Evlilik şart mı

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Mutlu olmak için evllik şart mı.evet her evli mutlu değil ama bekarlarda ayrı sıkıntıda.
Cevremdekiler evlenince yol katettiler gibi geliyor.sanki ben yerimde saymışım.Bugün kuzenimin 2.ye hamile olduğunu öğrendim.ve tüm arkadaşlarım evli.Cok mutlular,iyki diyorlar.Bana bakıp şükrediyolar.Aman yuva kur da herkesin hatası olur diyorlar.Evet bir acıdan doğru.Ne bileyim hayatım yarım kalmış gibi hissediyorum.Elinden tuttğum bir coçuğum yok.herkesin kucağında yanında evladı.Cok pis özeniyorum gercekten.
28 yaşındayım. Düşüncelerdeyim üzülüyorum ağlıyorum . Bu yaşlarda normal mi düşünüyorum cok mu kafama takıyorum
Üzgünüm cok ..eşya almaya özeniyorum, oda takımlarına özeniyorum..ne bileyim işte öyle

Maalesef takiyorsunuz evet.. Benim de buna benzer sacma bir takintim var, yani arkadaslarimdan çok güzel ilişkileri olan var insan ozeniyor cidden.. Kelin ilacı olsa başına sürer :) konuyu takipteyim önerileri bekliyorum merakla :)

Ben de mutlu ilişkisi olan gerçekten sevdiğiyle olan azınlığı çok kıskanıyorum.

Evi var sigortası var geliri de iyi ehh hadi evleneyim + düzgün kız beni de seviyor evleneyim işte şeklindeki evliliklere hiiiç özenmiyorum , evliliklerin çoğu da zaten bu kategoride. Hayatının aşkıyla evlenen çok az insan var.

Aşktan çok mantık beklentisi olan, bu şekilde kalple değil kafayla mutlu olan insanları zaten deliler gibi kıskanıyorum keşke onlardan biri olsaydım. Kafayla mutlu olmak kolay, kafayı kalbe uydurmak çok çok zor.

Son düzenleme:
Ben nedense, kendim adına konusayim bu kişinin karsima çıkmayacağını dusunuyorum, aslında istemiyorum oyle düşünmek de olumsuza itiyorum hep nedense.

Hayatı bir şekilde sürdürüyorsun.Özgürce geziyorsun,karışan pek olmuyor,işe gidiyorsun.Kendinle, arkadaşlarınla, ailenle vakit geçiriyorsun. Buraya kadar güzel ama bunları yaparken yanında hayat arkadaşın olsun istiyorsun.Birileri evlen artık demesin istiyorsun.Görüşmeler yapmaktan sıkılıyorsun, hem kendin üzülüyorsun hem karşı taraf üzülüyor olmayınca bunlardan da bıkıyorsun.Benim için hayatın tadı kaçtı bu anlamda..

Evlendim ve evliliğin bana göre bişey olmadığını anladım.
Keşke hiç evlenmeseymişim diyorum.
İnan çoğu evli mutlu değil, sadece toplum düzeni böyle gerektirdiği için evlenen çoook insan var.

İnsan önce kendi başına Mutlu olmalı. Kendi kendine yetebilmeli.Sende olmayan bişeyi başkasıyla paylaşamazsın tatlım. Sen Mutlu ol ve karşına dogru ve Mutlu olan biri çıksın, ikinizin mutluluğu tadından yenmez. Yaşın geç değil ayrıca, bende 27 yaşındayım ve hala bekarım, 2-3 sürecek gibi eger şimdiki ilişkim evlilikle sonuçlanırsa. Ne yapalım dünyanın sonu değil.

Benim etrafimda bekarlarda var evlilerde.. bekarlak evlilerden daha mutlu.. biri var kocasini aldatir, digeri var kocasi onu aldatir hic biseyden haberi yok vsvs .. boyle evlilik olmaz olsun... Gercekten bazi seyleri artik migdem kaldirmiyo.. O evli olanlarida millet evli mutlu cocuklu zannediyo.. bekarlik sultanlik be

29 yaşındayım ama takmıyorum. Çevremde mutlu olan evli insanlar kadar mutsuz olanlar da çok. Geziyorum, evlenirsem yapamam diyebileceğim her şeyi yapmaya çalışıyorum dans kursu gibi mesela. O kadar dolduruyorum ki vaktimi bunları düşünmeye bile fırsatım olmuyor. Her şeyden önce hayırlısını isteyin. Kısmetinizde varsa o gelir sizi bulur.

Evlilik sart degil bence. Bazilari sirf toplum baskisindan evleniyor. Evlenmeyenler yarim da degil, eksikte degil. Mutlu olmak baska birine bagli degil, evlilikte bunu garantileyen bir muessese degil zaten. 29 yasindayim, bekarim ve gercekten cok mutluyum. Gunun birinde karsima biri cikar ve o kisiyi onunla mutsuzluga bile varim diyebilecek bir delilik hali yasarsam evlenecegim

Ben 26 asima girdikten bir hafta sonra sevdigimle evlendim.oncesinde ise hic ama hic yas takintim olmadi..cocuklari olan annelere imrenmedim halada oyle (henuz cocugum yok)
Evi esyalari olanlarada hic imrenmedim...hep animi yasadim.ailemle keyif yaptim..isyerimdeki arkadaslarimla keyif yaptim.
Evlendim sukur guzel bir evliligim var fakat evlendikten sonra evime gelen bekar arkadaslarim cok imrendiklerini soylediler cok defa..esimle aramdaki muhabbete..
Esimin bekar arkadaslari bile evimizi duzenizimizi gorup imrendiler bunu dile getirdiler cokca..
Oylee asortik bir evimde yok..olabildigince spor ve rahat.

Lafi suraya getirecegim..her insanin bu hayati aybi anda ayni guzellikleri yasamasi mumkun degil..kimi 20 yasinda cicuk sahibi olur kimi 30.
Ben cidden anlamiyorum bu kadar takintili ibsanlarin anlarini zehir etmelerine..
Evlilik hatta cocuktan once sevebilecegin ve seni sevecek birinin katsina cikmasi icin dua et....yoksa evlilik sevgisiz tuzssuz bir yemek...

Sabirli olun...rabbim gonlunuze gore versin..

Ben essiz cocuk sahibi olup kariyer yaparken anne babanin yaninda yasama biciminin mutluluk getirecegine inaniyorum.
Ne yazik ki ulkemiz o tur medeni bir uygulamaya acik degil.
Fakat, de facto o sekilde zaten uygulandigini dusunuyorum (baba evine cocukla donen kiz).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…