış en yakın arkadaşım oldu her zaman bende hep ilgi duyuyodm ama hislerini çok güzel gizlediği için bana karşı ilgisi yok sanıyodum. geçen yıl biriyle tanışcak gibi oldum kıskanıp dayanamayıp açıldı. sevdiğini söylemek için bile 6 yıl bekledi evlilik için kaç yıl bekle amanın düşünmek bile istemiyorum :))))
Yalanda değil hanii ben bi deniyim iyi fikir Teşekkür ederim
Birisi seni istemeye gelecekmiş gibi davran, görücü çıkmış bana diye, hemen kapıp gelir ailesini o zaman madem bundan anlıyor
neden ille de evlilik?bekarlık sultanlıktırBir yıllık gayet güzel giden bir ilişkim var. Artık ciddi bir şeyler olsun istiyorum. Bazen evlenelim diyecek oluyo sanki sonra susuyo. Dört ay önce ailesiyle tanıştırdı.tmm dedim evlenelm diycek az kaldı yok yine susuyor.biliyorum beni seviyor bunu hissedebiliyorum ama neden böyle yapıyor anlam veremiyorum. benim ailemde onun aileside ne zaman evlenceksiniz diye sorup duruyo. Açık açık konuşmak istemiyorum bu benim gururumu incitir ama ona evlenmek istediğimi nasıl hissettirebilirim. Ya da onu evliliğe nasıl ikna edebilirim yardimci olur musunz lütfen canına tak etti artık :)
Sevdiğim insandan ayrı kalmak istemiyorum ailemden sevdiğim insandan uzakta çalışıyorum bi yere ait hissetmek istiyorum artıkneden ille de evlilik?bekarlık sultanlıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?